Horoscopul lunii mai 2010 - Zodia Berbecului

In luna mai, Berbecul are parte de o o viata plina de contradictii, in care frustrarile lasa arareori loc implinirilor imediate.
Jupiter isi continua parcursul in cea de-a XII-a casa a Berbecului ( casa constrangerilor si sacrificiilor) , astfel incat va trebui , in continuare , sa fii precaut fata de noile cunostiinte sau noii prieteni, sau fata de cei mai vechi care trec printr-o transformare brusca , intrucat pot aduce cu ei un potential negativ pentru tine.Astfel de persoane au tendinta de a te secatui de energie . Acest tranzit al lui Jupiter poate reprezenta si sfarsitul unui lung ciclu , iar acest fapt , desi nu te avantajeaza in demararea unor noi proiecte , iti favorizeaza finalizarea unora pe termen lung.
Prelungirea tranzitiei retrograde a lui Saturn in Balanta va incerca , in continuare, sa te arunce din viata cotidiana , dandu-ti impresia ca esti mereu dedesuptul meritelor tale in orice plan al existentei.
Traseul retrograd indelungat (pana pe 14 septembrie) al planetei Pluto in Capricorn da vigoare tendintei anterioare .Nu esti incurajat in initiative , dar iti poti consolida reusitele de pana acum.
Evolutia retrograda a lui Mercur in a a doua ta casa ( casa resurselor si banilor) , care se va intinde pana pe 11 mai , continua sa te afecteze in privinta comunicarii si a domeniului financiar.
Odata cu 19 mai , debutul tranzitului dragastoasei Venus in Rac iti va indrepta mai mult atentia catre valorile familiale sau asupra modalitatilor de a castiga un ban in plus din activitati intreprinse la domiciliu.
Pe 27 mai , Luna plina din a doua ta casa ( casa resurselor si banilor) este capabila sa te scoata temporar din starea de inertie si sa te focalizeze catre cateva domenii profitabile.
In ziua de 27 / 28 mai are loc unul din evenimentele majore ale acestui an : Uranus , planeta schimbarilor subite si a spiritului rebel , isi face intrarea in Berbec , semnul zodiacal al noilor idei , inceputurilor si al actiunii.Un eveniment cu efecte nu tocmai previzibile , de la care se pot asteapta transformari radicale.
Un impact de o mare durata nu isi face simtite consecintele de la inceput , asa ca nativii din zodia Berbecului vor resimti , in general , acest eveniment abia in anul 2011 .Este de asteptat ca numai Berbecii nascuti in prima sau a doua zi a zodiei sa treaca prin experiente cutremuratoare chiar din acest an.
Aceasta tranzitie va dura timp de 7 ani .Pe de alta parte , zodia Berbecului fiind cea dintai a anului zodiacal , este de asteptat un seism urias in toate zodiile , intrucat Uranus isi reincepe un nou ciclu zodiacal dupa scurgerea a nu mai putin de 84 de ani.Intre 1928 si 2010 a avut loc un proces extrem de inovator si progresist in stiinte , cultura si societate.Ne asteapta un prelungit progres sau un regres (avand in vedere criza financiara ) ?
In ziua de 30 mai , Saturn isi incepe tranzitul in Fecioara , asa ca te poti confrunta cu probleme , mai ales superficiale , dar care , odata aparute , isi pot sapa stigmatul pana in zonele profunde ale destinului tau.Nu mai amana nici o chestiune , nu lasa timpul sa treaca pe langa tine! Consecintele unor mici dificultati se pot transforma in tragedii ! Acest eveniment astral poate marca un moment de rascruce al vietii tale .Fii prudent fata de cele mai (aparent) neglijabile semne de intrebare ale sortii.
Parcursul retrograd al lui Neptun in a Varsator incepe pe 31 mai ( si se incheie pe 7 noiembrie) .Acest aspect astral te poate inzestra deopotriva cu intuitie dar si cu o tendinta de a impleti realitatea cu fantezia. Se anunta o perioada favorabila conectarii tale cu spiritualitatea sau fortele spirituale , dar in care , in plan lumesc , ar fi de recomandat sa ramai cu picioarele infipte adanc in pamant.


Horoscopul dragostei Berbecului in mai 2010


Efectul intarzierii lui Saturn retrograd in a saptea ta casa ( casa parteneriatului si relatiilor interumane) te poate determina sa ramai nemultumit de situatia ta actuala.Ai tendinta de a te aventura , concomitent , in mai multe relatii, iar daca esti in pragul unei casatorii sau logodne , te poti simti impulsionat sa o intarzii.In cel mai rau caz , aceasta influenta te poate provoca catre o despartire de lunga durata fata de partenerul tau de cuplu.
Dupa 19 mai , intrarea planetei Venus in a patra ta casa te va apropia mai mult de familie sau de actualul tau partener.Vei fi mult mai inclinat catre ipostaze romantice si vei avea tendinta de a privi viata dintr-o perspectiva mult mai romantica.Vei fi mai impaciuitor si iti vei dori sa fii inconjurat de o atmosfera stabila si linistita din punct de vedere sentimental.Vei pune loialitatea pe primul plan , iar viata ta amoroasa va capata mai multa senzualitate.
Catva timp dupa 27 mai , Luna plina din a doua ta casa iti va stimula resursele intime si va produce un echilibru intre ceea ce oferi si ceea ce primesti in plan afectiv si erotic.Mai mult decat atat , poti ajunge sa te alinti in a ti se oferi mai mult decat darui.
Cutremurul creat de patrunderea (dupa 84 de ani) a planetei Uranus in Berbec isi poate face simtite efectele ceva mai tarziu, chiar in anul 2011 , dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa apelezi la prudenta , mai ales daca ai un partener de cuplu fata de care te simti atasat.



