Nascut pe 16 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseza ziua de nastere pe data 16 ianuarie fac parte din zodia Capricornului si sunt guvernati de catre Saturn si Neptun.

Conjunctura astrala a zile tale de nastere releva ca intr-o anumita etapa a vietii tale esti predispus sa aderi la niste principii religioase neobisnuite sau sa cedezi tentatiilor unor fantezii desprinse de lumea materiala. Oricum , destinul pare a-ti sta sub semnele calatoriei , explorarii si curiozitatii. Sub influenta lui Neptun , este posibil sa te dedici unor indelungate calatorii pe apa.

Desi dai dovada de simt practic in majoritatea domeniilor din viata , pari a considera uneori banii drept o piedica in atingerea idealurilor tale si nu ca niste unelte necesare in drumul tau spre evolutie.

Relatiile tale cu cei din jur par a nu se desfasura fara piedici. Daca inveti sa ii cunosti pe oameni fata de care esti atras , ai putea ajunge sa intelegi ca dincolo de personalitatea lor aparenta se ascunde o fiinta profunda cu care poti comunica mult mai usor si sincer.

Culorile tale norocoase sunt tonalitatile de verde inchis.

Pietrele tale norocoase sunt ochiul tigrului , crisoberilul ochiul pisicii si turcoazul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni si joi .

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personaloitati nascute pe 16 ianuarie : Aurel Dragos Munteanu , Catrinel Paraschivescu , John Carpenter, Kate Moss , Radu Gheorghe , Sade (Helen Folasade Adu), Susan Sontag , Vittorio Alfieri.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 14 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 15 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 16 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 16 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 16, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.