19 octombrie: Ziua Acțiunii Umanitare Mondiale

 Ziua Acțiunii Umanitare Mondiale,  ce are loc anual pe 19 octombrie, este rezervată  aprecierii martirilor cauzelor umanitare și face apel la demonstrarea globală, în masă, a sprijinului public pemtru cauze umanitare. Când guvernele eșuează. organizațîi non-profit și umanitare reușesc. Dar, servirea umanității pe linia întâi are consecințe care pot fi, frecvent, fatale. Ziua Acțiunii Umanitare Mondiale  ii onorează pe cei care au murit în vreme ce-i salvau pe alții!


Ziua Acțiunii Umanitare Mondiale   îi recunoaște pe pe luptătorii din linia întâi care înfruntă adversități și pericole pentru a ajuta persoanele aflate la nevoie. Ziua Acțiunii Umanitare Mondiale  este , așadar, totodată, o oportunitate de a celebra inițiativele și forțele globale umanitare de pe tot globul. Potrivit definiției acțiunii umanitare, aceasta este una care menține omenirea unită, ușurează suferință și salvează vieți indiferent de rasă, gen, etnie, afiliere politică sau religie.    

   

19 octombrie: Ziua Acțiunii Umanitare Mondiale

     

Acțiunile umanitare sunt în favoarea celor mai vulnerabili oameni, care au nevoie de sprijin  extern pentru a reveni la viețile lor normale după ce au supraviețuit impactului destructiv al unor complexe  situații de urgență, dezastre naturale ori războaie. 


18 octombrie: Ziua Mondială a Menopauzei


Ziua Acțiunii Umanitare Mondiale  este urmată de Ziua Umanitară Mondială și alte sărbători afiliate ONU pentru a se menține în evidență mișcarea globală susținută de grupul numit "Mesagerii Umanității". Ziua face apel la acțiuni media sociale, cu membri care împărtășesc succesele și eșecurile ajutorului umanitar mondial pentru a-și amplifica mesajul lor către oameni.


Totodată, ziua examinează granițele umanitarismului și afirmă că, deși, ajutorul umanitar va fi etern, este preferabil să se lucreze către crearea unei societăți mai bune, mai umane, în nevoia ca omenirea să nu înceteze să existe. 


19 octombrie: Ziua "Evaluează-ți Viața"

19 octombrie: Ziua Acțiunii Umanitare Mondiale 19 octombrie: Ziua Acțiunii Umanitare Mondiale Reviewed by Diana Popescu on octombrie 18, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.