Nascut pe 9 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza nasterea in ziua de 9 decembrie sunt nascuti sub semnul Sagetatorului si au drept planete guvernatoare pe Jupiter si Marte.

Esti caracterizat de rabdare si perseverenta in atingerea obiectivelor tale si esti aproape mereu gata sa continui in ciuda dificultatilor sau descurajarii. Daca te concentrezi asupra unui unic si clar obiectiv , esti capabil sa ajungi la rezultate notabile , dar simti adeseori ca drumul catre implinire este prea lung sau chinuitor si ca trebuie sa te straduiesti de unul singur , fara nici un ajutor din afara.

Esti in stare sa te controlezi si sa iti refuzi placerile intr-o foarte mare masura , dar lucrul asta poate fi extrem de impovarator intrucat ai tendinta de a cere prea mult de la tine insuti. De cele mai multe ori, nu te infranezi in a-ti demonstra talentele sau capacitatea. Mania si frustrarea pot sa iti faca probleme , mai ales atunci cand incerci sa muncesti in colaborare ori trebuie sa te sprijini pe ajutorul altora.

Culorile tale norocoase sunt rosul , maronul si tonurile de toamna.

Pietrele tale norocoase sunt coralul rosu si granatul.

Zilele tale norocoase sunt luni , marti si joi.

Numerele tale norocoase sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute in ziua de 9 decembrie : Beau Bridges , Dan Diaconescu , Douglas Fairbanks Jr. , George Demetru , Gheorghe Glodeanu , I.V. Stalin , Joaquin Turina , John Cassavetes , John Malkovitch , John Milton, Kirk Douglas, Mircea Vaida.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 7 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 8 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Corespondente intre zodiile chinezesti si zodiile europene
Nascut pe 9 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 9 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 08, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.