Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Leului

In luna iulie 2010 , Leul va fi impulsionat de nazuinte si conjuncturi spirituale , catre reintoarcerea in suflet si interioritate, intr-o tentativa de consolidare a pozitiei lui in lumea exterioara si in dragoste.

Parcursul retrograd al lui Uranus in Berbec si in a noua ta casa (casa filozofiei , educatiei, credintei , calatoriilor indepartate) , inceput pe 5 iulie , iti favorizeaza explorarea unor noi locuri sau traditii , sau intalnirea cu situatii ori persoane iesite din comun , toate avand darul de a-ti largi orizonturile spirituale sau cognitive. Invatarea a ceva cu totul nou poate deveni o prioritate .

Esti gata sa iti reversi ofurile acumulate in suflet si sa iti exprimi mult mai sugestiv ideile si sentimentele odata cu tranzitul initiat de Mercur , pe 9 iulie , in propriul tau semn zodiacal. Poti avea inclinarea de a trai sau anticipa aproape totul in plan mental , cu atat mai mult cu cat ti se va ascuti capacitatea de observare a lucrurilor din jur. Se anunta un interval de timp de relansare sau initiere a relatiilor cu prieteni, cunostiinte, rude , pe parcursul caruia vei simti nevoia sa te exprimi cu o dezarmanta sinceritate .De altfel , vei avea tendinta de a te aseza in centrul lumii , oglindindu-te in sine si impartasind numai lucruri despre tine.

Trigonul dintre Mercur si Uranus, din 9 iulie , te deschide catre noi idei si perspective , iti sensibilizeaza intuitia si te predispune catre un stil nonsalant si tolerant de abordare a celor din jur. Gandirea are pornirea sa iti straluceasca sau nauceasca prin originalitate si poti sa nu rezisti tentatiei de a-ti impartasi ideile efervescente.

Din 10 iulie , Venus tranziteaza inocentele taramuri ale Fecioarei si iti creaza o atmosfera cordiala in relatiile cu persoanele din jur , in care starea de relaxare si familiarism par sa te atraga mai mult ca altadata.

O etapa de revizuire , eliberare sufleteasca si reincarcare a bateriilor interioare pare a fi semnalata odata cu 11 iulie, ziua cand Luna noua isi asterne lumina tandra asupra Racului si celei de-a douasprezecea tale case. Se poate manifesta acum o apropiere mai mare de ceilalti si de nevoile lor, dar si o ispita de a retragere din lumea invalmasita. Poate ca vei cauta o oaza de liniste sau de impacare cu sinele tau.

Pe aceeasi data , eclipsa de Soare aparuta , de asemeni, in Rac , iti sprijina tendintele anterioare si te impulsioneaza spre o evolutie interioara , marcata de constientizarea legaturilor nevazute dintre lumea materiala si cea spirituala. Eclipsa solara poate avea , insa, si o infuenta negativa, ea exacerband temerile si dorintele inconstiente sau ascunse tie insuti.

In ziua de 11 iulie , conjunctia dintre Mercur si Pluton iti da posibilitatea acumularii unor informatii utile sau unei noi tipuri de cunoastere. Gandurile , ideile , comunicarile devin mult mai fluide si intense si ai sansa de a te simti mult mai motivat sau capabil .Eficienta devine cuvantul de ordine al vietii cotidiene , astfel incat vei ocoli tot ceea ce iti pare a fi superficial.

Balanta il primeste din nou in vizita pe Saturn , astfel incat dupa 21 iulie poti deveni obsedat de relationarea cu ceilalti , de castigarea si inmagazinarea de informatii. Este posibil sa te simti sub presiunea de a inventa noi mijloace de a reusi in viata si de a le pune in aplicare. Se poate intampla ca unele rude sau cunostiinte sa incerce sa iti blocheze dezvoltarea sub un anumit aspect esential al aspiratiilor .Pe de alta parte , nu ai pofta sa iti pierzi timpul cu baliverne si discutii gaunoase , intrucat vrei sa te apleci intru totul asupra invatarii sau initierii intr-un domeniu numai de tine stiut. Oricum , sfarsitul acestui tranzit te va gasi mai sigur pe tine , gata sa iti croiesti drum prin lume cu o mai mare eficienta.

Incepand cu 22 iulie, Soarele straluceste desupra Leului , determinandu-I pe nativii acestui semn zodiacal sa se impuna in fata celorlalti si sa influenteze mediul lor inconjurator cu o mai mare pregnanta. Aruncarea sacilor cu balast ai trecutului si febrila initiere a proaspete drumuri spre viitor este alaturata unei intuitii aproape telepatice. Se preconizeaza astfel o etapa in care norocul poate fi de partea ta in izbandirea pe noi drumuri din viata.

