Horoscopul lunii mai 2010 – Zodia Varsatorului

In luna mai 2010 , Varsatorul devine implicat in relatii de dragoste complexe , intrucat prezenta infocatului Saturn in a VIII-a casa ( casa intimitatii , sexualitatii si resurselor impartasite) este accentuata de diverse alte aspecte.
Tensiunea dintre nevoia ta de libertate financiara si limitele create de obligatiile fata de altii continua sa se manifeste datorita aspectului stresant al razboinicului Marte fata de opozitia dintre Saturn si Uranus din 3 -4 martie.
Jupiter isi prelungeste tranzitul in cea de-a doua ta casa pana in ziua de 4 iunie . A II-a casa guverneaza sistemul tau de valori , finantele personale , posesiunile si gradul tau de confort.In timpul tranzitului lui Jupiter te poti simti mult mai increzator si mai entuziast in privinta abilitatii de a te descurca in viata .
Luna mai , cel putin in prima decada , nu este in masura sa iti ofere solutionari facile ale problemelor tale, din cauza prelungirii evolutiei retrograde a lui Mercur.Pe 11 mai , Mercur revine in aspectul direct si , combinat cu Luna noua din Taur din ziua de 13 mai , semnaleaza o schimbare pozitiva tendintelor astrale.
Trigonul lui Venus cu Neptun din 18 mai iti poate ascuti sensibilitatea , atragandu-te mai mult ca niciodata catre lumea frumusetii, artei si imaginatiei.Un tranzit caracterizat de compasiune , armonie , bunatate si deschidere catre cei din jurul tau.


Horoscopul dragostei Varsatorului in mai 2010


Venus , planeta dragostei si atractiei , isi face simtita prezenta in vioiul semn zodiacal al Gemenilor pana pe 19 mai , indicand o perioada dominata de jocurile flirtului si ale dragostei.Acest tranzit sexy si obraznic are loc in cea de-a V-a ta casa ( casa dragostei) , avand potentialul de a-ti condimenta viata personala , atata timp cat consideri cufundarea in placere drept o prioritate.In aceasta perioada te simti atras de explorarea a noi oameni si situatii , fara a fi infranat de vreo obligatie morala sau relationala.
19 mai marcheaza trigonul lui Venus cu Neptun , un eveniment astral apt de a te invalui in magia dragostei romantice si experimentarii depline a placerilor vietii.Vei avea tendinta de a intrezari numai laturile bune ale persoanei iubite , iar acest fapt are darul de a-ti inlesni apropierea de un partener de cuplu sau a face sa se dizolve toata tensiunea existenta in cadrul unei relatii de cuplu.
In ziua de 19 mai , neconventionala ta planeta conducatoare , Uranus formeaza un cuadrat cu Venus , capabil sa iti trezeasca o atractie instantanee fata de cineva sau sa-ti modifice in mod radical sentimentele , asa ca aceasta zi nu este deloc potrivita luarii unei decizii majore in domeniul unei relatii de dragoste.
In aceeasi zi de 19 mai , Venus va patrunde in sensibilul Rac , un semn zodiacal care iti poate insufla intr-o mai mare masura tandretea si prudenta in afacerile amoroase.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in mai 2010


In aceasta luna , talentele si inteligenta pot face minuni pe plan profesional.Va trebui sa te asiguri ca ti-ai rezolvat toate afacerile trenante pana in ziua de 11 mai , cand Mercur revine la aspectul sau direct , pentru a-ti deschide calea spre o perioada de ferventa afirmare a noi idei si a puternicei tale personalitati.
Continuarea parcursului lui Jupiter in a doua ta casa iti poate facilita castiguri financiare consistente si oportunitati de ameliorare a situatiei tale financiare.Se poate sa-ti adaugi la avere o posesiune de valoare sau sa te angajezi intr-o afacere sau o vanzare de anvergura.
Fermecatoarea Venus se va afla pana pe 19 mai in a cincea ta casa ( casa creativitatii si performantei) , conferindu-ti o nemaipomenita putere de convingere.
Atotputernicul Soare isi va face intrarea triumfala in a V-a ta casa in ziua de 20 mai , anuntand ca a venit vremea sa intri in lumina reflectoarelor , in fata unei audiente sau unui sef asupra carora ai de gand sa faci o impresie covarsitoare.
In cele din urma , inovatoarea ta planeta conducatoare , Uranus , se va avanta in temerarul Berbec odata cu 27 mai , reinvigorand apetenta ta pentru originalitate.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in mai 2010

Daca ai de a face cu vreo afectiune in aceasta luna , ea ar trebui sa dispara sau sa se faca mai putin simtita odata cu 19 mai , ziua intrarii planetei Venus in a sasea ta casa ( casa sanatatii).De asemeni, acest aspect astral iti confera tendinta de a-ti mari atractivitatea din punct de vedere fizic , asa ca te vei putea dedica mai usor unor obiceiuri sanatoase sau unor proceduri cosmetice deosebite.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar mai 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Varsatorului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Varsatorului

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii mai 2010 – Zodia Varsatorului Horoscopul lunii mai 2010 – Zodia Varsatorului Reviewed by Diana Popescu on mai 01, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.