Nascut pe 17 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Cei care isi sarbatoresc ziua de nastere pe data de 17 ianuarie fac parte din zodia Capricornului si il au drept planeta guvernatoare pe Saturn .

Esti nascut intr-o conjunctura astrala care iti accentueza spiritualitatea si iti inlesneste o cale intiatica catre cunoastere. Desi iti este mijlocit accesul spre inalte invataturi , trebuie mai intai sa te confrunti cu experiente , uneori dureroase, in lumea materiala de zi cu zi. Aceste provocari ale realitatii pot fi favorizate de dorinta ta de castiga faima, recunoastere sociala sau implinire materiala. Daca vrei sa te ridici cu adevarat intr-un plan superior al existentei trebuie sa fii in stare de a rezista ispitelor lumesti.

Banii nu au cum sa iti intre usor in buzunare.Trebuie sa muncesti din greu pentru ei , mai ales ca in orice fel de speculatii financiare sau jocuri de noroc soarta nu pare sa iti surada.

Probabil ca esti inzestrat cu un caracter tenace , perseverent si o aplecare catre meticulozitate care te pot sprijini in pozitii de conducere sau manageriat.

Culorile tale norocoase sunt negrul si albastrul inchis.

Pietrele tale norocoase sunt ametistul , safirul albastru si lapis lazuli.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 17 ianuarie : Anton Suteu , Anne Bronte , Al Capone , Anton Cehov , Benjamin Franklin, Dalida , Jim Carrey, Muhammed Ali (Cassius Marcellus Clay) , Nicolae Iorga , Paul Young , Radu Theodoru.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 15 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 16 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 17 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 17 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 17, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.