Horoscopul anului 2011 - Zodia Leului

Puternice si hotarate asemeni simbolului semnului lor zodiacal , persoanele nascute sub auspiciile Leului au sansa de a ajunge la succes foarte devreme in viata. Leul este unul din cele mai dominante zodii ale horoscopului , iar nativii “leonini” sunt adeseori foarte pretentiosi si capabili sa se remarce in cele mai multe situatii sau conjuncturi ale vietii. Totodata , ei au tendinta de a-si asuma sarcini si provocari riscante , pe care le incheie , de cele mai multe ori , cu brio. Leii sunt inconjurati de o aura speciala de farmec si atractivitate si au obiceiul de a aduce o mare doza de dramatism in relatiile lor de dragoste. Capabili sa atraga cu usurinta oamenii de partea lor , sunt de multe ori pasionati sau implicati in arta sau alte activitati creative.


Horoscop Leu 2011 – Previziuni generale


Horoscopul dragostei 2011 - Zodia Leului



Horoscopul carierei si banilor Leului in 2011


Sigur pe tine din punct de vedere financiar , esti inzestrat cu talente pe care ar trebui sa ti le pui in valoare .Viata ta profesionala ar putea sa iti ceara ceva mai multe creativitate decat de obicei , astfel incat , pentru a excela in munca , va fi necesar sa te deschizi cu toate simturile spre proiectele majore ale anului 2011 .In cazul in care ajungi intr-o conjunctura instabila, cei din jurul tau vor fi mereu gata sa iti dea o mana de ajutor. Primele doua luni ale lui 2011 pot fi foarte importante pentru tine , in acest interval stabilindu-se orientarea profesionala generala pentru parcursul intregului an. Asadar , mai ales la inceputul lui 2011 , incearca sa profiti de orice oportunitate sau sansa care iti iese in cale. Spiritul de initiativa trebuie sa iti fie mereu prezent , mai ales in stabilirea unor contacte mai mult decat utile.
Fata de anul anterior , 2011 iti va fi favorabil in privinta finantelor.Daca ai tendinta de a fi stapanit de ingrijorari legate de bani , acestea ar trebui sa apara in special in noiembrie .Cateva proiecte au potentialul de a-ti furniza rezultate foarte promitatoare , inclinand benefic balanta ta bugetara.Aspectele astrale din 2011 indica inspiratie in modul de investire a banilor.


Horoscopul sanatatii Leului in 2011


Influentele planetelor Marte si Saturn se vor face simtite de-a lungul intregului an , printr-o vitalitate marita , gata mereu sa te sprijine in eventualitatea accelerarii ritmului de viata sau a unor situatii stresante din punct de vedere competetiv.In acelasi timp, Neptun isi pune amprenta asupra ta , conectandu-ti intr-o mare masura sanatatea cu starea de spirit , asa ca , la nivel intuitiv , vei simti nevoia de a avea o mai mare grija fata de tine.2011 poate fi un an excelent pentru a aduce cateva schimbari benefice in stilul tau de viata.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Horoscopul anului 2011 - Zodia Leului Horoscopul anului 2011 - Zodia Leului Reviewed by Diana Popescu on decembrie 16, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.