28 iulie: Ziua de Apreciere a Administratorului de Sistem

 Ziua de Apreciere a Administratorului de Sistem, celebrată an de an pe 28 iulie, îi onorează pe profesioniștii care lucrează contra cronometru pentru a menține în funcțiune lumea noastră virtuală. Administratorii de sistem sunt oameni care au grijă de instalarea și eliminarea disfuncțiunilor a orice legat de I.T. De asemeni, ei țîn cont regulat de avansurile tehnologice, actualizand conform lor dispozitivele IT.


Acești profesioniști IT, cu o mare experiență acumulată, permit companiilor, atât mari, cât și mici, să-și atragă țintele către audiență, fără nici o problemă tehnică. De aceea, jobul de administrator de sistem este indispensabil.    

                                                              

28 iulie: Ziua de Apreciere a Administratorului de Sistem

Prima Zi de Apreciere a Administratorului de Sistem a fost organizată de Ted Kekatos, în anul 2000. Kekatos, el însuși un administrator de sistem, avea o mulțime de imprimante Hewlett-Packard (HP) instalate în biroul său. A urmărit o reclamă HP despre aceste printere, în care era inclus, în semn de laudă, un administrator de sistem apreciat pentru dăruirea de flori și daruri de către restul colegilor săi. 


27 iulie: Ziua Scotch-ului


Cunoscând munca grea și dedicarea celor care sunt în slujbe de administrator de sistem, a decis să creeze o zi specială, în care aceștia să primească aprecierea care li se cuvine. Totodată, a declarat că această zi nu ar trebui să includă un mare fast, ci să fie o simplă petrecere cu prăjituri și înghețată. 


28 iulie: Ziua Mondială a Hepatitei


28 iulie: Ziua de Apreciere a Administratorului de Sistem 28 iulie: Ziua de Apreciere a Administratorului de Sistem Reviewed by Diana Popescu on iulie 27, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.