22 noiembrie: Ziua Aniversară a Societății Umane

 Ziua Aniversară a Societății Umane, celebrată an de an pe 22 noiembrie, este asociată cu înființarea Human Society International / Internaționala Societății Umane, cea mai mare organizație de protecție a animalelor din lume. În fiecare an, Human Society International salvează sute de animale din situații în care sunt tratate cu cruzime.


Internaționala Societății Umane se străduiește să promoveze legătură animalo-umană, să protejeze și salveze specii din fauna de pe tot globul.  

                           

22 noiembrie: Ziua Aniversară a Societății Umane

Fondată în 1991, cu sediul în Washington D. C., Human Society International celebrează ziua din 22 noiembrie în aproape 50 de țări, cu sprijinul unor instituții naționale și internaționale, grupuri de protecție a animalelor și inițiatori de campanii pentru bunăstarea acestora. Lucrează împreună cu astfel de organizații pentru a găsi soluții contra acțiunilor crude îndreptate spre animale și a încuraja formarea unei etici de respect și compasiune pentru tot ce este în viață pe pământ.


De asemeni, Internațională Societății Umane sprijină creatori de politici în punerea la punct a legislației, regulilor și rezoluțiilor prietenoase față de animale. Susține bunăstarea tuturor viețuitoarelor prin proiecte în țările în curs de dezvoltare și campanii internaționale anti-cruzime.


21 noiembrie: Ziua Mondială Hello


Human Society International a căpătat o influență crescândă în decursul anilor și este acum un participant activ la evenimente globale precum Convenția Internațională de Comerț pentru Speciile Puse în Pericol. ONU i-a acordat statutul consultativ general categoria I A.


În prezent există peste 12 de milioane de suporteri ai acestei organizații, constând, mai ales, din grupuri de protecție a animalelor, cu ramuri în toate țările majore, inclusiv India și Coreea de Sud. 


22 noiembrie: Ziua Îmi Plac Pistruii Tăi

22 noiembrie: Ziua Aniversară a Societății Umane 22 noiembrie: Ziua Aniversară a Societății Umane Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 21, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.