Zodia Capricornului si Dragostea

Asemeni Scorpionului si Pestilor , Capricornul este un semn astrologic greu de descifrat.Nativii din aceasta zodie sunt profunzi , introvertiti si le place sa actioneze in stilul lor propriu.Capricornului nu ii place sa-si dezvaluie sentimentele si gandurile sale intime.Daca esti intr-o relatie de dragoste cu un Capricorn , trebuie sa dai dovada de rabdare si astepti ca timpul sa-ti aduca , putin cate putin , o imagine clara a personalitatii lui.

Capricornii au o natura profund romantica , insa nu lasa acest aspect sa iasa cu usurinta la suprafata.In exterior , ei sunt reci , practici , fara a se manifesta in efuziuni sentimentale.De cele mai multe ori , ei isi dovedesc dragostea intr-un mod material , practic.
Capricornul (femeie sau barbat) are nevoie de timp pentru a se indragosti , neapartinand in nici un caz genului de "dragoste la prima vedere".
Atunci cand Capricornul este in relatie cu cineva din zodia Berbecului sau Leului , acesti nativi aflati sub semnul focului vor fi intru totul indusi in eroare de aparente ; ei vor avea impresia ca nativul Capricornului este lipsit de afectivitate , nesimtitor si rece , si nu din cale afara de spontan.Desigur nimic din toate acestea nu este real ; este vorba doar despre modul de a fi al Capricornului , caruia ii place ca lucrurile sa evolueze lent sau gradat.El are nevoie sa simta ca pamantul de sub picioarele lui este sigur inainte de a se dedica fatis dragostei sau atasamentului.

Chiar si intr-o relatie romantica , Capricornul este greu de urnit , fiindu-i necesar mai mult timp pentru a se implica fata de alte zodii , dar atunci cand o face , afectiunea lui devine foarte pasionala.Capricornilor le place ca o relatie sa fie structurata , organizata , bine definita , incadrata in tipare previzibile si chiar in rutina.Ei prefera parteneri care sa aiba grija de ei , dand dovada , la randul lor , de aceeasi atitudine fata de ei.De fapt , aceasta este psihologia lor de baza.Daca acest tip de relatie este buna pentru ei , asta este cu o totul alta poveste.Capricorul are o viata centrata extrem de mult pe rutina.Tocmai de aceea , o relatie de cuplu stimulanta, fluctuanta , condimentata de putina diversitate ar putea fi mai mult decat benefica pentru el.

Articole din acelasi domeniu :

Zodia Capricornului.caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase
Zodia Capricornului si Dragostea Zodia Capricornului si Dragostea Reviewed by Diana Popescu on iunie 11, 2009 Rating: 5

11 comentarii:

  1. super!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt capricorn si tot ce scrie mai sus e perfect adevarat. Un capricorn "nu este ceea ce pare". Mult succes tuturor nativilor. >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da!aici ai perfecta dreptate!dar.....cine reuseste sa se apropie destul de noi...poate da de o mina de aur!cu toata modestia!

      Ștergere
  3. mda..cam adevarat ce scrie acolo...anul trecut am trait ceva neplacut care mi-a schimbat si mai mult perspectiva....petrec mult timp facand lucruri care inainte..:))..nu conteaza...am mai mult timp pentru mine cum s-ar zice

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim 09:48,cred ca stiu cine esti :) anyway,e adevarat ce scrie mai sus si ma mira..pentru ca de obicei nu cred in chestii d-astea..sau poate e doar o coincidenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. e adevarat ce spune mai sus nu am crezut pana acum

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu sunt capricorn si este perfect adevarat cea ce scrie...eu sunt fata si sunt nascuta in 94 dar am trecut prin multe in viata asta si mereu trebuie sa mergi inainte....eu cred foarte mult in zodiac:D....si mi se potriveste de minune cea ce spune:D...


    mai astept asemenea articole, pt mine sunt mereu bine venite ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei am o intrebare. Eu am un prieten capricorn si sunt cu el de 2 luni jumate (eu sunt fecioara,dar cred ca e irelevant)...de curand i-am spus ca-l iubesc si WOW a spus ca si el! :)) De obicei e foarte rece si nu ma apstemtam...intrebarea mea e: ce pot eu sa fac ca il .... deschid putin?sa fie mai ...cald?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti poate raspunde o femeie capricorn!este necesar sa se simta in largul lui langa tine,asta inseamna sa trebi f sceptici...chiar daca de multe ori suntem considerati naivi.uie sa aiba destula incredere in tine si in relatia voastra incat sa se poata deschide fara sa si mai impuna atata autostapanire!stii?noi,capricornii putem fi considerati naivi.....dar...intuitia nu ne inseala!comporta te natural!altfel o sa.simta ca urmaresti ceva!fa l sa poata avea incredere!consecventa in gandire,decizii si fapte!si...al tau e!capricornul nu se joaca cu sentimentele,dar daca simte falsitate l ai pierdut!

      Ștergere
  8. Chiar daca este indragostit de tine, un Capricorn barbat este greu de schimbat .Asadar , daca el este inchis in sine , va fi foarte greu sa il faci sa se deschida.Totusi, uneori, un astfel de barbat oate sa isi deschida inima atunci cand capata incredere totala in tine si este sigur de atasamentul tau.Incearca !

    RăspundețiȘtergere
  9. Mmmm , nu stiu ce sa zic , am avut un Capricorn , nu ne-am vazut decat de cateva ori , dai si atunci am mers la el acasa , ca sa facem prostii ...cam atat:| .... e foarte avar , cel putin acesta era , pana si biletul de troleibuz i-l cumparam 8-|

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.