Horoscop Pesti februarie 2011

In luna februarie, Pestii vor sa isi redefineasca viata si sa isi redirectioneze traiectoria destinului. Pregatiti sa renunte la balastul obisnuintelor si naravurilor pagubitoare, au oportunitatea de a-si demonstra valoarea si a miza pe caii castigatori din cursa spre implinire.

O perioada de revenire la matca, de revizuire si reincarcare a bateriilor spirituale iti este anuntata din 3 februarie, ca urmare a Lunii noi ivite in Varsator .Poate fi un interval de retragere din lumea ametitoare din jur , de liniste si pregatire a atmosferei viitoarei Luni pline din prima ta casa.

Din 4 februarie, Venus in Capricorn iti insufleteste sectorul prieteniei si sperantelor , si te inconjoara cu o aura de farmec si frumusete. Sunt incurajate noi si armonioase relatii cu oameni asemeni tie, mai ales in grupuri sau colectivitati.

Influenta ta asupra celor din jur ajunge aproape covarsitoare , iar spontaneitatea te ajuta chiar si in cele mai delicate situatii din 18 februarie, gratie parcursului Soarelui in Pesti. Intr-o astfel de perioada , ai ocazia de a te conecta cu adevaratul tau simt al valorii si idealului. Esti gata sa lasi trecutul in urma si sa te avanti spre noi inceputuri. Orice dificultate poate fi depasita prin indrazneala si spirit combativ. Este vremea sa demonstrezi ca iti poti croi propriul drum in viata.

Luna plina din Leu pare a accentua odata cu aceeasi zi de 18 februarie tendintele de mai sus.Esti mai mult decat doritor sa iti reimprospatezi calea destinului si sa pornesti pe o noua cale indiferent de consecinte. Un val de energie pozitiva este gata de a te sprijini in demersurile tale, dar trebuie sa eviti sa ii acuzi pe altii pentru nereusitele tale de pana acum.

Lucrurile care te framanta de catva timp isi gasesc calea spre exprimare si marturisire din 21 februarie, sub impulsul tranzitului lui Mercur in sectorul Pestilor. Spiritul de observatie se impleteste benefic cu efervescenta intelectuala . Contactele cu prietenii, cunostiintele si rudele par a fi mult mai active , iar dialogurile cu ceilalti devin ocazii de a observa impactul pe care fiinta ta il are asupra lor. Treci printr-un interval fertil schimburilor de idei si provocarilor intelectuale. Forta cuvintelor tale are potentialul de a schimba mentalitati si a darama bariere ce pareau de nedepasit pana acum.

Incepand cu 22 februarie, Marte se alatura lui Mercur in Pesti si iti consolideaza terenul de sub picioare, ingaduindu-ti sa stralucesti intr-o masura si mai mare sub lumina reflectoarelor socialului. Simti nevoia de a lasa un semn nepieritor al trecerii tale prin acesta lume , si ai o mare capacitate de a inrauri destinele oamenilor aflati in preajma ta. Cu toate acestea, ar fi de recomandat sa eviti a te impune cu orice pret. Ia-ti in maini haturile vietii, dar nu calca peste spatiul vital al celor din jur.


Horoscopul dragostei Pestilor in februarie 2011


Luna noua aparuta in a douasprezecea ta casa incepand cu 3 februarie 2011 iti poate deschide toate simturile catre nevoile autentice ale partenerului tau de cuplu , spre o daruire in care nu are ce cauta vanitatea ori egoismul.

Pasiunea are mai putine sa iti transmita odata cu 4 februarie, ca efect al parcursului planetei Venus in a unsprezecea ta casa. Mai curand , ai putea fi atras spre o legatura intima cu o persoana care iti impartaseste idealurile si preocuparile majore. Dragostea patimasa lasa loc , intr-un astfel de context , camaraderiei si comuniunii de idei.

Cutezanta oferita in dar de catre Marte in prima ta casa iti prilejuiste , din 22 februarie, o atmosfera senina si promitatoare in viata amoroasa.Cei aflati deja intr-o relatie de cuplu vor trece printr-o redefinire si o revitalizare a iubitrii, iar Pestii solitari au oportunitatea de a intalni pasiunea chiar si acolo unde nu se asteapta.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in februarie 2011


O sporita energie si incredere in tine insuti te sprijina in reinventarea unor lucruri ce pareau sortite rutinei, iar spiritul intreprinzator se afirma cu vigoare, nelasand nici o oportunitatea sa se duca pe calea sambetei. Acesta este rezultatul tranzitului Soarelui in prima ta casa ( casa vietii personale si apectului exterior) , initiat pe 18 februarie in prima ta casa. Intr-o astfel de conjunctura , ai predispozitia de a face impresie asupra colaboratorilor tai si a-ti extinde influenta dincolo de limtele obisnuite. Cu cat dai dovada de mai multa initiativa , cu atat mai mult ai sansa de prinde de maneca oportunitatile. Totodata, munca de echipa pare a-ti aduce avantaje neasteptate. Este posibil sa ajungi intr-un punct de cotitura al carierei tale.

Rutina iti atarna in carca , mai impovaratoare decat altadata , iar nevoia de a-ti ameliora conditiile de munca nu iti da deloc pace sub impactul Lunii pline ivite in Leu pe 18 februarie. Atmosfera de cooperare cu cei din jur nu iti poate aduce decat beneficii.


Horoscopul sanatatii Pestilor in februarie 2011


Luna noua rasarita in a douasprezecea ta casa pe 3 februarie iti revitalizeaza gandirea si atitudinea fata de viata si , drept urmare, iti insufla si pe plan fizic o reimprospatare benefica.

Din 18 februarie, Luna plina din a sasea ta casa (casa sanatatii si a muncii) iti insufla pornirea de a iti pune noi baze la edificiul starii fizice si spirituale. Nu este exclus, asadar, sa te dedici unui nou stil de viata, marcat de exercitiu fizic si o dieta sanatoasa.

Tranzitul planetei Marte in intaia ta casa iti daruieste din 21 februarie o perioada nemaipomenita , incarcata de o nestavilita vitalitate fizica.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Februarie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile


Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Pesti februarie 2011 Horoscop Pesti februarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 26, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.