Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Balantei

In luna iulie 2010 , Balanta devine campul de lupta al unor influente rivale , a vrajbei dintre nesiguranta si o prea mare incredere in sine , dintre idealurile exacerbate si realitatea cruda sau dintre sansa si nenoroc.

O schimbare brusca de macaz , mai ales in relatia de cuplu sau cea de parteneriat cu niste persoane apropiate , este pe cale sa aiba loc in viata ta , dupa inaugurarea aspectului retrograd al lui Uranus in Berbec de pe 5 iulie .

Tranzitul lui Mercur in regatul Leului , dupa ziua de 9 iulie , iti pune in alerta toate rotitele creierului , asa ca viata ta devine mai activa si poate fi marcata de idei inovatoare sau neasteptate. Aceasta efervescenta mentala nu isi are rostul daca nu este impartasita cu cei din jur , mai ales pentru ca , gratie intuitiei ascuite, vei reusi sa ghicesti cine merita sa iti fie partener de discutii.

Ambitiile sociale si telurile legate de evolutia ta devin subiecte prioritare pe ordinea de zi , odata cu Luna noua rasarita in Rac in ziua de 11 iulie. Dorinta de a fi propriul tau stapan , sau de a-ti disciplina si focaliza eul sunt aspecte favorizate, mai ales in viata profesionala.

Eclipsa de Soare din aceeasi data , de 11 iulie , insista si mai mult asupra tendintelor anterioare , atat in plan social , cat si profesional.

Tranzitul lui Saturn in teritoriile contradictorii ale Balantei debuteaza pe 21 iulie si iti poate pune semne de intrebare asupra autenticitatii ori eficientei relatiei tale cu ceilalti .La inceputul acestei perioade ai putea sa te simti dezamagit de tine insuti sau lipsit de incredere in abilitatile tale. Aceasta stare amara te poate impinge sa ii interoghezi pe cei din jur cu privire la ceea ce te framanta. Pe parcursul tranzitului sau , Saturn va rezolva insa aceasta problema , desigur , numai cu ajutorul tau. Semnificatia acestei incercari saturniene consta in daramarea edificiului tau interior in scopul descoperirii unei fundatii mai solide , de incredere in sine si discernere a valorilor , dupa care vei deveni mult mai realist si eficient.

Patrunderea Soarelui in Leu si a XI-a ta casa , incepand cu 22 iulie , are darul de a te apropia de oameni , insufletindu-ti cautarea unor persoane asemeni tie , dar oferindu-ti chip si cale si in alaturarea in unele colectivitati ori grupuri. In acest nou interval de timp iti sunt facilitate contactele sociale , iar reteaua ta de cunostiinte are tendinta de a se largi semnificativ. Relatiile cu cei din jur par a fi inconjurate de aura amuzamentului si intelegerii din priviri. Poti fi atras de orice este iesit din comun , iar ideile tale au pornirea de a se abate de la caile conventionale sau comune. Ti se anunta o vreme a inaintarii ferme si fara dificultati spre materializarea unor obiective , de-a lungul careia vei putea sadi niste seminte apte a aduce o recolta bogata in viitor.

Parcursul retrograd al planetei Jupiter in a Berbec si casa a saptea se face simtit din 23 iulie si nu are de adus vesti foarte bune sau influente pozitive.
Ai putea fi stapanit de o pornire egocentrica de a te realiza sau a castiga ceva , fiind gata sa calci in picioare pe cei din calea ta , daca lucrul asta iti inlesneste obtinerea ravnitelor tale teluri. Intr-un ciclu precum cel inaugurat de Jupiter retrograd , nu ai deloc inclinatia de a te intreba ce poti face tu pentru ceilalti, ci , mai ales , ce anume pot face ceilalti pentru tine.
Chiar daca vei fi ferit de tendinte precum cele de mai sus , va fi trebui sa fii mai mult decat atent la chestiunile financiare !

In ziua de 26 iulie , Saturn ajunge in opozitie cu Uranus , eveniment astral capabil sa iti inchida ochii fata de realitate si sa te propulseze spre un idealism netarmurit. O astfel de perspectiva despre viata nu poate aduce decat amare dezamagiri !

Evenimente sau chestiuni trecute ori personale par a te marca dupa 27 iulie, atunci cand Mercur intra in Fecioara. Nu ti se semnaleaza o perioada propice exprimarii personale, asa ca ar fi mai indicat sa te afunzi in cercetari personale , in meditatie sau contemplatie. Daca ai taria de a nu te lasa pasionat de detalii insignifiante , ai putea excela acum in activitati creative , inclusiv legate de arta sau cultura.

O viziune realista asupra vietii si o capacitate de afirmare de zile mari par a fi semnele transmise de tranzitul vijeliosului Marte pe meleagurile Balantei , al carui start se da in ziua de 29 iulie. Esti hotarat mai mult ca oricand sa iti marchezi sau sa-ti faci remarcat drumul prin viata , iar energia pozitiva in exces nu face decat sa te sprijine in acest demers. Ai darul , acum , de a face cu adevarat impresie in jurul tau , si , daca situatia o cere, esti gata sa rispostezi la orice fel de atacuri indreptate impotriva ta. Cu toate acestea , impulsivitatea care este pe cale sa te anime iti poate aduce deservicii , asa ca o doza de diplomatie si temperanta ar fi mai mult decat de dorit.

