Horoscop iunie 2022 | Evenimente astrologice iunie 2022

  Evenimentele astrologice notabile cu o mare influență în horoscopul lunii iunie 2022 sunt reîntoarcerea lui Mercur în mișcare directă în Taur și, apoi, trecerea acestei planete în Gemeni, debutul tranzitului Soarelui în Rac, și cel al lui Venus în Gemeni, tranzitul retrograd preluat de Neptun în Pești, Luna plină din Săgetător și Luna nouă din Rac. 


HOROSCOP IUNIE 2022: TOATE ZODIILE


Gemenii își revin după o perioada de relativă derută și reîncep să culeagă informații prețioase din mediul înconjurător, grație și unei intuiții ieșite din comun. Reacționează mai rapid față de evenimente neașteptate, sunt mai agili în gândire și încrezători în mintea lor, în potențialul lor intelectual. Se simt ca peștii în apă printre oameni și își extind rețeaua de cunostiințe utile. Alături de alții, tind să se delecteze cu cât mai multe din plăcerile existenței. Pot fi înclinați să-și optimizeze imaginea exterioară, deși sunt deja înzestrați cu un farmec aparte, ceea ce îi avantajează în plan sentimental. Sunt îmboldiți să-și crească prosperitatea materială, averea, prin afaceri de mare amploare. Uneori, nu se pot abține să trăiască pe picior mare, să cheltuie excesiv pentru a-și înălța statutul social. Nu ar trebui să-și înfrâneze idealismul legat de carieră. Dacă au simțământul că au o chemare ori o vocație deosebită, cu totul diferită de serviciul lor actual, ar putea să-și găsească curajul și puterea de a se orienta spre o nouă cale profesională.     

                                               

Horoscop iunie 2022

După un răstimp de neînțelegeri cu unii dintre prietenii lor, nativii din Rac știu cu siguranță care le sunt cei autentici și care le pot înșela așteptările, așa că își pot fortifică cu încredere conexiunile cu cei dintâi. Intră într-un contact nemijlocit cu mintea lor subconștientă, care le poate furniza răspunsuri la întrebări aparent insolubile din punct de vedere logic, rațional. Pot prefera să se delecteze în singurătate cu revelațiile oferite de o imaginație efervescentă. Acest lucru nu îi împiedică însă să se simtă în largul lor în activitatea socială. Sunt siguri pe ei înșiși, plini de forță, vitalitate și ambiție, demonstrându-și calitățile de lider. În amor trebuie să-și înfrângă o timiditate păguboasă, să-și mărturisească cu cutezanță dragostea pe care o poartă unei persoane speciale, cu care pot avea o conexiune karmică. Spre finele lunii, unele planuri ținând de o călătorie pot necesita o regândire, mai ales dacă nu au fost puse la punct în detaliu, cu realism.


Pentru Leu se anticipează eliberarea de o oarecare nedumerire, confuzie în zona profesională, care-i permite să destrame prejudecăți despre el și să-și scoată la lumină atuurile individuale. Este mai dornic decât de obicei să învețe de la oameni din diverse grupuri sociale. Gândirea îi strălucește prin originalitate, se focalizează către lucruri inedite, neconvenționale, și este optimist în privința viitorului său. Relațiile de prietenie îi oferă surprize plăcute, beneficii substanțiale, nu numai materiale. Mai mult decât atât, poate înfiripa o idilă cu cineva întâlnit în cercul său de amici, eventual o persoană care-i împărtășește convingerile, credințele. Către sfârșitul lui iunie, este posibil să fie traversat de unele temeri asociate cu banii ori conexiunile cu oameni apropiați, temeri ce ar trebui să fie investigate pentru a le găsi sursele și modalitatea de a și le înlătura. 


După câteva săptămâni de nesiguranță despre imaginea de ansamblu a unor aspecte legate de studii ori demersuri în străînătate, Fecioara revine cu picioarele pe pământ și are potențialul de a face importanți pași înainte. În sfera profesională pare să să fie foarte ocupată cu tot felul de convorbiri față în față, telefonice sau online, și scurte călătorii. Pare să fie consultată și apreciată mai des de șefi. Este o vreme favorabilă luării unor decizii și semnării unor contracte importante. În dragoste, tinde să fie atrasă de cineva mai în vârstă, o persoană cu o carieră stabilă, de succes și cu prestigiu în societate. Spre finele lunii, anumite circumstanțe îi pot atrage atenția să înceteze să-și sacrifice timpul și energia pentru un om, indiferent cât de îndrăgit. Este necesar să nu-și mai neglijeze, să-și respecte propriile nevoi, năzuințe și dorințe.


