Horoscop februarie 2010 – Zodia Berbecului

Horoscopul dragostei in februarie 2010

Intrucat Venus este planeta conducatoare a casei cuplurilor pentru zodia Berbecului si deoarece acest astru va trece prin doua conjunctii pe parcursul lunii februarie , sunt de asteptat niste evenimente majore in aceasta perioada.

Inflacararea romantica se va inalta catre ceruri in prima saptamana a lunii februarie 2010 , datorita conjunctiei cu Neptun.Sentimentele vor avea tendinta sa capete o turnura mareata si , tocmai de aceea , trebuie sa te feresti de ispitele inselatoare sau lipsa de realism.

In restul lunii februarie , atata timp cat Venus se va gasi in Pesti , impreuna cu romanticul si aventurosul Jupiter , viata sentimentala va castiga in bogatie si iti va furniza realizari , atat pe plan emotional , cat si fizic.

Banii si cariera Berbecului in februarie 2010

O luna in care noile proiecte vor incepe sa se materializeze , probabil in cadrul unui parteneriat sau implicand un grup mai mare de oameni.Pentru a nu avea parte de dezamagiri tarzii, este dorit sa iti pastrezi mintea cat mai lucida.Fereste-te de idealizari, gandeste totul sub un aspect cat mai practic !

Desi nu iti stau in fire , procedurile secrete te pot avantaja in a doua sau a treia decada a lunii februarie 2010.In acelasi interval de timp , vei fi binecuvantat din plin cu imaginatie , intuitie si inspiratie , mijloace prin care munca ta poate capata o dimensiune extrem de creativa.

In februarie 2010 banii iti pot umple buzunarele in special in urma unor proiecte colective.Daca te vei lasa animat de generozitate, este posibil ca soarta sa te recompenseze in acelasi fel.

Sanatatea Berbecului in februarie 2010

Fata de perioada anterioara , in aceasta luna te vei bucura de o mult mai adanca pace interioara.

Tonusul general iti va fi bun , iar rezistenta fizica va ajunge la valori maxime , fapt ce iti va permite sa faci mai multe eforturi decat de obicei.De asemenea , fata de impulsurile tale obisnuite , vei da dovada de mult mai multa rabdare si perseverenta.

Esti expus riscurilor unor accidente , mai ales in cea de-a doua decada a lunii februarie.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Horoscop ianuarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Berbecului
Horoscop februarie 2010 – Zodia Berbecului Horoscop februarie 2010 – Zodia Berbecului Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 26, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.