HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA GEMENILOR

IANUARIE 2009

DRAGOSTE : Incearca sa cantaresti obiectiv situatia relatiei tale ; foloseste-ti intuitia.Priveste latura pozitiva a lucrurilor.
MUNCA : Nu vei accepta autoritatea si vei incerca sa faci lucrurile in felul tau.Ai grija sa nu fii prea incapatanat .Stelele te sfatuiesc sa nu lasi instinctele sa iti domine ratiunea.
SANATATE :Poti avea cateva probleme legate de epiderma , datorate alimentatiei proaste.

FEBRUARIE 2009

DRAGOSTE : Esti hotarat sa fii nepartinitor si sa nu asculti parerile celorlalti.Trebuie sa petreci mai mult timp cu partenerul tau.
MUNCA : Esti pe cale de a avea o mare dezamagire , datorita unui insucces in munca.Aceasta se intampla datorita faptului ca ai construit pe o fundatie subreda.Te va ajuta un superior.
SANATATE : Corpul tau are nevoie de odihna , asa ca acorda-ti un respiro.

MARTIE 2009

DRAGOSTE : O perioada foarte buna , in care te vei simti cu adevarat aproape de partenerul tau.Planetele iti favorizeaza consolidarea relatiei.
MUNCA : Vei indeplini o sarcina in mod exemplar , vei fi recompensat si laudat pentru asta.Incearca sa nu ti se urce la cap ; demonstreaza ca poti fi constant in succese.
SANATATE : Trebuie sa gasesti o cale de a-ti elibera tensiunea si stresul , ajunse la cote alarmante.

APRILIE 2009

DRAGOSTE : Partenerul tau iti va marturisi ceea ce astepti cu nerabdare de atata timp.Incearca sa iti aduci aminte ca acesta nu este decat startul intr-o calatorie impreuna de mare durata.
MUNCA : Te poti astepta la multe surprize , desi nu toate vor fi pozitive.Asa ca acumuleaza-ti energia si hotararea pentru ceea ce va veni.
SANATATE : Planetele sugereaza sa faci o schimbare si sa pornesti intr-o scurta excursie.

MAI 2009

DRAGOSTE : Trebuie sa faci tot ce iti sta in putiinta pentru a fi iertat de cel iubit.In cele din urma vei reusi.Incearca sa fii mai putin incapatanat in viitor.
MUNCA : Intrucat nu poti sa te decizi care este rezolvarea corecta a unei probleme , apeleaza la bunul simt.Pastreaza contactul cu colaboratorii tai.
SANATATE : Asteapta-te la o indispozitie din cauza tensiunii mici a sangelui.Acest lucru te va face sa te simti obosit fizic si psihic.

IUNIE 2009

DRAGOSTE : Poti ajunge in culmea fericirii datorita potrivirii extraordinare dintre tine si partenerul tau.Incepi sa crezi ca ai ajuns la "dragostea adevarata".
MUNCA : Oportunitati financiare interesante sunt pe cale de a se ivi.Nu te lasa acaparat de ele ; incearca , in schimb , sa construiest fundatia carierei tale profesionale.
SANATATE : Planetele sugereaza sa iti controlezi presiunea arteriala cat mai curand , pentru ca este posibil ca aceasta sa iti scada brusc.

IULIE 2009

DRAGOSTE : Vei intalni un vechi prieten care s-a schimbat mult in bine.Iti va veni greu sa alegi intre doi parteneri.
MUNCA :Trebuie sa incerci discuti mai mult cu ceilalti .Ti se va vor aduce reprosuri legate de comportarea ta neprietenoasa.
SANATATE : Vei avea varfuri de energie si te vei simti cu mult mai bine decat de obicei.

AUGUST 2009

DRAGOSTE : Gratie unor mari eforturi , relatia ta se va consolida si va continua sa evolueze.
MUNCA : Ai inainte o perioada de mari satisfactii.Dupa cateva incercari ratate , datorita intuitiei , vei afla solutia corecta a unei probleme complicate.
SANATATE : Vei fi foarte iritabil , si iti va fi dificil sa iti recapeti echilibrul.

SEPTEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Nu te astepta ca partenerul tau sa iti fie alaturi in orice situatie.Este important sa le lasi celorlalti un spatiu numai al lor , in caz contrar putand pierde irevocabil tot ce iti este drag.
MUNCA : Va trebui sa actionezi cu inteligenta fata de cineva care incearca sa te atraga intr-o cursa.Incearca sa folosesti o tactica similara -fii duplicitar.
SANATATE : Daca practici activitati sportive , fii atent la intinderi muschiulare si la carcei.

OCTOMBRIE 2009

DRAGOSTE : Nu subestima atentia de care are nevoie persoana iubita din partea ta.Fii delicat si intelegator.
MUNCA : Nu trebuie decat sa iti pastrezi increderea in tine.Nu te aventura in a-ti asuma prea multe sarcini care pot , in cele din urma , sa te suprasolicite.
SANATATE : Vei avea usoare dureri de cap , datorita impartirii atentiei catre prea multe obictive.

NOIEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru faptele tale.Incearca sa nu fii prea acaparator.Dorinta ta de a fi in primul plan ii poate irita pe altii.
MUNCA : Incerci sa intorci o situatie in avantajul tau.Fii atent sa nu neglijezi nevoile altora.
SANATATE : Vei fi in continuu plin de vitalitate .Bucura-te de aceste momente de exuberanta.

DECEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Vei fi capabil sa analizezi toate oportunitatile si sa profiti de ele pe masura ce se ivesc.Vei fi mai mult decat convingator in a-i demnostra iubitei/iubitului cat de mult o/ il iubesti.
MUNCA : Nu vrei sa iti impartasesti ideile cu nimeni , pentru ca doresti sa fii cel mai bun.Ai grija : acest lucru iti poate limita orizontul.
SANATATE : Te vei simti foarte obosit si incordat , asa ca incearca sa iti canalizezi energiile in mod eficient.


Copyright ©diane.ro

Horoscopul european lunar pentru anul 2009 pentru toate zodiile : BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARA BALANTA SCORPION SAGETATOR CAPRICORN VARSATOR PESTI

HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU ANUL 2009 -ANUL BIVOLULUI

SEMNIFICATIA SEMNELOR ZODIACALE.CICLURILE ZODIILOR

AFLA CE ANIMAL DIN ZODIACUL CHINEZESC TE REPREZINTA

HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA GEMENILOR HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA GEMENILOR Reviewed by Diana Popescu on septembrie 21, 2008 Rating: 5

Un comentariu:

  1. buna scuze eu doream mai multe precizari in legatura cu serviciul meu nu am jignit scuze sant zodia taur va rog spunetimi in legatura cu serviciul pe acest an care sant succesele mele va multumesc

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.