Potrivit horoscopului Balanței, aceasta începe să-și limpezească cauzele unor complicații, contradicții din plan financiar. Are prilejul să obțină un împrumut în condiții foarte avantajoase, dar și să-și regăsească resurse trecute cu vederea, capabile să-i sporească semnificativ veniturile. De asemeni, are la îndemână o perioadă oportună pentru a călători și a comunica cu oameni diferiți de pe alte meridiane ale pământului. Năzuiește să-și lărgească cunoașterea, să se deschidă spre noi căi de a gândi și a trăi. Își poate învigora o relație de cuplu existentă sau închega o nouă legătură în doi în decursul unui voiaj, cu cineva în stare să-i dăruiască senzația unei libertăți nemărginite. Pe de altă parte, poate fi preocupată mai mult decât altădată de spiritualitate, religie, filosofie. În ultimele zile din iunie, munca intensă de fiecare zi o poate copleși, fiind nevoie să-și rezerve un răstimp pentru odihnă, relaxare, revitalizare.


Scorpionul depășește un interval de timp marcat de dificultăți în parteneriate din toate planurile existenței sale. Poate să-și clarifice care dintre astfel de relații mai sunt viabile și care nu, și să și le focalizeze pe primele spre obiective comune, făcând în acest scop,dacă este nevoie, negocieri și compromisuri. Totodată, are ocazia să-și releve aspecte ascunse ale sinelui, cufundându-se într-o meditație profundă. O parte majoră a vieții sale pare să se destrame, să moară, oferindu-i astfel prilejul unei renașteri. Poate obține mari satisfacții prin investigarea a ceea ce se află dincolo de aparențele lumii. Este posibil să fie prins în mrejele unei persoane provocatoare, incitante, misterioase, capabilă să-i pătrundă până în adâncul inimii și să-l ajute să se vindece de rănile unei decepții trecute ori să-l sprijine să se preschimbe în cea mai bună variantă posibilă a sa. Către sfârșitul lunii, este înzestrat cu efluvii creative îmbelșugate, ce pot fi fructificate numai dacă își ține în frâu tendința de a se dedica exclusiv distracțiilor. 


Cei născuți în Săgetător profită de limpezirea unor situații complexe, încurcate de la serviciu, clarificarea comunicării cu colegii și șefii lor. Își întețesc interacțiunea cu parteneri și oameni importanți pentru ei, și discută, cu toate cărțile pe masă, cu aceștia despre modul în care-și pot optimiza relațiile. Trec printr-o perioadă prielnică formării de noi asocieri, personale, profesionale și de afaceri. Atașamentul reciproc din dragoste devine mai pregnant decât de obicei. Cei singuri au posibilitatea să inițieze o idilă cu cineva căruia nu-i este teamă să se implice într-o conexiune amoroasă serioasă, pe termen lung, o persoană care se remarcă, probabil, printr-o frumusețe extraordinară.


Capricornul scapă de o oarecare dezorientare privind direcția în care să-și îndrepte creativitatea astfel încât să extragă foloase palpabile din ea. De asemeni, schimbul de mesaje, cuvinte dintre acesta și partenerul său de cuplu devine tot mai puțin ambiguu, se clarifică tot mai mult, conducând spre armonizarea relației dintre cei doi. În caz că este solitar, poate întâlni un potențial tovarăș amoros într-o conjunctură asociată cu profesia sa. Trebuie, totuși, să se debaraseze de eventuala tendință de a-l supune unei examinări la sânge, unui examen dur, cu o logică, rațiune rece, excesivă. Se concentrează mai mult asupra detaliilor însarcinărilor de la serviciu, își organizează riguruos munca, aspirând să se apropie de perfecțiune în tot ceea ce are de făcut. În cele din urmă zile din iunie poate fi motivat să-și deschidă întru totul inima oamenilor apropiați, chiar dacă dă astfel glas unor adevăruri cumva inconfortabile, dureroase, ceea ce poate conduce către o însănătoșire sufletească a tuturor.


Nativii din Vărsător se bucură de eliminarea unor tergiversări, amânări ale planurilor lor referitoare la casă / familie. Armonia se reinstaurează în relaționarea lor cu rudele, oamenii îndrăgiți, mai ales că sunt preocupați să le sprijine împlinirea idealurilor, dorințelor lor cele mai arzătoare. Își explică în mod concret, cu expresivitate, gândurile și interesele, creându-și astfel noi aliați. Se focalizează către activități intelectuale, dar nu se pot desprinde de o viață socială care le solicită numeroase convorbiri și contacte cu o diversitate de oameni. Venus îi avantajează mai mult decât altădată, furnizandu-le o grămadă de oportunități în dragoste. Dacă cei aflați deja într-o legătură de cuplu își reînnoiesc, revitalizează relația cu persoana îndrăgită, cei singuri par să fie "vânați" de mai mulți aspiranți la iubirea lor. Spre finalul lunii, se pot confruntă cu unele dificultăți financiare ori pot fi atenționați de unele circumstanțe asupra altor bogății decât cele materiale. 


