duminică, 12 septembrie 2010

Cum iti dai seama ca cineva este atras de tine ?

Semnele atractiei

Cel mai important lucru care iti poate semnala ca o persoana este atrasa de tine sunt semnalele de interes ale limbajului corpului. De obicei , limbajul trupului se exprima printr-o actiune sau o reactie inconstienta fata de un stimul sau o situatie. Atunci cand incerci sa afli daca cineva simte cu adevarat o atractie pentru tine , un singur indiciu oferit de limbajul corpului face cat o mie de cuvinte.

Duelul privirilor
Daca el sau ea iti sustine privirea cateva secunde mai mult decat este normal pentru cineva necunoscut sau abia cunoscut , exista o mare probabilitate ca persoana respectiva sa fie atrasa de tine. Dilatarea pupilelor este , de asemeni, o indicatie a atractiei (ca si a consumului de droguri).

Hohotele de ras
Ai devenit dintr-o data , ca prin minune , extrem de spiritual ? Probabil ca nu. Unul din cele mai sigure semne ca cineva te gaseste atractiv este pofta si deliciul cu care rade la orice gluma cat de mica sau nevinovata de-a ta.

A doua ta memorie
Daca un barbat este capabil sa isi aduca aminte numele femeii de la serviciu sau de la scoala pe care nu o poti suporta cu nici un chip , acesta este un semn aproape indubitabil ca este atras de tine. Atunci cand un barbat este interesat de o femeie , el are tendinta de a-si aminti cele mai banale detalii din conversatiile avute cu aceasta.

Senzualitatea inaltatului din umeri
Urmareste ridicarea umerilor. Acesta este un semnal instinctiv care marturiseste :"Sunt inofensiv ! Imi placi .Nu te teme sa vii mai aproape de mine ".Ridicarea usoara si repetata a umerilor este un semnal sigur al atractiei.

Deja atasat de un partener
Un studiu din 2009 al Universitatii de Stat din California a descoperit ca 59 % dintre femei sunt interesate de o relatie cu un barbat cat de cat atractiv care este singur sau disponibil . Atunci cand li s-a spus insa acelorasi femei ca barbatul este deja implicat intr-o relatie amoroasa , numarul femeilor interesate s-a ridicat la 90 %.

Varful labelor picioarelor inspre inauntru
Daca cineva sta in fata ta cu labele picioarele indreptate spre inauntru , aceasta este o expresie a "zambetului picioarelor". Denumita anatomic drept torsiune tibiala , aceasta postura apare atunci cand o persoana se simte intimidata sau coplesita de prezenta ta.

Dorinta de pe buze
Impulsul inconstient de muscare usoara sau lingere a buzelor este un semn subtil al dorintei. Buzele sunt extrem de sensibile si au un rol foarte mare atunci cand este vorba despre intimitate sau sexualitate.

Palmele ridicate
In timp ce discuti cu potentialul tau partener in dragoste , urmareste-i mainile. In special, observa daca isi tine palmele orientate in sus. Creierul este programat sa perceapa vulnerabilitatea sau deschiderea catre o persoana in aceasta pozitie a mainilor. In cazul curtarii , acest gest indica cu o mai mare pregnanta prietenia decat cel al palmelor intoarse in jos.

Fiorul inimii
Atunci cand esti atras de cineva , inima iti bate mai repede. Acest lucru poate face ca fata partenerului tau / partenerei tale sa devina imbujorata , sa respire precipitat sau sa ii asude palmele.Daca partenerul tau are 90 de ani, acesta poate fi si semnul unui atac de inima !Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Secretele seductiei femeii.Limbajul nonverbal

Semnele dragostei | Cum stii ca cineva este indragostit ?

Limbajul corpului si dragostea

Limbajul si seductia ochilor.Cum sa seduci prin privire

3 comentarii:

  1. daca partenerul tau are 90 de ani, acesta poate fi si semnul unui atac de inima !
    hahah funny!:))

    RăspundeţiȘtergere
  2. Simplu:ochii si gesturile celui atras de tine ii tradeaza ,,intentiile,,amoroase.

    RăspundeţiȘtergere

Ai o parere ? Spune-mi-o si mie! Nu mai accept comentarii anonime!