Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei

Guvernati de planeta Mercur , nativii din Fecioara sunt foarte inteligenti si inventivi , sensibili dar si practici.Adeseori sunt caracterizati de o disciplina si o ordine riguroasa. Gratie semnului sub care s-au nascut , astfel de oameni sunt patrunsi de spiritul feminin , dar asta nu inseamna ca sunt supusi sau foarte delicati.Din contra , de cele mai multe ori, ei dau dovada de o mare forta si rezistenta.Punctualitatea si simtul practic , alaturi de onestitate par a fi repere esentiale pentru Fecioare. Foarte conventionale sau conservatoare in atitudine , ele pot fi caracterizate de o senzualitate extrema, care nu este lasata insa sa se reverse in exterior.


Horoscop Fecioara 2011 – Previziuni generale


Horoscop dragoste 2011 - Zodia Fecioarei


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in 2011


Succesul pare a te insoti in majoritatea proiectelor tale , in special in cele noi, cu conditia de a a-ti rezerva , inainte de demararea lor , o pauza de cercetare si fundamentare. Un sprijin de nadejde iti este Jupiter , gata mereu de te calauzi catre caile cele mai oportune si a-ti stimula sipiritul de inovatie. Totodata, in 2011 este bine sa interactionezi si sa comunici cat mai mult cu colegii sau colaboratorii. Spiritul de echipa este de natura a te sprijini intr-o mult mai mare masura decat altadata. Pot apare niste surprize foarte placute sau un sprijin neasteptat in sfera profesionala.
Probabil ca in anul 2011 te vei focaliza cu precadere asupra castigurilor financiare. Sub efectul Soarelui , a lui Mercur si Jupiter , ai sansa de a obtine niste bani in plus sau niste proprietati de valoare. Oportunitatile iti vor fi mereu pe aproape , tot ce ai de facut fiind sa le descoperi si sa profiti la timp de ele. Parteneriatul, atat in munca cat si in afaceri pare a fi extrem de productiv.


Horoscopul sanatatii Fecioarei in 2011

Noul an iti anunta o perioada de mare vitalitate si o considerabila energizare.Cu toate acestea , niste afectiuni trecute pot recidiva si esti susceptil inca unor boli in prima parte a lui 2011.Atentie la felul in care te imbraci intrucat esti predispus unor raceli , mai ales in luna mai. Nu ar strica deloc sa iti asiguri un aport mai mare de vitamine si minerale. Oricum, dupa perioada de primavara , vei pasi aproape invincibil prin viata , in special datorita efluviilor lui Saturn.Energia furnizata de aceasta planeta iti este un aliat de nadejde , dar , atunci cand apare in exces , iti poate afecta sistemul nervos , astfel incat ar fi necesar sa iti impui un program riguros de odihna , in special in primele trei luni ale anului.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Fecioarei si Dragostea

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei Reviewed by Diana Popescu on decembrie 17, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Interesant postul, sunt in zodia Fecioarei si 80% dintre caracteristicile prezentate mi se potrivesc, asta desi eu nu prea cred in zodiac/horoscop.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.