Horoscop martie 2010 – Zodia Varsatorului

Luna martie iti va darui schimbarile din viata dupa care tanjesti de ceva vreme , desi implinirea lor va necesita depasirea unor obstacole.
Din fericire , esti extrem de motivat in atingerea obiectivelor tale si ai capacitatea de a nu precupeti nimic pentru aceasta.
Soarele va intra in Berbec pe data de 20 martie , apoi va fi in triada cu activul Marte si in opozitie cu potrivnicul Saturn , aducandu-ti o perioada in care miscarea inainte va fi urmata mereu de cativa pasi inapoi.Cu toate acestea, tendinta de ansamblu va fi pozitiva , intrucat energicul Marte te va sprijini incepand cu ziua de 10 martie.Luna noua din Pesti in cea de-a doua ta casa ( casa finantelor) iti va sugera noi idei de a castiga bani , desi Luna plina din Balanta din 29 martie , aflata in casa a noua a Varsatorului (casa idealurilor sau a maretelor idei) te va incuraja sa promiti mai mult decat poti furniza.
Va trebui sa retii ca pe parcursul intregii luni martie marile transformari vor avea loc in mod lent , asa ca nu va trebui sa nu te simti frustrat atunci cand ti se va parea ca ti se infraneaza progresul.Vei invata cateva lectii notabile despre felul in care trebuie sa te adaptezi fata de limitele celorlalti.

Horoscopul dragostei Varsatorului in martie 2010

Venus , planeta dragostei , va naviga in zona sensibililor Pesti pana pe 7 martie , lucru ce poate starni niste visuri romantice , care iti vor parea poate cam molai pentru a fi intru totul pe gustul tau.
Oricum , pe 3 martie, planeta ta conducatoare , Uranus , se va alatura lui Venus , transmitand cateva unde de soc relatiei tale de cuplu.Venus se va afla in cea de-a treia ta casa ( casa idealurilor / ideilor marete si a oamenilor isteti) , fapt ce iti poate stimula interesul fata de o persoana cu care obisnuiesti sa te contrazici mereu.
Desi majoritatea Varsatorilor prefera linistea si pacea , atunci cand este vorba despre politica , religie sau alte domenii majore , ei nu se pot abtine sa nu se incranceneze.Acest tip de ciocnire poate avea darul de a te irita , dar si atrage.

Horoscopul carierei Varsatorului in martie 2010

Marte , planeta agresiunii si initiativei , a fost retrograd fata de casa ta a saptea ( casa partenerilor) inca din decembrie 2009, dar , pe 10 martie , el iti va deveni , in sfarsit, favorabil.Daca ai pedalat din greu pana acum pentru a face impresie sau a pune in aplicare un proiect , vai avea acum vantul din spate pana catre sfarsitul lunii.
Luna noua de pe 15 martie este capabila sa iti provoace o schimbare brusca a unor convingeri , intrucat mentalul Mercur se va alatura planetei care te guverneaza , Uranus.
In ziua de 17 martie Mercur va intra in a treia ta casa (casa comunicatiei) adaugand un plus de verva retoricii tale , urmat de Soare pe data de 20 martie , care iti va infierbanta mintea cu cateva idei creative .
In cea de-a doua parte a lunii martie , pot apare probleme datorita unor comunicari de informatie defectoase si a unui eventual vartej de activitati cumva haotice.

Horoscopul sanatatii Varsatorului in martie 2010

Tonusul tau general pare sa fie intr-o conditie neutra.Pot apare cateva mici probleme , legate de sistemul nervos : iritari, anxietate sau lipsa de concentrare , agravate , uneori, de stres si oboseala.

Nu are nici un sens sa apelezi la substante stimulante ( ciocolata sau cafea) sau la alcool , intrucat acestea nu vor face altceva decat sa iti intensifice iritabilitatea si starea de confuzie.


Nu ti-ai gasit zodia ? Cauta in Horoscopul lunii martie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Varsatorului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Varsatorului

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop martie 2010 – Zodia Varsatorului Horoscop martie 2010 – Zodia Varsatorului Reviewed by Diana Popescu on martie 01, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.