Horoscop Balanta 2011 – Previziuni generale

Anul 2011 aduce Balantei liniste, echilibru si stabilitate.Se intrevede o relansare sau o materializare a unor proiecte visate , multi nativi ai acestei zodii avand sansa de a incepe o afacere, a-si gasi un nou loc de munca , a oficializa relatia de cuplu cu o persoana draga sau a insenina o legatura de iubire strabatuta de furtuni in ultima vreme. Noile initiative in viata sunt favorizate intrucat cei nascuti in Balanta vor deveni mult mai constienti de nevoile lor esentiale. 2011 va fi un an al dialogului deschis , fertil , capabil sa descopere abilitati ascunse sau noi cai de a infrunta destinul. “Balantele” trebuie sa isi mentina vii toate legaturile si contactele , intrucat noul an nu este deloc favorabil izolarii in carapacea individualismului.

Relatia cu familia sau cu partenerul de cuplu are tendinta de a fi armonioasa , dar si contradictorie pe parcursul intregului an. Viata profesionala beneficiaza de sprijinul si colaborarea colegilor si superiorilor.
Se pot ivi , totusi , cateva probleme in domeniul carierei , iar situatia financiara poate trece printr-un mic cutremur la jumatatea anului, datorita unor cheltuieli neprogramate . Calatoriile par a marca perioade de respiro sau schimbare a peisajului exterior dar si interior . In a doua parte a anului poate apare o mutare sau o delegare in interes de serviciu , o schimbare ce se poate dovedi benefica.
In anul 2011 , starea de sanatatea a nativilor din Balanta va fi echilibrata , fara mari suisuri sau coborasuri.


In curand , in blogul Dianei : Horoscopul dragostei, horoscopul carierei & banilor si horoscopul sanatatii Balantei in anul 2011.


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Balantei si Dragostea

Horoscop 2010 - Zodia Balantei

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop Balanta 2011 – Previziuni generale Horoscop Balanta 2011 – Previziuni generale Reviewed by Diana Popescu on iulie 06, 2010 Rating: 5

3 comentarii:

  1. deabia asteptam sa apara horoscuopul din anul 2011.

    RăspundețiȘtergere
  2. si pe mine me chema diana.multumesc miai dat incredere in mine

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau si eu sa stiu daca raman sau nu gravida anul sata

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.