Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Racului

In luna iulie , Racul va fi framantat de nevoia de schimbare interioara si evolutie exterioara , gata oricand sa atace cu indrazneala , dar si sa se baricadeze in cetatea familiei sau caminului.

Norocul ti se poate aseza in cale in cele mai neasteptate sau neconventionale feluri odata cu intrarea , pe 5 iulie , a originalului Uranus pe taramurile Berbecului. Nu norocoasa intotdeuna va fi si pornirea ta de a desfide autoritatea sau regulile , in general.

Pe 8 iulie , conjunctia dintre Mercur si Neptun te inzestreaza cu creativitate si intuitie , prilej de a te apropia de domeniul artistic fie ca receptor , fie ca autor. Obiectivitatea si simtul realului pot sa iti fie afectate de inclinarea catre fantezie si visele cu ochii deschisi. Vei incerca sa te subjugi unui tel sau unei idei inalte , si vei fi gata sa dramatizezi si sa dai amploare unor lucruri care alteori abia iti atrageau atentia.

Atitudinea idealista de mai inainte va fi curmata fatis de materialismul insuflat de patrunderea lui Mercur in regatul Leului , dupa data de 9 iulie.

Tranzitul planetei Venus in Fecioara, initiat pe 10 iulie , iti poate aduce beneficii prin intermediul rudelor , comunicarii sau unor scurte calatorii. Umorul si spiritul liber vor fi alaturi de tine , gata sa se desfasoare in verbalizari sclipitoare prilejuite de dialogurile cu prietenii. Ai putea purta acum stindardul soliei intre oameni sau grupuri in conflict , intrucat abilitatile tale diplomatice vor ajunge la un varf de intensitate.

Din ziua de 11 iulie , amplasarea Lunii noi in Rac si intaia ta casa te indeamna sa iti alegi un nou look sau un nou mod de interactiune cu cei din jur. Ti se anunta o perioada de activitate febrila si entuziasm , in care eforturile de a te schimba in bine vor fi rasplatite de impresia facuta celorlalti.Luna noua poate prezice si trairea unor noi, inedite experiente !

In aceeasi zi de 11 iulie, are loc o eclipsa de Soare in semnul tau astrologic si prima ta casa , care armonizeaza tendintele insuflate de Luna , si te focalizeaza asupra evolutiei personale. Autopretuirea sinelui devine mai importanta decat evaluarea celor care te inconjoara .Desi unii nativi din Rac pot trece , cu aceasta ocazie , prin crize de identitate sau de indoiala asupra sinelui , eclipsa de Soare favorizeaza , de obicei , dezvoltarea personalitatii si a cailor ei de exprimare.

Odata cu 21 iulie , Saturn revine in Balanta si te afunda si mai mult in explorarea interioara , in analizarea si reconsiderarea fiintei tale in plan personal sau psihologic. Poate fi anuntata astfel o etapa de consolidare a identitatii tale , de-a lungul careia vei fi atras de vartejurile trecutului , si nu vei iesi prea mult in evidenta in viata de zi cu zi. Pot apare probleme sau discutii in familie dar si un sentiment de singuratate sau dezamagire fata de lume.

Soarele tranziteaza semnul Leului incepand cu 22 iulie si iti aseaza in fata perspectiva securitatii in viata , mai ales din punct de vedere financiar.

Jupiter devine retrograd in Berbec din ziua de 23 iulie , fapt ce trage un semnal de alarma asupra seriozitatii si dedicarii din plan profesional. Criza locurilor de munca ar trebui sa te puna pe ganduri , in pofida nemultumirilor acumulate fata de situatia de la slujba.

O curiozitate productiva, o locvacitate fertila si abilitatea de a-ti imparti atentia intre mai multe obiective par a fi influentele benefice aduse de tranzitul lui Mercur in a Feciora , inaugurat de data de 27 iulie. Comunicarea sub toate formele ei este gata de a te acapara , indiferent ca este vorba despre cunoscuti , amici sau persoane apropiate. De fapt , aceasta efervescenta comunicationala , dar si impulsul de a da o atentie prea mare detaliilor , te poate face sa treci distrat cu vederea peste lucrurile cu adevarat importante.

