Horoscop dragoste 2011 - Zodia Racului

In 2011 , nativii din zodia Racului au toate motivele sa fie optimisti.Dragostea ii insoteste aproape tot timpul anului si le ilumineaza cerul vietii cu pasionale focuri de artificii. In special vara lui 2011 se anunta a fi foarte fierbinte din punct de vedere afectiv si erotic. Nu este exclusa o evadare in doi, intr-o vacanta invaluita in romantism.

Prima parte a anului 2011 , dar mai ales luna ianuarie , se prefigureaza a fi bogata in evenimente si oportunitati pentru nativii din zodia Racului. Cei neangajati inca intr-o relatie de cuplu pot fi atrasi de o poveste romantica cu o persoana avand , intr-un fel sau altul , o conexiune cu serviciul sau scoala. Cu toate acestea , unii Raci nu se lasa agatati cu una cu doua in carligul unditei lui Cupidon , avand tendinta de a pune in balanta aspecte materiale sau alte avantaje colaterale ale unei relatii.
Nativii din Cancer angajati deja de ceva vreme intr-o viata de cuplu simt nevoia unei comunicari mai intense cu partenerii lor. Relatiile intime capata o importanta din ce in ce mai mare, iar flacarile pasiunii pot deveni coplesitoare sub efectul planetei Marte si a Soarelui.

Atitudinea oarecum rationala si rece , de evaluare a legaturii amoroase de la inceputul lunii februarie , cedeaza in timp in fata atentiei speciale acordate fiintei iubite , dar si a gratificatiilor pe ti le ofera aceasta. Ai predispozitia de a te retrage din lume pentru a construi impreuna cu partenerul un univers aparte , numai al vostru.

Debutul primaverii iti revitalizeaza iubirea si te tine in continuare legat de persoana indragita precum marca de scrisoare. Conexiunea intima din luna martie te aduce in al saptelea cer , si are capacitatea sa iti vindece vechi rani , inca necicatrizate ale unor trecute povesti de amor. Cu atat mai mult, esti insufletit de dorinta de a trece peste orice asperitati aparute intre tine si cel iubit .
Spre sfarsitul lunii , nevoia de a experimenta placerea nu iti da deloc pace si esti inclinat sa te lasi in voia unei sinceritati depline si a unei generozitati afective tumultoase.
Cei singuri , aureolati de un farmec aparte , pot fi atrasi de cineva cunoscut de mai multa vreme, dar care nu le-a sarit pana acum in ochi , in special de o persoana cu alte pasiuni si preferinte culturale ori sociale.

In prima parte a lunii aprilie influenta planetei Pluton in aspect retrograd are capacitatea de a aduce in prim plan cateva tendinte contradictorii. Este vorba despre niste influente pe termen lung implicand intelegeri , angajari sau noi inceputuri in dragoste , dar si evenimente majore precum casatorii sau despartiri (divorturi).
Catre finalul lui aprilie , viata de cuplu poate deveni animata de un spirit jucaus , dar lipsit de profunzimea unei mari pasiuni. Racii solitari sunt panditi de o perspectiva romantica la serviciu sau intr-un alt domeniu specific de activitate.

Prietenia pluteste in aer in a doua jumatate a lunii mai . Daca soarta iti aduce in cale un potential partener este probabil ca intre voi sa se inchege o relatie mai curand amicala sau intelectuala , vaduvita de marile atractii si desfatari ale senzualitatii.

Pe parcursul lunii iunie , Venus te ispiteste catre placeri secrete sau invaluite in ademenitoare mistere.Legaturile intime au uneori de suferit , fiind pe cale de a ajunge la un final sau a fi supuse unor incercari ori teste dificile. O parte din Racii neangajati inca intr-o relatie vor rata mari sanse in dragoste din cauza unei exacerbari a timiditatii ori a incapatanarii de a se considera iremediabil solitari si neintelesi.

Focul pe care il ai la inima este cat pe ce sa aprinda butoiul de pulbere al senzualitatii in aproape toata luna iulie. In aceasta perioada poti fredona alaturi de Beatles , “All you need is love “ (Tot ce ai nevoie este dragoste).Finalul lui iulie si debutul lunii august aduce stabilitate in iubire si relatiile de cuplu.

Vitalitatea din primele zile ale lui august se revarsa benefic in pasiunea iubirii. Pe de alta parte, influenta neptuniana din acest interval aduce intensitate si diversitate , dar legaturile dintre indragostiti se filtreaza treptat in spiritualitate sau se incetoseaza intr-o atmosfera echivoca , confuza.
Incepand cu partea finala a lunii august , efectul lui Jupiter retrograd se poate vadi in riscul de a cade in mrejele iubirii unei persoane frumoase la prima vedere, dar gaunoase din punct de vedere moral.

Catre sfarsitul lui septembrie si debutul lunii octombrie , ti se deschide in fata perspectiva de a pune la punct chestiunile practice ale relatiei de cuplu. Mult mai sentimental si mai sensibil , tinzi sa te lasi in voia nostalgiei sau a tandretei. Nu ai chef de razboaie in viata intima, iar atitudinea impaciuitoare se impleteste de minune cu loialitatea fata de partenerul de iubire.

Octombrie iti aseaza dragostea la degetul tau cel mic. Farmecul daruit de Venus, zeita dragostei, atrage persoanele de sex opus catre tine precum mustele la miere , asa ca nu ai nici un motiv sa te agiti sau sa depui vreun efort pentru a te te bucura de deliciile iubirii. Toate povestile de dragoste incepute in acest interval au mari sanse de a se implini si a invinge timpul.

Desi la debutul lui noiembrie, poti sa intrebi ce rost are si cu ce se manaca dragostea , la sfarsitul acestei luni iubirea se arata a fi atat lumina cat si flacara.Fericirea fiintei iubite devine o preocupare esentiala a vietii tale , iar afectiunea iti este rasplatita cu aceeasi masura. Placerea de a fi in doi te alunga din spatiile aglomerate, din mijlocul prietenilor sau cunostiintelor. Esti gata sa faci orice pentru a mentine senina relatia ta , fiind gata de compromisuri sau negocieri.
Racii singuri isi doresc mai mult ca niciodata sa isi gaseasca perechea.

Daca ai privit pana acum dragostea drept o garantie a sigurantei sufletesti , pasiunea care iti este insuflata in decembrie pare a ajuta pamantul sa se miste in jurul soarelui. Este probabil sa te bucuri de o conexiune profunda si intima cu partenerul tau de cuplu , iar lucrul asta pare sa capete intaietate in viata.Unii nativi din Cancer se pot gandi la un nou stadiu al relatiei lor, eventual la o logodna sau o casatorie.

Nota : Previziuni astrologice mult mai detaliate veti putea gasi in Horoscopul Dianei – Horoscop lunar 2011.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Rac 2011 - Previziuni generale

Zodia Racului si Dragostea

Zodia racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop dragoste 2011 - Zodia Racului Horoscop dragoste 2011 - Zodia Racului Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

  1. O parte din prevestitiile din horoscop in anul 2011 il zodia racului coresput cu cele din viata mea!

    YrYnWkA gr.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.