Horoscopul lunii iunie 2010 - Zodia Leului

Horoscopul lunar iunie 2010 anunta pentru Leu o perioada favorabila in comunicare , cariera si finante , de-a lungul careia activitatea energica va lasa loc meditatiei si reevaluarii necesare lansarii pe o noua traiectorie a existentei.

Pe fundalul evenimentelor astrologice majore din iunie , se regasesc evolutiile retrograde ale planetelor Neptun si Pluton.

Neptun in miscarea aparent inversata pe bolta cereasca , in Varsator si a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) te poate rataci in ceata confuziei si derutei legate de interactiunea ta sociala sau afectiva.Vei avea tendinta sa fii prins in plasa de paianjen a unor promisiuni sau prietenii nesincere sau sa gafezi atunci cand te astepti mai putin.

Pluton retrograd in Capricorn si a sasea ta casa ( casa sanatatii si muncii) iti ofera oportunitatea de a –ti analiza obiceiurile sau tiparele comportamentale si , eventual, de a renunta la unele din ele , pentru a-ti reafirma vointa si a deschide calea unor transformari pozitive in viata ta.

Pe 4 iunie , opozitia dintre Marte si Neptun iti poate crea dificultati in abordarea directa a unor probleme sau in capacitatea de a decide ce iti doresti cu adevarat.Poti ajunge sa fii lipsit de incredere in tine insuti , sa te temi de o respingere ori o critica , sau sa te invartesti de o suta de ori in jurul unei chestiuni inainte de a face in mod real ceva.Imaginatia devine atat de acaparatoare incat cu greu te mai poti increde in instinctele tale.Poti fi foarte usor influentabil sau atras de mistere si intrigi.

Odata cu 6 iunie , norocosul Jupiter isi incepe tranzitul in Berbec , asa ca vei fi dominat de o atitudine optimista , pozitiva , fiind mai putin preocupat de problemele sau necazurile marunte.Ai putea avea sansa de a calatori , studia , largi orizonturile si intalni oameni foarte diferiti.Ai tendinta de a deveni mult mai curios din punct de vedere intelectual si de a invata despre lucruri care , in mod normal , nu te atrag.Orice examen sau test din acesta perioada se anunta a fi plin de succes.

In ziua de 7 iunie , tranzitul indraznetului Marte in Fecioara iti prevesteste o perioada foarte fertila , pe parcursul careia vei realiza aproape tot de iti doresti , in special in plan financiar sau profesional.

Inceperea tranzitului rationalului Mercur in Gemeni si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) , dupa 10 iunie , iti inzestreaza mintea cu agilitate , daruindu-ti capacitatea de a produce idei neobisnuite , innoitoare.Impartasirea gandurilor tale devine cu adevarat o prioritate.Cei din jur se vor bucura de conversatiile cu tine , dar nerabdarea si agitatia te vor indemna sa iti asculti mai putin interlocutorul , fiind centrat asupra punctelor tale de vedere. Totodata , iti vei acorda o multime de timp meditatiei asupra fericirii personale si a obiectivelor pe termen lung.

12 iunie anunta o Luna noua in Gemeni si a unsprezecea ta casa , astfel incat vei fi impulsionat catre crearea a noi contacte si redescoperirea celor din jur atat din perspectiva profesionala cat si sociala.Este timpul sa iti consumi agitatia interioara in abordari benefice ale cercului tau de cunostiinte.Se poate manifesta , totodata si nevoia de a te vedea in contextul unei colectivitati, in pofida centrarii pe propria-ti persoana.

Incepand cu 21 iunie , Soarele straluceste asupra Racului si a celei de-a douasprezecea tale case , marcand pentru Lei o perioada de retragere si regenerare.Un prilej de reflectie asupra lucrurilor si fiintelor de care te simti atasat , dar si de evaluare a celor care iti impiedica dezvoltarea.Acest aspect astral poate reprezenta pentru tine sfarsitul unui ciclu , ocazie de reincarcare a bateriilor intelectuale in vederea intrarii intr-o noua faza a destinului tau si de orientare a afluxului de energie catre aspecte personale ale vietii tale.



Horoscopul dragostei Leului in iunie 2010


Continuarea tranzitului retrograd al inselatorului Neptun in a VII-a ta casa nu recomanda, in general , inceperea unei noi povesti de iubire , cel putin a uneia serioare , intrucat , in aceasta perioada , poti confunda cu usurinta calitatile cu defectele sau frumusetea cu aparenta ei.

In ziua de 4 iunie , Marte in opozitie cu Neptun te atrage catre inedite experimente sexuale , datorita unei dependente nou ivite si neingradite catre senzualitate.Te poti complace in fantezii si scenarii erotice care , totusi, atunci cand esti langa persoana pe care o iubesti cu adevarat , se pot dilua in nesemnificativ.Este posibil sa apara si o teama fata de inadecvarea sexuala care are capacitatea de a te impinge catre extreme.

Dupa 7 iunie , influenta parcursului lui Marte in a doua ta casa ( casa resurselor si banilor) se poate vadi intr-o atutudine foarte / prea posesiva fata de partenerul tau de cuplu. Nu uita ca o iubire are nevoie de doi oameni si de libertatea de exprimare a fiecaruia.

Tendinta egoista anterioara pare sa se dilueze odata cu 10 iunie , cand inceperea evolutiei planetei Mercur in a XI-a ta casa iti reaminteste valoarea dialogului ca sursa de impartasire si reimproaspatare a iubirii.Aceasta atitudine devine si mai febrila odata cu nevoia de comunicare inspirata de Luna noua din 12 iunie.


Horoscopul carierei si banilor Leului in iunie 2010


Pe 4 iunie , creativitatea ti se revarsa asemeni lavei unui vulcan , dar vei fi totusi inclinat sa te mentii la suprafata unor problematici profesionale.

Incepand cu 6 iunie , tranzitul binevoitorului Jupiter in a noua ta casa ( casa explorarii si a filozofiei) iti poate aduce success in afaceri prin largirea unor colaborari cu persoane straine.Sunt , de asemeni, favorizate activitatile promotionale sau de publicitate, chestiunile juridice si cele creative .Credinta in idealurile tale si intr-un semnificatie profunda a vietii tale te ajuta sa depasesti stresul si iti deschide porti incuiate pana acum.

Tranzitul lui Marte in a doua ta casa , inaugurat pe 7 iunie , iti confera energia de a face mai multi bani , dar si capacitatea de a-ti proteja valorile existente.Se anunta , de asemeni, o perioada in care impulsul de a cumpara atinge cote alarmante , asa ca ar fi de dorit sa eviti sa apelezi la credite.

Luna noua din ziua de 12 iunie iti readuce in minte valoarea cooperarii si comunicarii cu colegii si colaboratorii.O zi in care succesul poate fi adus de activitati si proiecte de grup.


Horoscopul sanatatii Leului in iunie 2010


Evolutia retrograda a transformatorului Pluton in casa sanatatii tale ar trebui sa te stimuleze in reexaminarea modului tau de viata , a alimentatiei si a starii tale fizice.Ai putea constata , de exemplu , ca nu este chiar atat de greu sa renunti la unele obiceiuri daunatoare si ca hrana naturala are o savoare care nu poate fi egalata de mancarea tip fast food.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar iunie 2010 - Toate zodiile




Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Leului

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii iunie 2010 - Zodia Leului Horoscopul lunii iunie 2010 - Zodia Leului Reviewed by Diana Popescu on mai 23, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.