Horoscopul lunii mai 2010 – Zodia Balantei

In luna mai , Balanta pare a nu avea nici o sansa sa-si vada cu ochii implinirea unor visuri marete , datorita parcursului retrograd al lui Saturn in cea de-a XII-a casa ( casa constrangerilor dar si a finalizarilor).
Anumite frustrari continua sa se faca ecoul opozitiei dintre Saturn si Uranus din luna trecuta , dar nu esti inca capabil sa te eliberezi de constrangerile din jurul tau.Te straduiesti sa aduci un oarecare echilibru intre telurile spirituale si responsabilitatile cotidiene , dar va trebui sa fii atent la felul in care iti exprimi dezamagirile , ca nu cumva acestea sa ia forma unor accese de furie regretabile.
Mercur retrograd continua sa iti disturbe comunicarea si iti va fi dificil sa iti exprimi cu luciditate opiniile majore pana in ziua de 11 mai, cand acest corp astral va capata un aspect direct in cea de-a opta ta casa (casa transformarilor, dar si a profundelor impartasiri) .
Luna noua din practicul Taur , de pe 13 mai , accentueaza aceasta schimbare majora , insuflandu-ti incredere si hotarare in stradaniile interioare de a-ti purifica viata exterioara.
Dupa 17 mai , tranzitul lui Jupiter in Pesti si a VI-a ta casa are darul de a-ti aduce beneficii in munca si sanatate , dar si in viata de zi cu zi , indreptandu-te catre activitati de ameliorare a sinelui.



Horoscopul dragostei Balantei in mai 2010


Gustul tau pentru exotism este pe cale de fi stimulat pe masura ce atractiva Venus tranziteaza Gemenii si a IX-a ta casa ( casa explorarii , a oamenilor si locurilor din departari) pana in ziua de 19 mai ; vei avea , astfel , oportunitatea de a te lasa prada unor experiente noi , necunoscute , fie alaturi de cineva recent cunoscut , fie impreuna cu partenerul tau actual.
Soarele se va afla pe taramul incapatanatului Taur si in a VIII-a ta casa ( casa sexualitatii , intimitatii) pana pe 20 mai .Nu este o perioada potrivita pentru a te inclesta in lupta pentru putere din cuplu , intrucat acest lucru iti poate pune in primejdie relatia cu un partener stabil ; cu toate acestea , nu este de recomandat sa iti asumi benevol locul doi sau sa accepti compromisuri majore.
Pe 19 mai , Venus se strecoara in emotivul Rac , marindu-ti sensibilitatea in interactiunea cu cei din jur.Un prilej de a-ti reaminti ca respectul propriei tale fiinte are o valoare mai mare decat aprobarea ta de catre oricare alta persoana din jur.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in mai 2010


Ademenitoarea Venus , planeta ta conducatoare , se va afla in a IX-a ta casa (casa explorarii si educatiei) pana in ziua de 19 mai , punandu-te intr-o buna pozitie fata de aspectul carierei prin contactul cu persoane aflate in locuri indepartate.
Patrunderea lui Jupiter in a sasea ta casa , odata cu 17 mai , iti aduce bucurie in activitatea profesionala si iti amelioreaza capacitatea de a te apleca asupra detaliilor , fapte gratie carora vei deveni mult mai apreciat de cei din jurul tau.In timpul acestui ciclu pot apare beneficii din colaborarea cu colegii Daca ai propria afacere , vei avea success in angajarea unor oameni capabili , si , indiferent de pozitia ta in ierarhie , vei constata ameliorari in mediul de lucru.In aceasta perioada poti capata o noua slujba sau poti avea parte de noi avantaje in cea veche.
Dupa 18 mai, Venus intra in prudentul Rac si in a X-a ta casa ( casa carierei) , implicandu-te in mai multe responsabilitati .
Ulterior zilei de 20 mai , Soarele isi va trimite razele asupra Gemenilor si a celei de-a IX-a ta case ( casa calatoriilor) , continuand sa iti aduca avantaje din locuri aflate la distanta de domiciliul tau.
Mercur , planeta faptelor , revine in aspect direct odata cu 11 mai , fapt capabil de a te aduce in fata unor noi inceputuri sau proiecte.Va trebui totusi sa rezisti tentatiei de a te descatusa de conventii si sa actionezi intre granitele unor reguli stricte , dar rabdarea iti va fi rasplatita prin respect si incredere datorita eficientei marite in munca.


Horoscopul sanatatii Balantei in mai 2010


Dupa 17 mai vei beneficia de tranzitul lui Jupiter in a sasea ta casa , eveniment de natura a-ti imbunatati sanatatea .In cazul celor suferinzi , procedurile sau tratamentele medicale vor fi mult mai apte de a-si dovedi eficienta.Daca nu iti vei supraveghea strict regimul alimentar , vei avea tendinta de a “castiga” in greutate.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar mai 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Balantei si Dragostea

Horoscop 2010 - Zodia Balantei

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.


Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii mai 2010 – Zodia Balantei Horoscopul lunii mai 2010 – Zodia Balantei Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.