Horoscop Taur februarie 2011

In luna februarie 2011 , Taurul trebuie sa isi reevalueze felul in care se integreaza in societate si in sfera profesionala , sa faca loc compromisului si adaptarii , astfel incat sa poata evita dezechilibrul si extremele din viata.

Luna noua din 3 februarie , ivita pe cerul Varsatorului , te prinde in hora sociabilitatii si te indeamna sa te concentrezi asupra statutului tau in societate si a marilor tale aspiratii . Probabil ca te vei focaliza pe acele elemente ale pesonalitatii tale ce iti pot fi de folos in lumea publica si in viata profesionala.

Un gust aparte pentru inedit si lucruri neobisnuite te inraureste odata cu 4 februarie sub impactul tranzitului planetei Venus in Capricorn. Viata de zi cu zi pare sa nu te mai atraga in nici un fel si vrei sa iti extinzi orizonturile , atat din punct de vedere fizic cat si spiritual.

Din 18 februarie , Soarele isi aseza razele peste regatul Pestilor si incearca sa iti indeparteze innegurarea din suflet , daruindu-ti o stare de spirit fericita , o inima usoara si bucuria de a fi in mijlocul oamenilor. Iti sunt favorizate integrarile in grupuri , colectivitati , conexiunile cu amici si cunostiinte. Viata iti aduce pe tava provocari pe care le asteptai demult , iar dorinta ta de a le face fata cu prospetime si motivatie iti deschide ochii catre noi perspective. Este vremea sa sadesti semintele unor noi inceputuri, sa iti urmezi cu credinta si dedicare aspiratiile.

Daca in ultima vreme te-ai concentrat din greu asupra muncii sau vietii sociale , Luna plina rasarita pe 18 februarie in Leu si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) iti aduce o stare de liniste si relaxare binevenita , ce iti permite sa te adancesti in viata personala , echilibrand consumul energetic dintre profesie si oamenii apropiati tie. Poate ca ar trebui sa te gandesti mai mult in ce fel sa iti imparti prioritatile, astfel incat sa nu lasi deoparte nimic ceea ce este cu adevarat important pentru tine.

Mintea pare a-ti deveni mai alerta si mai neastamparata odata cu ziua de 21 februarie, cand Mercur intra in Pesti si iti stimuleaza aparitia unor noi idei creative sau iesite din comun. Dialogul cu cei din jur poate sa iti para un lucru vital in acest interval , cu att mai mult cu cat oamenii se strang in preajma ta , gata sa iti soarba cuvintele.

Incepand cu 22 februarie, Marte se pozitioneaza in sectorul Pestilor si te indreapta inca o data spre activitatile de grup si spiritul de echipa. Cu toate acestea , ar trebui sa iti infranezi ispita de a-i domina pe ceilalti , chiar daca simtul de organizare si manageriat te stapaneste mai mult decat in alte ocazii.


Horoscopul dragostei Taurului in februarie 2011


Dragostea exploreaza noi teritorii sub efectul tranzitului inceput de Venus pe 4 februarie in a noua ta casa , asa ca s-ar putea sa o gasesti acolo unde nu te astepti , intr-un loc ce parea familiar sau anost , ori in zone unde nu credeai ca o poti intalni. De altfel , planeta dragostei are darul de a aseza peste tine un val de atractivitate si romantism care nu poate sa nu atraga asupra ta atentia celor din jurul tau. Nu este deloc exclus sa ai de unde alege ... graul de neghina.

Odata cu 18 februarie , Soarele aduce un plus de energie in casa sperantelor si prieteniei .Impulsivitatea si efervescenta trairii te pot provoca catre joaca si distractie in iubire , dar te indeparteaza cumva de zonele profunde ale afectiunii.

Febrilitatea spirituala oferita de tranzitul planetei Mercur , inceput pe 21 februarie in a unsprezecea ta casa , iti pune mai mult mintea decat inima la contributie in privinta relatiei tale de cuplu , astfel incat poti fi strabatut de planuri si aspiratii fertile din care partenerul tau nu are cum sa lipseasca.

Din 22 februarie, influenta martiana din a unsprezecea ta casa te provoaca sa tii seama intr-o mai mare masura de rolul celor apropiati din viata ta . Chiar daca pasiunea nu te imboldeste prea mult , poti constientiza mai clar importanta partenerului tau de cuplu si , poate, iti doresti sa compensezi cumva neglijenta de care ai dat dovada in ultima vreme.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in februarie 2011


Din 3 ianuarie, Luna noua din a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) are darul sa te insufleteasca cu sentiment de innoire si reinvigorare , mai ales din perspectiva carierei. Este momentul sa te avanti catre noi obiective sau proiecte in afaceri , dar si sa te concentrezi asupra autocontrolului si disciplinarii eului .Mai mult decat probabil , vei fi foarte ocupat la serviciu sau in sfera obligatiilor sociale.

Sub impulsul parcursului planetei Mercur in a unsprezecea ta casa ingeniozitatea te poate ajuta din 21 februarie sa faci cateva miscari decisive in cariera , atat ca strategie de promovare , cat si ca aport la proiectele aflate pe ordinea de zi.

Cea mai buna tactica de a te evidentia in plan profesional este sa iti impletesti eforturile cu cele ale colegilor sau colaboratorilor. Cel putin , asta pare sa iti transmita prezenta lui Marte , incepand cu 22 februarie, in a unsprezecea ta casa. In aceasta perioada , daca nu esti inca un lider , dai dovada ca poti fi , iar energia ti se focalizeaza fertil catre organizarea de noi proiecte. Probabil ca multimea de sarcini impuse sau asumate iti va lasa foarte putin timp pentru viata personala.


Horoscopul sanatatii Berbecului in februarie 2011


Starea de sanatate nu iti este nicicum influentata de conjunctura astrala din aceasta luna , dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa iti supraveghezi starea fizica , mai ales din perspectiva necesitatii de a face miscare si a nu te deda unui regim alimentar prea abundent.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Februarie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Taurului

Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Taurului si Dragostea

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme
Horoscop Taur februarie 2011 Horoscop Taur februarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 16, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.