Horoscop lunar martie 2010 – Zodia Sagetatorului

Desi ai avut planuri ambitioase , actiunea lui Marte retrograd din decembrie 2009 , ti-a impiedicat progresul.
Martie debuteaza cu 5 planete aflate in cea de-a patra ta casa ( casa caminului si a familiei) , stanjenindu-te , in continuare, in atingerea succesului material , dar aceasta situatie inceteaza odata cu schimbarea aspectului retrograd al lui Marte , incepand cu data de 10 martie.
De asemeni, vei primi o serie de impulsuri energetice de-a lungul intregii luni martie , gratie faptului ca Venus (pe 7 martie) , Mercur (pe 17 martie) si Soarele (pe 20 martie) vor intra in Berbec si in casa creativitatii tale .
Armonioasele triade cu vigurosul Marte ar trebui sa iti mareasca potentialul in decursul acestor tranzitii , fiecare dintre ele fiind urmate de opozitii serioase cu rationalul Saturn , in zilele de 9, 18 si 21 martie , care pot scoate la iveala la iveala punctele subrede ale obiectivelor tale.
Pe parcursul intregii luni martie va trebui sa nu irosesti eforturile facute in lunile anterioare , datorita nerabdarii de a-ti atinge telurile.Scurtaturile necugetate nu iti vor economisi in nici un caz timpul !

Horoscopul dragostei Sagetatorului in martie 2010

Vei putea avea o atitudine mai directa la inceputul acestei luni, datorita faptului ca Venus va fi plasata in a patra ta casa (casa familiei / vietii domestice) , in care viata privata si autoingrijirea pot fi puse pe primul plan , spre deosebire de planul social.
Pe 7 martie , Venus se va muta in a cincea ta casa ( casa distractiei si romantismului) , dand nastere unei perioade de dinamica activitate sociala.Cu toate acestea , Venus va intra intr-un contact tensionat cu intunecatul Saturn si potentul Pluton , intre 9 si 11 martie , fapt ce poate atrage de partea ta unele dezaprobari sau antipatii.
Soarele va intarzia in casa intimitatii tale pana pe 20 martie , inainte de a pasi in casa dragostei si sexualitatii tale ( casa a cincea).Odata cu aceasta data vei putea sa iti desfasori intru totul personalitatea , sa dai dovada de creativitate si sa te bucuri in delicioasele jocuri ale dragostei.
Intalnirea Soarelui cu Saturn si Pluton , in intervalul 21-25 martie , te va supune , totusi , unor pareri dezaprobatoare sau critice.

Horoscopul carierei Sagetatorului in martie 2010

Cel mai important lucru pe care il poti face in sfera ta profesionala , in aceasta luna , ar fi sa nu iesi in evidenta fata de colaboratorii sau colegii tai.
Pozitionarea vitalitatii Soarelui in a patra ta casa ( casa caminului / familiei) pana pe 20 martie, iti permite sa beneficiezi de odihna si relaxare , in loc de a te stradui sa impingi ( in zadar) lucrurile inainte.
Timpul acordat tie insuti iti ofera sansa de a regasi o liniste interioara care iti poate furniza inspiratie profesionala , iar ajutorul lui Mercur (aflat in a patra ta casa pe 1 martie) iti va da sansa de a-ti reinvigora ideile.
Pe 7 martie , Mercur se va alatura lui Jupiter , fapt ce va prilejui o inspiratie inovatoare care te poate tine ocupat cativa ani.
In ziua de 20 martie, Soarele va straluci in Berbec si in a cincea ta casa ( casa creativitatii) , indestulandu-ti personalitatea cu un preaplin de pasiune , entuziasm si farmec personal.

Horoscopul sanatatii Sagetatorului in martie 2010

Prima decada a lunii martie te va cufunda intr-o ambiguitate a starii fizice si mentale prin care vei putea razbate numai gratie trasaturilor viguroase cu care te-a inzestrat mama natura. Cu atat mai mult , in acesta perioada va trebui sa te supraveghezi si sa nu te dedai nici unui fel de exces.
Odata cu a doua decada a lunii martie , vei intra pe un fagas normal al starii de sanatate , cu momente de maximum de forma, datorate conjuncturilor astrale.
Pentru a-ti pastra rezistenta fizica este de recomandat sa nu cedezi impulsurilor intamplatoare si sa iti mentii un stil de viata cat mai regulat.


Nu ti-ai gasit zodia ? Cauta in Horoscopul lunii martie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Sagetatorului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Sagetatorului

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar martie 2010 – Zodia Sagetatorului Horoscop lunar martie 2010 – Zodia Sagetatorului Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.