Tranzitul retrograd al planetei Jupiter in Berbec, inaugurat pe 23 iulie , are tendinta de a te lasa in voia libertatii individuale , in pofida adaptarii sau armonizarii cu cei din jur. Desi te-ai putea bucura de niste castiguri materiale aparute fara prea mare efort , va trebui sa fii precaut in calatorii dar si fata de riscul unor dezamagiri datorate unei prea mari increderi prea acordate cui nu trebuie.

O puzderie de planuri si idei isi pot gasi drum catre mintea ta , fapt in masura sa-ti risipeasca fara prea mare folos energiile. Aceasta poate fi o influenta majora in restul lunii iulie si in toata luna august , datorita tranzitului lui Marte in Balanta si cea de-a treia ta casa ( casa comunicarii si influentelor de mediu) . Bine canalizat , acest impuls poate pleda in favoarea ta , cu atat mai mult cu cat te vei putea abtine de la iesiri provocate de nevoia de a-ti afirma cu orice pret convingerile.


Horoscopul dragostei Leului in iulie 2010


Un eveniment marcant in viata ta amoroasa se anunta a fi opozitia dintre ispititoarea Venus si visatorul Neptun , din ziua de 8 iulie. Fanteziile tale despre persoana iubita pot pune in umbra adevarata ei personalitate. Poti avea parte in acest fel de o fericire iluzorie , asemeni unui cristal fragil , gata sa se farame la cea mai mica atingere a realitatii. Inainte de a incerca sa-ti arati cat mai deplin frumusetea , asigura-te de afectiunea eventualui tau partener , pentru ca , nu cumva , sa te prabusesti in dezolare asemeni castelelor de nisip inaltate in imaginatia ta.

Venus te viziteaza din nou incepand cu 10 iulie , in tranzitul prin cea de-a doua ta casa (casa resurselor si banilor) , un loc in care se simte ca si acasa. Acest aspect astral are capacitatea de a asigura stabilitate in dragoste si in relatiile cu persoanele apropiate.


Horoscopul carierei si banilor Leului in iulie 2010


Cel dintai eveniment important din acest sector al vietii tale apare incepand cu 10 iulie , cand Venus strabate a II-a ta casa si iti da mancarimi la palma dreapta , facandu-te sa iti doresti mai multe lucruri de cat iti poti permite. In aceasta perioada, poti obtine avantaje materiale gratie abilitatii de a interelationa cu cei din jur.

Tranzitul Soarelui in prima ta casa debuteaza pe 22 iulie si te face mult mai intreprinzator si apt de a nu scapa din maini oportunitatile. Pot apare unele probleme datorate supralicitarii potentialui tau sau atitudinii tale prea directe fata de cei din jur. Leii aflati in pozitii de conducere isi vor afirma cu prisosinta abilitatile de lider.

Din 27 iulie , devii mai preocupat ca niciodata de balanta cheltuielilor si veniturilor tale , lucru datorat tranzitului lui Mercur in Fecioara si a II-a ta casa. Ratiunea se poate transforma cu usurinta in rationalizare, asa ca te-ai putea dedica cu sarg strangerii si economisirii de bani. Pot apare sanse financiare prin conjuncturi legate de comunicare.


Horoscopul sanatatii Leului in iulie 2010


Starea de sanatate echilibrata si satisfacatoare din aceasta luna , poate fi zguduita dupa 21 iulie, cand tranzitul lui Saturn in Balanta exercita o intensa presiune asupra ta , prin aglomerarea activitatilor si prin eforturi prelungite .Stresul inerent acestei etape poate fi preintampinat prin eliminarea cailor de comunicare nefolositoare si prin relaxarea frecventa in mijlocul naturii. Pe de alta parte , tranzitarea Soarelui in prima ta casa are darul de a te invigora din punct de vedere fizic , insuflandu-ti o rezistenta apta de a te trece peste aceste vremuri de zbucium.

Senzatia de nerabdare si impulsivitatea provocate de parcursul lui Marte in a treia ta casa (tendinta prezenta si in luna august) , trebuie sa fie echilibrata de o mai mare atentie si precautie in timpul sofatului , a muncilor manuale sau a celor implicand folosirea unor scule .

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop lunar Diana iulie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Leului

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Leului Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Leului Reviewed by Diana Popescu on iunie 18, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.