26 decembrie: Ziua Biletului Îți Mulțumesc

 Cu ocazia Zilei Biletului Îți Mulțumesc din 26 decembrie suntem îmboldiți, în fiecare an, să ne lăsăm deoparte telefonul, calculatorul și tableta, și să începem să scriem câte o notiță pentru cei mai dragi sau mai apropiați oameni ai noștri. Nu există nici un motiv oficial pentru care a fost creată această zi, dar probabil că are de a face cu numeroasele cadouri pe care le primim în Ajunul Crăciunului. 


Repere din istoria Zilei Biletului Îți Mulțumesc


- Anii 1400: Primele bilete "îți mulțumesc" apar când europenii pornesc să-și trimită reciproc cărți poștale de felicitare cu prietenii și familia.   

                 

26 decembrie: Ziua Biletului Îți Mulțumesc

- 1817: Marry Shelley scrie un bilet de mulțumire prietenului său Lord Byron, spunandu-i că îi este rcunoscatoare că își petrecuse vara în casa lui din Geneva, în care scrisese povestea lui Frankestein. 


- 2000: Eminem îi trimite, în reciprocitate, o notă de îți mulțumesc fanului său obsedat, Stan. 


25 decembrie: Ziua A'fabet sau Ziua Fără "L"


Despre biletele de mulțumire


- Într-un timp când tehnologia IT ne acaparează traiul zilnic, uneori, este cât se poate de bine să ne debarasăm nițel de dispozitivele noastre electronice, pentru a scrie și trimite o notă personalizată de mulțumire. 


- Bilete îți mulțumesc sunt o cale unică, nemaipomenită, de a ne arată recunoștiința pentru ceva făcut de cineva pentru noi, indiferent dacă este vorba despre un cadou, o recomandare, un sfat ori o încurajare de care aveam neapărat nevoie. 


26 decembrie: Ziua Acadelei de Crăciun

26 decembrie: Ziua Biletului Îți Mulțumesc 26 decembrie: Ziua Biletului Îți Mulțumesc Reviewed by Diana Popescu on decembrie 25, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.