Horoscopul carierei si banilor Berbecului in Mai 2010



Probabil ca va trebui sa astepti pana la inceputul lunii iunie (cand Jupiter isi va sfarsi tranzitul prin a douasprezecea ta casa) pentru a demara un proiect sau un plan de anvergura.Pana atunci , te poti concentra pe incheierea unor sarcini care te-au solicitat indelung si pe reorganizarea si fundamentarea strategiilor si pregatirii tale profesionale.Tranzitia retrograda a lui Pluto merge pe aceeasi directie , cerandu-ti sa iti reevaluezi modalitatile de comunicare si , eventual , de autoritate la locul tau de munca.Acest interval de relativa stabilitate iti permite sa apreciezi care poate fi noua ta treapta de evolutie in cariera.
O alta influenta care se continua din luna aprilie , Mercur retrograd in a II-a ta casa , isi pune amprenta asupra vietii tale profesionale si financiare.Va trebui , in continuare , sa dai dovada de o mare precautie in felul in care folosesti sau investesti banii , dar si sa iti reverifici vechile credite sau datorii.Desi va trebui sa stai in “banca” ta , pasiunile tale financiare se pot converti prin punerea la punct si verificarea unor initiative viitoare.
Trebuie sa fii prudent , pe mai departe, fata de mesajele transmise de catre Saturn retrograd in Balanta , care te indeamna sa te crezi nedreptatit ( uneori , pe buna dreptate).Calmul si autocontrolul ar trebui , in acest caz , sa iti pondereze impulsurile agresive.
Daca tot nu esti foarte incurajat la serviciu, influenta planetei Venus iti va da idei despre o impletire a iubirii si finantelor.De ce nu ti-ai creste nivelul de trai prin niste mici dar eficiente activitati lucrative desfasurate acasa ?
Odata cu Luna plina din 27 martie , te poti aventura in cateva afaceri profitabile.Luna plina din cea de-a II-a ta casa iti avantajeaza unele oportunitati , mai ales atunci cand sunt rezultatul unor colaborari cu oameni de incredere.
Urmarile intrarii lui Uranus in Berbec pot intarzia , dar isi vor face simtite prezenta mai devreme sau mai tarziu.Chiar daca nu apar in aceasta luna sau in cele urmatoare , aceste vibratii ale destinului au capacitatea de a cerne graul de neghina sau de a imblanzi porniri naravase sau sfidatoare. Asa cum se cuvine , in perioada marilor transformari trebuie sa dai dovada de prudenta si intelepciune.Poate ca acest eveniment astrologic va da deoparte orice dubii legate de criza economica din tara noastra si ii va arata adevaratele dimensiuni ( sper sa nu fie asa !).
In data de 30 mai, intrarea planetei Saturn in cea de-a sasea ta casa ( casa sanatatii si muncii) ar trebui sa iti impulsioneze si mai mult instinctul de supravietuire.In cazuri extreme , aceasta conjunctura astrala poate duce la pierderea slujbei…Oricum , poate apare o schimbare majora in domeniul tau profesional.Ar putea fi necesar sa iti mobilizezi toate fortele , cu atat mai mult cu cat aceasta perioada iti va da senzatia ca esti supus unei corvoade.Dupa 30 mai , o cotitura extrema te poate pandi, asa ca ar fi indicat sa iti reactualizezi CV-ul (Nu cobesc ! Sper sa nu fie asa !).


Horoscopul sanatatii Berbecului in mai 2010



Vei avea o stare de sanatate relativ buna (desi , uneori, marcata de stres) pana catre sfarsitul lunii mai .
Odata cu 27 / 28 mai , debutul tranzitului lui Uranus in Berbec ar trebui sa te atentioneze sa nu te dedai nici unui fel de exces nu numai in luna aceasta , ci pana la sfarsitul anului.Impulsivul Uranus iti poate dezechilibra sanatatea intr-un mod brusc , mai ales la inceputul parcursului de 7 ani in semnul tau zodiacal.
Cu atat mai mult , patrunderea turbulentului Saturn in a VI-a ta casa , incepand cu 30 mai, ar trebui sa te puna in garda.Nu ar strica sa iti faci un control medical de rutina , care ar putea preveni agravarea unei probleme de sanatate abia aparute.
Dupa 31 martie, intrarea lui Neptun in a XI-a ta casa iti inlesneste sanatatea spirituala , dar te predispune unor infectii si imbolnaviri usoare , legate de sistemul imunitar.Ar fi de recomandat sa mananci sanatos si sa dai deoparte alimentele continand substante chimice daunatoare .

Horoscop lunar 2010 creat si interpretat astral de Diana / godessdiana88

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar mai 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:



Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Berbecului


Zodia Berbecului si Dragostea


Zodia Berbecului. Citate , aforisme ,maxime

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii mai 2010 - Zodia Berbecului Horoscopul lunii mai 2010 - Zodia Berbecului Reviewed by Diana Popescu on aprilie 11, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.