Horoscopul lunii mai 2010 – Zodia Sagetatorului

In luna mai , Sagetatorul are posibilitatea de a se razgandi asupra unei recente decizii din plan profesional .Aceasta datorita descurajantului quincunx dintre visatorul Neptun si perseverentul Saturn din a X-a ta casa ( casa carierei) , care va avea loc pe 2 mai.
In plus , ganditorul Mercur va ramane retrograd in a VI-a ta casa ( casa muncii) pana pe data de 11 mai , punandu-te in situatia de a-ti trece din nou in revista obiectivele si modul de a le pune in aplicare.
Pe 23 mai , planeta ta conducatoare , Jupiter , va fi in opozitie cu Saturn in cea de-a IV-a ta casa ( casa radacinilor , caminului si familiei) , fapt ce iti poate aduce laolalta oportunitati de evolutie personala si bariere in calea dezvoltarii tale.Responsabilitati inevitabile te pot forta sa iti revizuiesti atitudinea de viata , dar asta nu inseamna ca vei avea probleme in plan financiar sau profesional.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in mai 2010


Ispititoarea Venus va pasi prin a saptea ta casa ( casa relatiilor interumane) , prilejuindu-ti o perioada de punere in valoare a personalitatii si de noi , atractive flirturi.
In ciuda acestei dezinvolturi exterioare , te vei simti mai putin increzator in tine insuti pana pe 20 mai , interval de timp cand Soarele va strabate sensibilul Taur si a sasea ta casa .Acest transit poate sa iti atraga atentia catre defectele sau imperfectiunile tale , un lucru totusi benefic pentru evolutia ta , cu conditia de a avea taria lucida a autoaprecierii.
Incepand cu 20 mai , Soarele va straluci in a VII-a ta casa ( casa relatiilor interumane) , daruindu-ti o perspectiva mult mai optimista asupra iubirii.De altfel , cu o zi inainte , pe 19 mai , Venus se va strecura in sensibilul Rac si in a VIII-a ta casa ( casa intimitatii si sexualitatii) , in care inaltarea catre un nivel superior al dragostei necesita , de obicei , un grad mai subtil de abordare.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in mai 2010


Prezenta frumoasei Venus in a saptea ta casa ( casa relatiilor interumane) pana in ziua de 19 mai are potentialul de a te transforma intr-un veritabil magnet pentru contactele tale profesionale.Mintea iti poate zbarnai cu o sumedenie de idei , dar trebuie sa tii cont de faptul ca , dincolo de vorbe , conteaza ceea ce este scris pe o hartie si atentia pe care ti-o acorzi inainte de a semna un document sau un contract.
Mercur , maestrul actiunilor si informatiilor , se misca retrograd pana pe 11 mai , ocazie de a reverifica amanunte aparent neinsemnate , care pot atarna in balanta dintre success si esec.
Soarele patrunde pe 20 mai in a saptea ta casa , continuand sa iti atraga atentia asupra parteneriatelor.Aceasta perioada nu este benefica numai pentru contactarea si conectarea cu noi persoane , ea deschizand si un ciclu de 30 de zile pe parcursul caruia , un ritm mai lent dar ferm iti poate inlesni succesul in afirmarea unui nou proiect.


Horoscopul sanatatii Sagetatorului in mai 2010


Aspectul direct al lui Mercur , inceput odata cu 11 mai si pozitionat in casa sanatatii tale , poate sa iti puna in alerta creierul (de obicei , nejustificat) in legatura cu potentiale probleme de sanatate.Acest fapt te poate impinge catre noi verificari ale starii fizice si cautarea unor inedite cai , neconventionale , de ameliorare a sanatatii.
De altfel , tranzitul Soarelui in a sasea ta casa , pana in ziua de 20 mai , reprezinta o perioada propice ingrijirii sanatatii si abilitatilor fizice , in special prin intermediul unor proceduri de rutina.Acest ciclu iti aduce oportunitatea de a te elibera de obiceiuri nesanatoase .

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar mai 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Sagetatorului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Sagetatorului

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii mai 2010 – Zodia Sagetatorului Horoscopul lunii mai 2010 – Zodia Sagetatorului Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.