30 decembrie: Ziua Sărbătorii Schimbărilor Imense din Ultimul Minut

 Ziua Sărbătorii Schimbărilor Imense din Ultimul Minut este marcată, an de an, pe 30 decembrie. De obicei, în această zi, oamenii întră în panică când își dau seama că au mai rămas numai două zile până la începerea noului an. 


Se gândesc dacă sunt în pană de timp însă, au, totuși, la dispoziție, o scurtă perioadă pentru a-și finaliza și îndeplini țelurile din anul pe ducă! Această sărbătoare ne reamintește că pot fi încă făcute schimbări și că rezoluțiile anului pe cale să treacă pot fi încă duse la bun sfârșit!                


30 decembrie: Ziua Sărbătorii Schimbărilor Imense din Ultimul Minut

Sărbătoarea Schimbărilor Imense din Ultimul Minut este exact ceea ce sugerează numele său, o zi pentru a ne  termina și împlini toate planurile înainte de sosirea Anului Nou. 


Există, se pare, încă destulă vreme pentru a face ajustări și transformări în agenda noastră sau într-o afacere. Două zile sunt îndeajuns pentru a simți un soi de presiune în a ajunge, în cele din urmă, la un nou start pentru acele proiecte care nu au fost încă materializate și a celor care nu fost nici măcar încă începute.


29 decembrie: Ziua Internațională a Violoncelului


 Indiferent dacă suntem pesimiști ori optimiști, un lucru rămâne același, și anume că există întotdeauna timp pentru schimbare atâta vreme cât viața continuă. Ziua de 30 decembrie este una menită de a privi înainte, către ceea ce ne așteaptă în viitor, în loc de ne uita la ceea ce ar fi putut fi făcut diferit în trecut.


Este o zi în care ar trebui să reflectăm la trecut fără regrete și să luăm în considerare vechi experiențe, acțiuni ca lecții de viață. Este o sărbătoare deoarece oamenii cu aceleași credințe se strâng laolaltă pentru a celebra atât un an pe cale să se sfârșească, cât și unul pe cale să înceapă. 


30 decembrie: Ziua de Plănuire a Rezoluțiilor pentru Noul An

30 decembrie: Ziua Sărbătorii Schimbărilor Imense din Ultimul Minut 30 decembrie: Ziua Sărbătorii Schimbărilor Imense din Ultimul Minut Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.