Horoscop Sagetator 2011 – Previziuni generale

Noul an are darul de a insufla Sagetatorilor o incarcatura energetica apta de a face o bresa in barajul obstacolelor cotidiene , care le va permite sa se lanseze cu avant catre un nou stadiu al vietii. Influenta din ce in ce mai vadita a lui Jupiter si retragerea progresiva a lui Pluton din cerurile semnului tau zodiacal te vor insufleti cu energie pozitiva si optimism , oferindu-ti prilejuri de a evada din stereotipuri si stagnare. Ai putea fi strabatutu de dorinta covarsitoare sa iti pui la adapost viata si pe cei dragi , iar actiunile tale indreptate in aceasta directie vor fi favorizate. Tot ce conteaza este sa nu lasi graba sa iti strice treaba , sa te feresti sa arzi etapele si sa nu pui caruta inaintea boilor.


Succesul in sfera profesionala va depinde de apropierea si sfatul superiorilor si colaboratorilor mai experimentati. Sunt posibile promovari sau castiguri financiare mai ales in prima parte a anului. 2011 va fi un an bun pentru cei cu cariere liberale sau liber profesionisti.
Viata amoroasa promite sa fie implinita de conexiuni intime si sincere , dar si de zborul din floare in floare. Unii din nativii din Sagetator pot spera la o logodna sau o casatorie.
Sanatatea promite sa fie echilibrata si fara mari probleme de-a lungul intregului an.

In curand , in blogul Dianei : Horoscopul dragostei , horoscopul carierei & banilor si horoscopul sanatatii Sagetatorului in anul 2011.


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Sagetatorului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Sagetatorului

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop Sagetator 2011 – Previziuni generale Horoscop Sagetator 2011 – Previziuni generale Reviewed by Diana Popescu on iulie 08, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

  1. am auzit d bn....ji dupa ceea c am treqt in aceste zile sper k totul s s schimbe in bn!:|

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.