Horoscopul dragostei 2011 - Zodia Leului

Anul 2011 le ofera femeilor si barbatilor nascuti in zodia Leului sansa de a-si purifica viata amoroasa , a scapa de mici dar sacaitoare neajunsuri, dar si a arunca peste bord balastul unor relatii paguboase. Iubirea va strafulgera prin viata lor asemenea diamantelor si se va implini printr-o comunicare atat afectiva cat si rationala. Unii dintre Lei vor ajunge sa isi permanentizeze sau oficializeze relatia printr-o casatorie sau o logodna.

La inceputul lunii ianuarie , dragostea da navala peste tine chiar daca stai cu bratele incrucisate. Planeta Venus aseza asupra ta farmec si atractivitate . Abordezi viata amoroasa usor in joaca chiar daca altora li se pare a fi plina de dramatism. Leii care pornesc acum pe drumul unei noi iubiri pot fi aproape siguri ca vor ajunge in tara fagaduintei.
Din pacate , nu poti opri vremea in loc, iar a in doua jumatate a lui ianuarie par a se prefigura cateva conflicte in relatia de cuplu . Rabdarea nu este acum cea mai covarsitoare calitate a ta si nu mai ai pofta sa tii ascuns sub pres tot ce gandesti , asa ca parteneriatul tau in iubire poate trece printr-un interval mai mult decat inegal, de certuri si impacari , asemeni plimbarii pe un mountaine russe.
Nativii din zodia Leului care nu si-au gasit inca perechea pot simti o nevoie acuta de a se oglindi in ochii si sufletul unei persoane iubite catre sfarsitul acestei luni si in cea mai mare parte a lui februarie.

Armonia si comunicarea profunda dintre partenereii de cuplu repune in drepturi dragostea din primele zile ale lunii februarie. Cei vaduviti de iubire par a se fi obisnuit cat de cat cu ideea si pot fi inclinati sa considere casatoria sau o legatura stabila intre doi oameni drept un fel de afacere. Leii care reusesc sa sara peste nisipurile miscatoare ale acestui cinism pot descoperi ca dragostea nu era chiar atat de departe cum credeau, ci chiar langa ei, mai ales la serviciu sau la scoala.
In a doua jumatate a lui februarie , Soarele isi trimite razele fierbinti in sectorul sexualitatii tale si , sprijinit si de afluxurile lui Marte , iti furnizeaza o dulce energie de care ai putea profita printr-o retragere impreuna cu iubita / iubitul departe de lumea dezlantuita.

In luna martie , dornic de a-l alinta si a-i dovedi clipa de clipa afectiunea ta, pari a nu-ti scapa din ochi partenerul de cuplu . De altfel, este foarte probabil ca acesta (aceasta) sa iti raspunda cu aceeasi moneda. Iubirea te face sa te adaptezi cu flexibilitate la noi situatii si esti gata sa stergi cu buretele orice greseala a fiintei iubite. Leii solitari tanjesc dupa o poveste de dragoste, si, daca dau dovada de indrazneala , au mari sanse de a-si vedea visul cu ochii.

Relatiile intime se anunta a fi pline de culoare si surprize pentru o lunga perioada de timp, incepand din luna aprilie , gratie tranzitului lui Neptun in Pesti. Este posibil insa sa fii traversat de o aspiratie idealista sau spirituala fata de cineva , fara sa reusesti sa mai distingi limita dintre vis si realitate.
Gustul pentru inedit care te strabate spre sfarsitul lui aprilie iti poate fi satisfacut de intalnirea unei persoane deosebite, mult diferite fata de mediul in care te invarti. Daca esti deja angajat intr-o relatie de cuplu statornica, sentimentele par a-ti renaste cu o proaspata fervoare, provocandu-ti o stare expansiva si o generozitate de zile mari fata de persoana indragita.

In a doua parte a lui mai, iepurele iubirii sare de unde nu te astepti, adica de la locul de munca sau dintr-o alta zona avand legatura cu profesia ori ocupatia .Catre finalul lunii , dragostea din relatia de cuplu are tendinta de a cunoaste o mica perioada de racire , desi dialogul si sinceritatea continua sa o insufleteasca.

