Horoscop martie 2010 – Zodia Taurului

Focul interior al pasiunii iti este aprins in diferite si neasteptate ocazii, odata cu intrarea planetei tale conducatoare , Venus , in Berbec , pe data de 7 martie 2010 ; viata sociala iti va fi condimentata de actiuni spontane care ar putea sa ii socheze pe unii . Spiritul asumarii riscului iti va creste in intensitate pe 10 martie , atunci cand indraznetul Marte va pasi plin de maretie in semnul tau zodiacal , dupa ce timp de 12 saptamani a fost intr-un ciclu retrograd care te-a innabusit din punct de vedere emotional si energetic ; aceasta conjunctura astrala iti va permite sa te lansezi in noi proiecte si actiuni.Agitatia , febrilitatea ta interioara si exterioara va fi alimentata si de pozitionarea Lunii noi in Pesti si in cea de-a unsprezecea ta casa ( casa grupurilor sau socializarii) in ziua de 15 martie .Conjunctia intima a noii Luni cu inventivul Mercur si surprinzatorul Uranus va facilita aparitia unor evenimente surprinzatoare si neconventionale , alaturi de buni prieteni si mai noi colegi .
Daca pe parcursul intregii luni martie , te simti frustrat sau nedreptatit de lumea din jur , ar fi de recomandat sa iti scrutezi bogatia sufletului tau.Semnificatiile si imboldurile pe care le vei gasi in interioritatea ta iti va calma dorintele prea patimase.

Horoscopul dragostei Taurului in martie 2010

Venus , planeta dragostei si guvernatoarea zodiei tale , isi va face aparitia , pe 7 martie, in cea de-a douasprezecea ta casa (casa intimitatii) , ceea ce iti va permite sa avansezi pe drumul iubirii intr-un mod linistit si nebatator la ochi , departe de ochii curiosilor si barfitorilor.De asemeni, poti simti o usoara detasare fata de complexitatea relatiilor care te-au solicitat pana acum , profitand astfel de o perioada de relaxare.In acest interval de timp este de dorit sa nu fortezi nota in viata ta amoroasa , intrucat conjunctura astrala iti favorizeaza (re-)gasirea unor parteneri de iubire doar daca ramai in expectativa.
Intre 9 si 12 martie , Venus are de strabatut un drum anevoios , de-al lungul caruia va trebui sa se confrunte cu aspectele dure ale lui Saturn si Pluton.Intalnirea cu aceste doua planete va necesita o intensa focalizare pentru a face fata unei persoane dificile sau unei stari sufletesti capricioase.Incearca sa actionezi cu prudenta, intrucat consecintele a ceea ce vei face vor putea sa se prelungeasca mult in timp.Lumina stralucitoare de la capatul tunelului va apare atunci cand Venus va intra in semnul tau zodiacal, pe data de 31 martie , aducand cu ea promisiunile unor timpuri de placere si delectare.

Horoscopul carierei Taurului in martie 2010

Intrarea planetei Venus in cea de-a douasprezecea ta casa te poate cufunda in anonimat si mediocritate, aducandu-ti dificultati in atragerea atentiei asupra ta si in remarcarea meritelor tale de la serviciu sau scoala.
Patrunderea Lunii noi in cea de-a unsprezecea ta casa ( a grupurilor sau socializarii) poate aduce o rasturnare de situatie in colaborarea sau munca de grup , prilejuind aparitia unor schimbari dramatice.
Conjunctia mentalului Mercur cu inovatorul Pluton in perioada Lunii noi poate crea un haos si mai mare la munca sau la scoala , dar vei avea sansa sa descoperi o noua perspectiva asupra conlucrarii cu cei din jur.
Soarele il va infierbanta pe energicul Berbec in data de 20 martie , lucru de natura sa iti dea noi impulsuri , furnizand un vant puternic in panzele corabiei carierei tale.In acest interval de timp , actiunea si gandirea alerta par a deveni adevarate necesitati ; cu toate acestea, va trebui sa iti iei cateva momente de ragaz , pentru a evalua dintr-o mai larga perspectiva viata ta profesionala.

Horoscopul sanatatii taurului in martie 2010

In primele zile ale lunii martie te vei bucura de o sanatate stabila , la care , incepand cu 7 martie, se va adauga o vitalitate iesita din comun.Cu toate acestea , nu trebuie sa lasi nici un moment garda jos, deoarece Marte te poate lua prin surprindere in orice clipa.
Evita excesele si riscurile de orice fel.Ai capacitatea de a-ti permite aproape orice , dar nu are rost sa sfidezi bunavointa astrelor.

Nu ti-ai gasit zodia ? Cauta in Horoscopul lunii martie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Taurului

Zodia taurului.Horoscop lunar 2009

Zodia Taurului si Dragostea

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme

Semnificatiile semnelor zodiacale.Ciclurile zodiilor

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop martie 2010 – Zodia Taurului Horoscop martie 2010 – Zodia Taurului Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.