Minciuni nevinovate la prima intalnire ?

Ai avut vreodata o prima intalnire la care sa iti calci pe inima si sa strecori cateva minciuni mai mult sau mai putin inocente ? De fapt , nu chiar niste minciuni , ci mai curand niste piruete in jurul adevarului ? Poate ca ai incercat sa spui adevarul , dar nu ai facut decat sa il infrumutesezi putintel ? Exista cu adevarat minciuni scuzabile la o prima luare de contact cu un nou / eventual partener ? Cred ca raspunsul este afirmativ , asa ca am facut o mica lista cuprinzand cele mai acceptabile minciunele care se pot preta unei prime intalniri...

- Ai fost prima persoana pe care am remarcat-o la petrecerea de ieri.Lucrul asta probabil ca nu este adevarat , dar poate fi , totusi, OK. De ce ? Pentru ca atunci cand flatezi pe cineva , il faci sa se simta bine. Intrucat te poti simti bine atunci cand flatezi pe cineva. Si pentru ca nu ar suna la fel de romantic crudul adevar de genul :"L-am remarcat mai intai pe prietenul tau , care era intr-adevar foarte dragut , dar apoi am inceput sa stau de vorba cu tine si mi-am dat seama ca si tu esti dragut".

- Familia mea este de treaba , slujba/scoala mea este nemaipomenita si am o viata frumoasa. Poate ca, de fapt, mama te calca pe nervi de cele mai multe ori , colegii tai sunt niste neciopliti, demni de eticheta cocalari / pitipoance , iar viata iti este frumoasa doar o singura zi pe saptamana , duminica , atunci cand nu te trezesti cu gustul amar de anticipare a unei alte zile asemanatoare cu multe altele. Da , nu este cazul sa incepi sa te vaicaresti inca de la prima intalnire. Nimanui nu ii place sa aiba de a face cu un plangacios / o plangacioasa. Si, daca te apuci sa iti versi amarul pe umarul cuiva pe care abia il cunosti , ce fel de mesaj trimiti despre ce va urma in continuare intr-o relatie de cuplu ?

- Inca ma mai pasioneaza desenele animate cu Tom si Jerry .Adeseori ma simt in pielea unui soricel ! Nu conteaza daca te aventurezi in povestiri ridicole. De fapt, ar fi chiar indicat.In acest fel , ai putea sa spargi gheata dintre voi , mai ales daca iti faci partenerul sa se implice in jocul asta .De exemplu, poti continua astfel :" Este de ajuns sa ma uit in ochii tai, ca sa-mi dau seama tu esti de partea motanului ! ".

- Da , e un film care mi-a stranit si mie curiozitatea ! Probabil ca , de fapt, nu te-a prea interesat filmul respectiv pana in momentul in care titlul i-a fost pronuntat de catre interlocutor. Dar tie iti place persoana cu care stai acum de vorba. Ai vrea sa o vezi inca (cel putin) o data .De fapt, iti plac foarte mult filmele. Ce ar putea fi rau in a face o aluzie despre placerea de a fi impreuna cu el/ea , fie ca este vorba despre un film , fie despre altceva ?

- Intalnirea cu tine a fost o placere. Unii baietei / unele fete cu care ai o prima intalnire nu sunt chiar ceea ce ti-ai dori.Asta nu inseamna , totusi, ca trebuie sa fii crud cu orice pret.Atunci cand intalnirea se sfaseste , multumeste pentru clipele frumoase petrecute impreuna (chiar daca a fost cea mai plictisitoare zi din viata ta) . Fii politicos si nu uita sa spui “La revedere”.


Copyright © diane.ro
Minciuni nevinovate la prima intalnire ? Minciuni nevinovate la prima intalnire ? Reviewed by Diana Popescu on iunie 18, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.