Horoscopul lunii februarie 2010 – Zodia Fecioarei

Horoscopul iubirii Fecioarei in februarie 2010

Jupiter a intrat in casa cuplurilor zodiei Fecioarei, lacom de a intalni dragostea, libertatea si aventura ! De altfel, poate ca simtit deja tentatiile crescande ale iubirii inca din ultima decada a lunii ianuarie.

Dupa data de 8 februarie, Venus, planeta dragostei , se va alatura lui Jupiter , astfel incat relatiile de cuplu vor fi extrem de favorizate. Te poti astepta la noroc si fericire in dragoste sau in mariaj , ambele dimensiuni ale existentei revarsandu-se atat asupra ta cat si a partenerului tau de cuplu .

Daca esti singur sau in cautarea unui tovaras de viata , daca inima ta tanjeste dupa iubire , ai toate sansele ca aspiratiile tale sa se implineasca in februarie 2010.

Horoscopul banilor si carierei Fecioarei in februarie 2010

Influentele benefice aduse de tandemul Jupiter-Venus vor fi prezente in toate formele de parteneriat , atat in munca cat si in afaceri.Poate apare o colaborare foarte satisfacatoare sau avantajoasa , din punct de vedere al profitului sau al incheierii de noi contracte.

Norocul va fi de partea ta in toate competitiile , rivalitatile sau incercarile vietii profesionale.Daca in prima decada a lunii februarie 2010 vei fi incurajat catre oportunitati specifice laturii creative sau vocationale , in cea de-a doua decada iti va surade profitul.

Horoscopul sanatatii Fecioarei in februarie 2010

O luna incarcate de evenimente , generoasa , daruitoare de dragoste , februarie 2010 te va solicita din plin.Trebuie sa fii precaut mai ales in prima si a doua decada.

Acorda-ti indeajunsa odihna si relaxare si evita orice substante toxice, indiferent care ar fi sursa lor ( tigari, alcool , medicamente , alimente foarte procesate sau intesate de E-uri).

Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Fecioarei si Dragostea

Horoscop chinezesc 2010

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii februarie 2010 – Zodia Fecioarei Horoscopul lunii februarie 2010 – Zodia Fecioarei Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 28, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.