Horoscop februarie 2010 – Zodia Gemenilor

Horoscopul dragostei Gemenilor in februarie 2010

Jupiter , conducatorul casei cuplurilor pentru zodia Gemenilor , se va situa initial in Pesti , in cea de-a doua saptamana a lunii februarie ajungand in Venus , planeta dragostei.

Relatiile de cuplu vor trece printr-o perioada de revitalizare sau vor fi binecuvantate cu evenimente pline de succes si satisfactii.Partenerul tau poate avea o realizare de exceptie.

In februarie 2010, flirtul si aventura vor avea parte de un teren foarte fertil.

Indiferent cat de mari ti se par a fi sortii de izbanda , trebuie sa fii foarte precaut in cea de-a doua decada a lunii februarie, atunci cand opozitia dintre Mercur si Marte poate prilejui niste discutii neplacute sau o suita de alte incidente nelinistitoare.

Banii si cariera Gemenilor in februarie 2010

In cea dintai parte a lunii februarie , vei fi focalizat asupra unor evenimente intelectuale sau culturale , ori asupra unor activitati implicand mari distante in spatiu ( calatorii, relatii cu cineva indepartat , etc.).

Apoi, cu Venus , Jupiter si, ceva mai tarziu, Soarele in casa carierei , a doua si a treia decada a lunii februarie iti vor favoriza succesul , statutul profesional sau faima.Vei avea parte de mari oportunitati in a avansa sau a-ti dovedi abilitatile profesionale.

Situatia financiara iti va fi relativ buna, dar va trebui sa te retii de la speculatii , jocuri sau alte mijloace riscante ce te pot ispiti in a castiga usor niste bani.

Sanatatea Gemenilor in februarie 2010

Luna februarie iti va aduce atat stres cat si vitalitate.In prima decada a lunii, vei avea , totusi, un scazut potential energetic, asa ca ar fi de recomandat sa dai o mai mare atentie odihnei si relaxarii.

In cea de a doua decada , datorita opozitiei dintre Marte si Mercur, vei avea o predispozitie catre iritari nervoase si accidente.Fereste-te de capcanele sau riscurile de orice fel : condusul masinii, mersul pe role sau bicicleta, sau obiectele cu un potential pericol.

In ultima decada a lunii februarie poti intampina unele probleme legate de concentrare sau relationare intre diferite aspecte ale vietii.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia gemenilor.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia gemenilor

Zodia Gemenilor si Dragostea

Zodia gemenilor.Horoscop lunar 2009

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop februarie 2010 – Zodia Gemenilor Horoscop februarie 2010 – Zodia Gemenilor Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 26, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.