Pe 30 iulie , Marte devine opus lui Uranus , o conjunctura benefica , avand darul de a arunca si mai multi carbuni in soba vitalitatii tale .Pari sa lasi toate indoielile deoparte si , atunci cand iti doresti ceva , actionezi prompt si hotarat , totusi prea grabit uneori. Nerabdarea , tensiunea nervoasa si iritabilitatea iti pot fi tovarasi apropiati in acest nou ciclu , iar spiritul rebel si nesocotirea autoritatii pot ajunge la extreme.

Marte nu are de gand sa te lase in pace cu una cu doua, dar , pe 31 iulie , Saturn intra in conjunctie cu el si asterne asupra ta un calm mai mult decat necesar , insotit , insa , de confuzie si o atitudine distrata. Adaptabilitatea ta poate sa numai tina pasul cu viata din jur , iar oportunitatile pot fi scapate din mana datorita lipsei de promptitudine. In astfel de circumstante , numai un control riguros asupra ta si focalizarea perseverenta a atentiei pot preintampina diverse prejudicii.


Horoscopul dragostei Balantei in iulie 2010


Ulterior zilei de 5 iulie, cand tranzitul lui Uranus devine retrograd in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a perteneriatului) , poate avea loc o schimbare precipitata in viata de cuplu .Este posibil ca partenerul tau sa simta , dintr-o data , nevoia unei mai mari libertati sau sa apara o alta problema intre voi doi.

Dupa 10 iulie, Venus devine putin somnolenta in Fecioara si in a douasprezecea ta casa (casa a vietii private, a constrangerilor si sacrificiilor) . Asta nu inseamna neaparat ca viata ta amoroasa va stagna , ci ca afectiunea ta se va putea elibera numai in spatele unor usi inchise. Deliciul de a te inconjura cu secrete sau a comunica in soapta poate lasa locul incheierii unui capitol din cartea iubirii sau unor neintelegeri in viata de cuplu. Oricum , taina este cuvantul de ordine al acestei etape , pe decursul careia se pot ivi relatii secrete de dragoste sau un simtamant de iubire tinut ascuns.

Tranzitul retrograd al lui Saturn in a saptea ta casa indica , dupa data de 23 iulie , strecurarea unui sentiment de suspiciune intr-o relatie de iubire , datorat lipsei de sinceritate sau de incredere reciproca.

Relatiile de dragoste se aprind brusc, atat emotional cat si fizic , cu prilejul tranzitului lui Marte in prima ta casa , din ziua de 29 iulie.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in iulie 2010


Luna noua din a zecea ta casa , ivita pe 11 iulie , iti noroceste planurile sau actiunile din afaceri si iti aseaza in fata noi obiective in cariera , care , de asta data , au tendinta de a se indeplini. Oricum jobul sau responsabilitatile publice vor fi in masura sa te acapareze mai mult decat de obicei.

Eclipsa de Soare din aceeasi zi (11 iulie) te impinge si mai mult de la spate catre o avansare in cariera sau dobandirea unei inalte reputatii sociale. Probabil ca vei cauta cu osardie sau vei aspira la o recunoastere concreta a meritelor tale , precum o promovare , o marire de salariu , o prima sau o distinctie publica.

Dupa 23 iulie , o umbra de neincredere poate interveni intr-o relatie colegiala sau de parteneriat , fapt petrecut poate si datorita tendintei tale de a avea intaietate sau a-ti asuma intr-un totul niste merite. De vina pentru astfel de lucruri , Jupiter retrograd are si capacitatea de a crea pierderi financiare , astfel incat prudenta ar trebui sa vegheze la fiecare pas pe care il faci in incheierea unor contracte , intelegeri sau in manuirea banilor.

Pamantul iti poate fugi de sub picioare si certitudinele se pot topi in iluzii odata cu ziua de 26 iulie si opozitia dintre Saturn si Uranus. Poate avea loc o schimbare de sefi sau de reguli administrative care necesita o perioada de clarificare si reajustare. Atentie ! Nu sunt improbabile nici tensiunile sau neintelegerile cu superiorii. Unul din cele mai rele lucruri determinate de aceasta conjunctura astrala poate fi chiar pierderea slujbei.


Horoscopul sanatatii Balantei in iulie 2010


Tranzitul responsabilui Saturn , inceput pe 21 iulie in intaia ta casa , iti focalizeaza , vrand-nevrand, atentia asupra starii tale fizice. In functie de varsta nativului din Balanta , poate apare o senzatie a trecerii / adunarii anilor peste trup sau o evaluare realista a starii de sanatate fizica. Dupa 21 iulie are loc un ciclu foarte favorabil inceperii unor regimuri alimentare, unor diete sau programe sistematice de intretinere fizica.

Intrarea planetei Marte in semnul tau zodiacal , marcheaza odata cu ziua de 29 iulie , o perioada de mare vitalitate si pofta de viata.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop lunar Diana iulie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Balantei si Dragostea

Horoscop 2010 - Zodia Balantei

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.


Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Balantei Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Balantei Reviewed by Diana Popescu on iunie 23, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.