10 septembrie: Ziua Schimbului de Idei

 Ziua Schimbului de Idei, marcată în fiecare an pe 10 septembrie, ne îmboldește să ne împărtășim gânduri creative cu alții și să le receptăm, cu bunăvoința, deschidere, pe cele ale lor.


Schimbarea de idei de astăzi nu trebuie să aibă loc neapărat numai între două persoane. Frecvent, cu acest prilej se reunesc grupuri de oameni cu interese similare, cu un țel comun. Convorbirile incitante dintre ei le oferă fiecăruia momente de "evrika!", apariția bruscă a unor idei ingenioase.  


10 septembrie: Ziua Schimbului de Idei

Această sărbătoare încurajează împărtășirea de concepte și sclipiri ale minții de excepție. Mulți dintre noi suntem pasionați de carierele, hobby-urile nostre, ori proiecte speciale. Oricum, uneori, avem nevoie de o mică magie pe care o putem căpăta într-o comunitate de persoane care își unesc eforturile pentru a-și materializa planurile. Este vorba, desigur, despre schimbul de idei!


Totodată, în grupurile de oameni se beneficiază reciproc și de abilitățile altora, iar energia de "brainstorming" adună laolaltă eforturile unei întregi echipe. Adeseori, o idee emisă de o persoană generează două ori chiar trei concepte noi în cadrul grupului, creând oportunități pentru oricine.


9 septembrie: Ziua Minunaților Trăzniți


Cu ocazia Zilei Schimbului de Idei, putem organiza o sesiune de brainstorming, mai cu seamă când aceasta se focalizează pe crearea unui produs nou sau o campanie de publicitate, aducând cele mai strălucitoare gânduri la o laolaltă și lăsându-ne imaginația slobodă.


De asemeni, putem să ne invităm în acest scop amicii creativi într-un chat video.


Ziua Schimbului de Idei a fost inițiată de Robert Birch, care a întemeiat și alte sărbători, cum ar fi Ziua Nimicului.


10 septembrie: Ziua Mondială de Prevenire a Sinuciderilor

10 septembrie: Ziua Schimbului de Idei 10 septembrie: Ziua Schimbului de Idei Reviewed by Diana Popescu on septembrie 09, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.