ABSURD! De ce nu te poți vaccina contra COVID-19?

 Mda, în vremurile astea în care suntem asaltați de o grămadă de campanii media de a ne vaccina contra COVID-19, cei care vor să se vacineze nu pot să facă asta din cauza nevacciniștilor ori antivacciniștilor!


Un prieten de-al meu din Galați mi-a povestit astăzi că s-a adus aproape de prima oră de la deschidere la un centru de vaccinare. Se deschise la ora 8 a.m., iar el a ajuns acolo pe la opt jumate.

    

ABSURD! De ce nu te poți vaccina contra COVID-19?

Era singurul solicitant al unui vaccin (doza 3, buster), iar medicii de acolo i-au zis că nu poate să facă deocamdată asta, fiind singură persoană prezentă. A înțeles ce i-au zis medicii, și anume că trebuiau să desfacă fiolă pentru 4-5 vaccinări, al cărei conținut ar fi expirat până la sosirea altor oameni.


I s-a propus să revină mai târziu, după ora 11, cand era probabil, sa se adune mai mulți oameni dornici de a-și face un vaccin. Le-a mulțumit cadrelor medicale și, la întrebarea lor dacă va reveni le-a spus, pe bună dreptate, "Sincer, nu cred că mă voi întoarce, pentru că am și alte treburi programate pentru azi." S-a resemnat că va trebui să se vaccineze într-o altă zi, probabil în următorul weekend, când nu va fi nevoit să se ducă la serviciu. 


Desigur, cadrele medicale de acolo nu au nici o vină! Pe cine am putea învinovăți?


Literatura pandemiei: O listă cu cărți de citit în vreme de Covid-19

ABSURD! De ce nu te poți vaccina contra COVID-19? ABSURD! De ce nu te poți vaccina contra COVID-19? Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 16, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.