În horoscopul Peștilor se întrevede disiparea unor probleme din interacțiunea socială și o integrare tot mai fericită printre oameni. Își pot releva o conexiune clară între trecut și evenimentele care-i interesează în prezent. Pot fi îmboldiți să-și înfrumuțeseze casă, să și-o redecoreze, și se înțeleg tot mai bine cu rudele lor. Sunt străbătuți de o sporită sensibilitate emoțională, așa că pot fi atrași într-o poveste de dragoste alături de cineva extrem de protector, fidel, o persoană cunoscută prin intermediul unei rude sau cu ocazia unui eveniment familial. Dacă sunt deja parte a unui cuplu, li se asigură o mai mare stabilitate, dar și senzualitate, în relația cu partenerul lor. Spre sfârșitul lui iunie, pot fi inspirați să-și regăsească valoarea individuală, ceea ce îi face unici în lume. 


Berbecul se îndepărtează de conjuncturi negative din sfera financiară, ceea ce-i îngăduie să își reia demersuri financiare promițătoare și să pună fundația altora, transpunând în realitate idei inovatoare. Gândirea i se accelerează, îi este flexibilă, un lucru de bun augur fiindcă poate avea de a face cu experiențe de viață insolite, neobișnuite. Se angajează cu plăcere în contacte cu tot felul de oameni prin telefoane, mesaje, întâlniri online și offline. Din punct de vedere amoros, este interesat de o persoană în stare să-l stimuleze nu numai sufletește ci și intelectual, având aceleași pasiuni ca și el. Dacă este deja într-o relație în doi, comunicarea cu partenerul său i se sensibilizează, nemaiavând nevoie uneori de cuvinte. Este mereu gata să preia inițiativa în viața familială, în special în situații de criză. Către finele lunii, pare să se canalizeze spre înfrângerea tendinței de a se autoînvinovăți pentru lucruri de care nu a fost responsabil și să-și asume o perspectivă spirituală asupra existenței.


În cazul Taurului se remarcă faptul că, după un răstimp de reajustare a imaginii sale exterioare, are capacitatea să-și sporească impactul asupra celor din jurul său. Unele schimbări pe care le face acum par să fie cu bătaie lungă în viitor. Se concentrează spre o mai mare siguranță materială și trece printr-o vreme oportună trasării unor planuri financiare și punerii la punct a unor noi metode de a-și majora veniturile. Câteodată, poate fi ispitit să facă cheltuieli majore, îndeosebi pentru lucruri frumoase, obiecte de artă. Cu toate astea, pare să obțină ușor banii atunci când are nevoie de ei. Se poate atașa romantic de cineva capabil să-i crească respectul față de sine și să-i împărtășească valorile. Dacă are un tovarăș de viață, pune accentul, împreună cu acesta, pe plăcerile rafinate pe care i le dăruiește viață. Este înzestrat cu autoritate și putere de convingere în sfera socială, fiindu-i astfel facilitată instalarea într-o poziție de lider. Conjuncturile îl ajută să-și recunoască adevărații prieteni și să se distanțeze de cei falși, ipocriți. 


Evenimente astrologice în  iunie 2022


- 3 iunie 2022: Mercur redevine direct în Taur


- 10 iunie 2022: Trigon între Mercur (în Taur) și Pluton (în Capricorn)


- 12 iunie 2022: Venus (în Taur) în conjuncție cu Uranus (în Taur)


- 13 iunie 2022: Mercur intră în zona astrologică a Gemenilor


- 14 iunie 2022: Luna plină în Săgetător


- 16 iunie 2022: Trigon al Soarelui (în Gemeni) cu Saturn (în Vărsător)


- 16 iunie 2022: Cuadrat între Soare (în Gemeni) și Neptun (în Pești)


- 18 iunie 2022: Venus (în Taur) în cuadrat cu Saturn (în Vărsător)


- 19 iunie: Sextil al lui Venus (în Taur) cu Neptun(în Pești)


- 20 iunie 2022: Sextil între Mercur (în Gemeni) și Jupiter (în Berbec)


- 21 iunie 2022: Venus (în Taur) în trigon cu Pluton (în Capricorn)


- 21 iunie 2022: Soarele își începe tranzitul în Rac


- 23 iunie 2022: Venus pătrunde în regiunea astrologică a Gemenilor


- 27 iunie 2022: Sextil al lui Marte (în Berbec) cu Saturn (în Vărsător)


- 28 iunie 2022: Neptun ia o turnură retrogradă în Pești


- 29 iunie 2022: Cuadrat între Soare (în Rac) și Jupiter (în Berbec)


- 29 iunie 2022: Luna nouă în Rac


- 29 iunie 2022: Venus (în Gemeni) în sextil cu Jupiter (în Berbec)


Horoscop mai 2022 | Evenimente astrologice în horoscopul mai 2022

Horoscop iunie 2022 | Evenimente astrologice iunie 2022 Horoscop iunie 2022 | Evenimente astrologice iunie 2022 Reviewed by Diana Popescu on mai 21, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.