1 mai: Ziua Globală a Dragostei

 Dedicată iubirii și păcii din toată omenirea, Ziua Globală a Dragostei este marcată an de an pe 1 mai. A fost creată de "Love Foundation" ("Fundația Dragostei"), pentru a încuraja unitatea și a sărbători umanitatea prin dragoste necondiționată. Lumea ar fi un loc mult mai bun dacă am arată numai puțînă iubire în plus unii față de ceilalți, iar această zi este un pas în această direcție.


Tot ce avem nevoie cu toți ESTE DRAGOSTE.  Desigur, am mai auzit aceste vorbe înainte, dar ele nu au ajuns să fie un clișeu. 

                     

1 mai: Ziua Globală a Dragostei

Să ne rezervăm câteva clipe pentru a ne imagina cât de diferită ar fi lumea dacă, pur și simplu, ne-am arată nițel mai multă iubire unul față de altul. Acesta lucru nu se aplică numai celor pe care-i cunoaștem, ci și străinilor cu care ne încrucișăm pașii în fiecare zi. Vecinului nostru, persoanelor fără adăpost pe lângă care trecem în drumul nostru către serviciu, ori chiar celei din față noastră de la rândul unui magazin. Oricine ar fi, dăruirea de dragoste prin acțiuni concrete are un mare impact asupra viețile altora. 


Se spune că iubirea este forța universală care ne leagă pe toți laolaltă, și că în tot haosul cu care avem de a face în orice zi a lumii noastre, singurul lucru care face diferența este de a ne alinia la frecvența dragostei, aducând-o pe aceeași frecvența cu a celor din jur.


"Love Foundation" este o organizația non-profit fondată de Harold W. Becker în 2000, având misiunea de a inspira oamenii să se iubească necondiționat. Aceasta realizează asta prin variate programe și acțiuni de caritate, precum și prin oferirea de cercetare educațională care-i promovează cauza. 


30 aprilie: Noaptea Valpurgiei


Repere din istoria Zilei Globale a Dragostei


- 2000: Becker înființează love Foundation.


- 2004: Pe 1 mai, Love Foundation inițiază Ziua Globală a Dragostei.


- 2019: Dalai Lama declara că onorează Ziua Globală a Dragostei.


- 2020: Love Foundation celebrează a douăzecea sa aniversare de-a lungul a peste 700 de proclamări oficiale ale Zilei Globale a Dragostei în America de Nord și Europa. 


1 mai 2022: Ziua Limonadei

1 mai: Ziua Globală a Dragostei 1 mai: Ziua Globală a Dragostei Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.