Instinctul isi cere drepturile si preia controlul asupra ta datorita intrarii planetei Marte in Balanta , dupa 29 iulie si pana spre sfarsitul lunii august. Nevoia de a-ti intari baricadele catre lumea exterioara si riscurile aduse de aceasta isi spune cu tarie cuvantul , astfel ca te vei putea retrage in adapostul sigur si confortabil din mijlocul familiei , gata sa ajustezi si sa armonizezi legaturile cu cei apropiati . Deviza ta pentru aceasta perioada nu poate fi decat “My house is my castle “ (“Casa mea este castelul meu”). Ispita ta catre tiranie poate da nastere insa unor conflicte cu membrii familiei …


Horoscopul dragostei Racului in iulie 2010


Incepand cu 10 iulie , prezenta ispititoarei Venus in a treia ta casa ( casa influentelor de mediu) iti da aripi in apropierea de o persoana ravnita sau alaturi de un partener de cursa lunga. Sclipirea cuvintelor tale are darul de a atrage sexul opus catre tine la fel ca fluturii ispititi de o lampa.

Dupa 21 iulie , tranzitul restrictivului Saturn in a a patra ta casa ( casa radacinilor si familiei) aseaza o umbra peste viata ta amoroasa . Daca nu ai un partener , te-ai putea simti si mai singur decat de obicei, iar in cazul in care esti ancorat intr-o relatie de cuplu , vei avea tendinta de a te simti neinteles sau neiubit asa cum meriti.


Horoscopul carierei si banilor Racului in iulie 2010


Tranzitul planetei Uranus , inceput pe 5 iulie , in cea de-a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii personale) te impinge catre explorarea unei noi cai in cariera sau inspre libertatea (si responsabilitatea) de a fi propriul tau sef .Munca ta si felul in care o indeplinesti pot deveni o prioritate.

Un alt tranzit , cel al lui Mercur in a doua ta casa ( casa resurselor si banilor) te poate face sa iti analizezi la rece veniturile , cheltuielile si capacitatea de a castiga bani.Desi ai putea cadea prada tentatiei de a fi mana sparta , vei culege cateva noi idei de a pune bani la ciorap.Oricum , castigurile financiare vor fi , mai ales , sub semnul comunicatiei.

Dupa 21 iulie , interiorizarea si calmul aprofundarii interioare , sau lipsa de receptivitate fata de lumea exterioara pot aduce piedici sau intarzieri in evolutia pe plan profesional.

22 iulie marcheaza o noua perioada , in care Soarele intarzie in a doua ta casa .Prudenta finaciara si nevoia de siguranta pot fi insotite de acumularea unor posesiuni valoroase in viitor. Este vremea din an cand vei fi cel mai mult preocupat de bani si proprietatile personale. Munca perseverenta se poate asocia cu zgarcenia la punga si prevederea ca muma a intelepciunii.

Aspectul retrograd al lui Jupiter in a X-a ta casa , instaurat din ziua de 23 iulie , iti recomanda sa iti revizuiesti atitudinea fata de superiorii de la munca , astfel incat sa poti avansa sau castiga mai multi bani. S-ar putea sa trebuiasca sa insisti mai ales asupra corectitudinii, loialitatii , respectarii ordinii sau regulilor !

Din 29 iulie si pe intreg parcursul intregii luni august , marsul razboinic al zeului Marte pe teritoriile celei de-a patra case a Racului are capacitatea de a te face mai indulgent cu altii decat cu tine insuti .Aceasta este insa numai una din sursele unor posibile conflicte cu colegii de serviciu.


Horoscopul sanatatii Racului in iulie 2010


Atentie ! Tranzitul lui Saturn in Balanta , configurat dupa 21 iulie , poate prilejui revenirea unor probleme de sanatate sau o stare generala greoaie , lipsita de vitalitatea-ti caracteristica.

Stresul pricinuit de avalansa informationala si comunicationala ulterioara zilei de 27 iulie, poate fi contracarat numai prin momente de singuratate si relaxare , in compania muzicii sau lecturii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop lunar Diana iulie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Racului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Racului

Zodia racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Racului Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Racului Reviewed by Diana Popescu on iunie 17, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.