4 septembrie: Ziua Îmbinării de Mirodenii

 Dacă o aromă specială, răvășitoare ne răvășește simțurile pe 4 septembrie, asta se întâmplă întrucât, anual, pe această dată, este Ziua Îmbinării de Mirodenii. Bucătării și chefii știu bine cum să selecteze cu atenție ierburile și mirodeniile din mâncărurile noastre preferate, dându-le viață, resuscitându-le în cerul gurii noastre. Specialiștii în sănătate subliniază, de alftel, frecvent, importanța unor astfel de ingrediente în orice gătim.


Ziua Îmbinării de Mirodenii celebrează combinația unică de arome găsită în plante din întreaga lume. Îți simți cumva simțurile tentate de paprika, chimion și rozmarin? Știi că există patru tipuri principale de scorțișoară , fiecare cu un profil aromatic diferit?         

                   

4 septembrie: Ziua Îmbinării de Mirodenii

În funcție de unde este cultivată scorțișoara, căldura, dulceața și culoarea acesteia se schimbă. Când se face un amestec cu nucșoară, ghimbir, și alte ingrediente, acestea conferă o tentă specială, extraordinară, mâncărurilor nostre!


3 septembrie: Ziua Mâzgăliturilor / Schițelor Doodles (Epilepsie)


Ierburile sunt și ele vitale în fiecare bucătărie, iar pământul a creat o mare diversitate din ele! Pe tot globul, sunt atâtea feluri de busuioc încât este aproape imposibil să fie listate, și fiecare dintre ele întrupează caracteristici unice!


Pentru  a sărbători evenimentul din 4 septembrie experimentând noi amestecuri de mirodenii pentru mâncărurile noastre favorite!


4 septembrie: Ziua Mamei Leneșe

4 septembrie: Ziua Îmbinării de Mirodenii 4 septembrie: Ziua Îmbinării de Mirodenii Reviewed by Diana Popescu on septembrie 03, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.