Horoscopul anului 2011 - Zodia Taurului

Taurul este unul din cele mai rabdatoare dar si mai de nadejde semne zodiacale ale horoscopului .Nativii aflati sub acest semn sunt adeseori incapatanati sau neclintiti in deciziile lor, iar aceste trasaturi ii sprijina in materializarea multor obiective. Rigoarea lor morala ori vointa de otel le confera forta in fata incercarilor vietii si ii ajuta sa depasesca de cele mai multe ori situatii dificile pentru altii. Avand pamantul drept element guvernator , Taurii sunt foarte practici si realisti , pragmatici , inteligenti si stabili.

Horoscop Taur 2011 – Previziuni generale

Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Taurului

Horoscopul carierei si banilor Taurului in 2011

Aduna-ti fortele de pe acum pentru inceputul anului 2011 , intrucat vei avea mult mai multe de facut decat de obicei. Luna februarie iti va aduce totusi o oarecare relaxare si iti va favoriza inspiratia catre idei novatoare sau constructive. Abundenta de sugestii inspirate de fluxul tau creativ poate fi coplesitoare, asa ca, cu atat mai mult, va fi necesar sa le folosesti judicios, fara a le irosi pe parcurs. In noul an este probabil sa ti se deschida in fata multiple drumuri catre realizarea profesionala , dandu-ti prilejul de a-ti dovedi discernamatul si a face alegerea cea mai potrivita. Un nou job, o schimbare a felului sau a loculuimuncii se poate ivi in luna septembrie.
Banii iti vor intra in buzunar intr-un aflux relativ mediu sau slab pe parcursul intregului an 2011. Incearca sa iti pui oprelisti in fata tentatiei de a-i risipi pe tot ce iti sare in ochi .O rezerva in cazuri de urgenta este intotdeuna necesara. Intre mai si iulie pot apare niste oportunitati sau intelegeri financiare promitatoare.

Horoscopul sanatatii Taurului in 2011

Conditia ta fizica va fi sub influenta lui Jupiter pe parcursul intregului an. Daca ai posibilitatea de a te focaliza asupra lucrurilor care iti fac placere , atat in plan profesional cat si social , poti trece cu succes, ferit de riscurile stresului , peste perioada extrem de solicitanta anuntata in special la inceputul lui 2011. Luna aprilie iti poate aduce o perioada de minimum energetic , dar potentialul tau de vitalitate va fi echilibrat in restul anului. Nu ti-ar strica o dieta , initiata mai ales incepand cu iunie , dar vei capata oricum un sprijin de nadejde gratie influentelor binefacatoare ale lui Saturn.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Taurului si Dragostea

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme
Horoscopul anului 2011 - Zodia Taurului Horoscopul anului 2011 - Zodia Taurului Reviewed by Diana Popescu on decembrie 13, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.