Horoscop lunar mai 2010 – Zodia Fecioarei

Luna mai poate deveni fructoasa pentru Fecioara in cazul in care are loc o readaptare a viziunii despre viata pe termen lung la realitatile actuale.
Jupiter isi continua parcursul prin Pesti si a VII-a ta casa ( casa relatiilor interumane) , deschizandu-ti drumul catre parteneriate sau castigarea respectului public.
Mercur redevine direct in a IX-a ta casa ( casa explorarii si a marilor idei) , inzestrandu-te cu o vizualizare mai clara a drumului de la vise spre realitate.
Luna noua din Taur , din data de 13 mai , iti favorizeza oportunitati provenite din expansiunea gandirii tale dincolo de rutina cotidiana.Cuadratele lui Marte si Neptun cu aceasta Luna noua pot determina aparitia unor fantezii suprarealiste , care ar trebui analizate inainte de a te avanta in realizarea lor.
Trigonul Soarelui cu Saturn din 18 mai iti confera stabilitate si simt al realului si iti usureaza angajarea in sarcini particulare sau inaintarea catre un obiectiv ; desi vei evolua lent , realizarile iti vor fi marcante si evidente.
Pe 23 mai , opozitia dintre Jupiter si Saturn are menirea de a-ti restructura viata si a te orienta pe drumul cel bun in indeplinirea obiectivelor tale.Te poti indrepta catre noi provocari , uneori fiind fortat sa faci lucrul acesta.Poti fi cuprins de dorinta de a evolua si a-ti extinde activitatile , dar atitudinea ta este temperata de prudenta si unele limitari obiective.



Horoscopul dragostei Fecioarei in mai 2010


Venus , planeta iubirii si atractiei , isi face carare prin Gemeni si a X-a ta casa ( casa dezvoltarii exterioare si a responsabilitatilor) , fapt ce te poate face sa te simti prea impovarat de sarcini pentru a-ti mai arde de distractie.
Planeta ta conducatoare , Mercur evolueaza retrograd pana pe 11 mai , anuntand o perioada ce necesita un mai mare timp dedicate reflectiei asupra unor chestiuni personale , mai curand decat dezbaterii lor in mod deschis cu altii.
Jupiter este pe mai departe in a saptea ta casa , astfel incat te vei putea simti cu adevarat fericit in impartirea / impartasirea vietii tale cu cineva special sau vei invata noi lucruri despre tine prin prisma unei persoane iubite.Este o perioada a fericirii in casnicie pentru Fecioare si , in acelasi timp , una benefica pentru inceperea unei noi legaturi de dragoste.
Sentimente adanci si dorinta de a ajunge la o stare de siguranta in relatia de cuplu apar odata cu intrarea planetei Venus in emotivul Rac , in ziua de 19 mai.
Aspectele stresante ale cuadratului lui Uranus cu Venus din 19 mai si ale opozitiei dintre Venus si Pluton pe 23 mai te pot invalui in dorinte stranii sau schimbari bruste ale unor planuri ; atitudinea introspectiva din aceasta perioada te va face mult mai neincrezator in relatiile cu cei din jur.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in mai 2010


Luna mai continua aspectul retrograd al lui Mercur , planeta ta conducatoare , pana pe 11 mai, asa ca dupa aceasta data iti va fi mult mai usor sa te desprinzi de impovaratoarele sarcini de zi cu zi si sa te indrepti catre obiective pe termen lung.
Soarele straluceste deasupra celei de-a IX-a tale case ( casa explorarii si invataturii) pana in ziua de 20 mai , favorizandu-ti impliniri in domeniul universitar sau in calatorii legate de domeniul profesional.Totodata , a noua casa este relationata cu gandirea de amploare sau perspectiva , lucru ce iti poate servi in luarea unor decizii strategice ; aminteste-ti ca amanuntele pot fi importante dar numai in masura in care sunt in serviciul unor obiective inalte.
In ziua de 18 mai, trigonul Soarelui cu Saturn te determina sa privesti realitatea in ochi si sa-ti asumi responsabilitatile din viata.Aspectele practice, profesionale sau financiare capata prioritate ; respectul pentru autoritate pare a deveni natural , iar acest fapt ii poate determina pe superiori sa te priveasca favorabil.Poate fi o zi buna pentru investitii pe termen lung.
Opozitia lui Jupiter cu Saturn din 23 mai poate fi un prilej de a aduce un suflu proaspat in planuri mai vechi, decat a demara socant noi proiecte.Trebuie sa fii prudent in tranzactiile financiare , desi ai putea primi un ajutor din partea unor persoane mai in varsta sau mai stabile din acest punct de vedere.
Extinderea perspectivei tale iti poate fi de folos mai ales cu ocazia Lunii pline din Sagetator , pe 27 mai ; acest eveniment astral iti deschide noi orizonturi profesionale , cu conditia de a iti deschide larg ochii catre viitor.


Horoscopul sanatatii Fecioarei in mai 2010


O stare de sanatate satisfacatoare, traversata de perioade de energizare si de stres. Ai tendinta de a te lasa prada comoditatii si excesului alimentar , asa ca ar trebui sa perseverezi in respectarea unui program strict de exercitii fizice.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar mai 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Fecioarei si Dragostea

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar mai 2010 – Zodia Fecioarei Horoscop lunar mai 2010 – Zodia Fecioarei Reviewed by Diana Popescu on aprilie 29, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.