Horoscop luna februarie 2010 – Zodia Balantei

Horoscopul iubirii Balantei in februarie 2010

Relatiile de cuplu covarsite de rutina nu vor face obiectul acestei perioade a anului 2010.Iti doresti o dragoste spontana si o senzualitate plina de surprize si vei putea avea parte de ele incepand cu prima decada a lunii februarie.

Planeta Venus guverneaza asupra zodiei tale , asa ca te poti astepta la combinatii fericite , incarcate de afectiune si erotica … S-ar putea sa nu fie cu totul surprinzator sa cazi in mrejele dragostei in aceasta perioada de timp, iar locul tau de munca sau mediul in care studiezi pare a-ti aduce cele mai mari ocazii pentru a te angaja intr-o noua poveste de iubire.

Banii si cariera Balantei in februarie 2010

Astrele iti anunta perspective excelente pentru munca si cariera , evenimentele fiind in masura sa te favorizeze si sa iti scoata in evidenta calitatile profesionale.Este posibil sa primesti oferte pentru un nou loc de munca , unul aditional sau o colaborare.

Nu numai ca vei avea un mai bun simt pentru organizare si administrare , dar vei fi in stare sa iti dovedesti potentialul artistic si creativ.Te vei simti inclinat sa adaugi o dimesiune estetica muncii sau locului tau de munca.

Din punct de vedere financiar , se pot ivi oportunitati de a castiga un ban in plus din colaborari sau alte surse aditionale.

Sanatatea Balantei in februarie 2010

Prezenta lui Jupiter in casa sanatatii tale iti prezice o buna stare fizica si o mai mare capacitate de efort in munca.

Cu toate acestea , nu ar fi cazul sa exagerezi cu anumite delicatese , intrucat aceasta perioada te face mult mai predispus decat de obicei sa pui pe tine niste kilograme in plus.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Balantei si Dragostea

Horoscop 2010 - Zodia Balantei

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop luna februarie 2010 – Zodia Balantei Horoscop luna februarie 2010 – Zodia Balantei Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 29, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.