De la inceputul lunii iunie si pana in noiembrie , influenta lui Neptun retrograd iti poate cere unele sacrificii , mai ales la nivel spiritual sau sufletesc , in scopul mentinerii ori reluarii unei legaturi de iubire sau a protejarii partenerului tau de viata ori cuplu. De obicei, aceasta conjunctura astrala presupune o transformare benefica a sinelui si o marire a orizontului existential.
O mai veche sau mai proaspata relatie poate sta in iunie sub semnul amicitiei pana la mijlocul lunii, cand o eclipsa lunara are posibilitatea de a te aduce in pragul unei testari ori incercari a autenticitatii sentimentelor tale fata iubitul tau / iubita ta.

Vorbele rautacioase ale lumii sau o ruda care se impotriveste actualei tale relatii de iubire te pot determina in iulie sa iti ascunzi freamatul inimii in unghere sau locuri izolate , departe de ochii curiosilor. Odata cu ultimele zile ale lunii iulie si pe parcursul lui august aceasta situatie incomoda are tendinta de a dispare .Oricum , sentimentele romantice si dorinta de a te bucura din plin de binecuvantarile afectiunii reciproce ies vrand-nevrand in evidenta la finalul acestei luni si , poate , in prima parte a lui august.

De fapt, in august lucrurile par sa se complice si mai mult … Inca din cele dintai zile ale acesti luni , influxurile neptuniene se fac din nou simtite , dand nastere unei stari de confuzie sau unei nesigurante in legatura cu dragostea. Unii dintre Lei pot fi adusi la limita dezamagirii din cauza unei impresii false sau reale asupra partenerului lor, altii sunt pe cale de a intalni pe cineva care le pare a fi jumatatea lor ideala , dar care sfarseste prin a-i purta catre o amara deceptie.
Cu atat mai mult , o supralicitare sau o iluzionare asupra iubirii nu poate prilejui decat o lupta dureroasa cu morile de vant sau o incercare de a inota impotriva curentului vietii. Este timpul sa faci o distinctie clara intre ceea ce iti doresti sa vezi si cruda realitate.

Daca reusesti sa treci cu bine peste incercarile anterioare , luna septembrie iti vesteste o perioada de stabilitate in relatia de cuplu , de-a lungul careia eliberarea din itele incurcate ale irealului te indeamna catre o atitudine senina si degajata , favorabila dialogului.

In octombrie , fiorii romantismului par a te invalui intru totul .Sensibilitatea si avantul sentimental se insotesc in mod fericit cu receptivitatea si credinta fata de fiinta iubita.
Desi senzualitatea nu iti da deloc pace, finalul lui octombrie are posibilitatea de a te aduce in mijlocul unei situatii tensionate, datorate unei confruntari intre sexualitate si nevoia de romantism.

In cele din urma, luna noiembrie iti ofera o eliberare de majoritatea impulsurilor si influentelor negative , gata de a te rasfata in ploaia de aur a zeitei Venus.Atractivitatea te ajuta sa iei caimacul dragostei si te sprijina in initierea unei noi relatii de iubire fara a trebui sa iti joci cu o prea mare pricepere cartile. Daca cedezi, insa, ispitei de a zbura din floare in floare, expunandu-ti cu orgoliu culorile vii ale aripilor , te poti trezi la fel de insingurat ca altadata.
Tocmai de aceea, eclipsa de Soare de la sfarsitul lunii noiembrie pare a-ti aseza in fata necesitatea unui echilibru intre ceea ce dai si ceea ce primesti in dragoste.

Mult mai adaptabil decat in alte ocazii , in luna decembrie treci cu diplomatie peste potentialele conflicte din cuplu , focalizandu-te intru totul asupra unei fericite si reciproce impartasiri a iubirii.
Incarcati de nostalgie , unii Lei singuri au norocul de a se bucura din nou de voluptoasele jocuri ale dragostei.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2011 – Previziuni generale

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Horoscopul dragostei 2011 - Zodia Leului Horoscopul dragostei 2011 - Zodia Leului Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.