Horoscop luna februarie 2010 – Zodia Taurului

Dragostea Taurului in februarie 2010

Marte , conducatorul casei cuplurilor in zodia Taurului , va fi retrograd in februarie 2010 , astfel incat nu sunt multe lucruri bune de asteptat.

Cu toate acestea , sextilul facut de Marte cu Saturn te poate inzestra cu o atitudine mai inteleapta , stabilitate si capacitatea de a-ti constientiza mai clar sarcinile si responsabilitatile.In unele cazuri, aceasta conjunctura astrala poate duce la consolidarea unei relatii deja existente.

Pentru nativii din zodia Taurului care sunt singuri, februarie 2010 le poate facilita multasteptata intalnire a partenerului potrivit.


Banii si cariera Taurului in februarie 2010


Prezenta lui Mercur in casa carierei, alaturi de Marte si Saturn , pare sa anunte faptul ca vei avea de luat niste decizii in plan profesional , trebuind sa alegi intre ceea ce iti doresti si ceea ce este intelept sa faci.

Vei fi insufletit de dorinta de a-ti largi sfera profesionala si de a avea un mai mare grad de libertate.Sfaturile prietenilor iti pot fi de ajutor , la fel ca si protectia unor persoane suspuse.

Sansa va fi de partea ta , in special in cea de-a doua si cea de-a treia decada a lunii , atunci cand vei castiga mai mult in popularitate si vei afisa o excelenta imagine despre tine insuti.

Banii nu te vor coplesi in comparatie cu ceea ce ai fost obisnuit .Pot apare niste castiguri neasteptate , din niste locuri de unde nu te-ai fi asteptat.


Sanatatea Taurului in februarie 2010

Luna februarie 2010 va fi o perioada de eforturi prelungite , de solicitari si cerinte suplimentare.Din fericire, vei beneficia de echilibru si optimism.

Intr-un fel sau altul , viata profesionala si cea de familie se vor completa , compensandu-se reciproc.Pe de alta parte , Venus , planeta conducatoare a zodiei Taurului , il va urma indeaproape pe Saturn , “marele binefacator” , astfel incat aspectul sanatatii tale va fi foarte favorizat.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Taurului

Zodia taurului.Horoscop lunar 2009

Zodia Taurului si Dragostea

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme

Semnificatiile semnelor zodiacale.Ciclurile zodiilor

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop luna februarie 2010 – Zodia Taurului Horoscop luna februarie 2010 – Zodia Taurului Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 26, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.