Horoscop Balanta aprilie 2011

In luna aprilie, Balanta navigheaza pe un ocean incetosat , riscand adesea sa confunde lucrurile reale cu cele imaginare .Dragostea ramane o valoare constanta , cu ata mai mult cu cat este supusa unor incercari si provocari neasteptate.

Tranzitul inceput de Marte pe 2 aprilie in Berbec este in masura sa provoace conficte mai ales in parteneriatele de cuplu sau afaceri. In aceste conditii , ar trebui sa iti directionezi energia catre ameliorarea relatiilor cu cei din jur , in special cu cei de care te leaga sentimente statornice. Totodata , poti simti nevoia de a fi sprijinit de cineva apropiat in realizarea obiectivelor pe termen scurt programate in aceasta luna.

Simtaminte negative , de pesimism , indoiala si vinovatie sunt pe cale sa isi faca loc in viata ta odata cu 3 aprilie , sub impactul opozitiei dintre Soare si Saturn .O atitudine de inhibitie , lipsa de incredere in tine insuti sau in altii , ivirea a noi obstacole pe drumul evolutiei tale te pot marca , intr-un fel sau altul, vreme de cateva zile .Nu este exclus sa trebuiasca a-ti lua inima in dinti pentru a te descurca de unul singur , intrucat persoanele din preajma au tendinta de a nu-ti lua in seama eforturile sau de a nu-ti acorda o mana de ajutor atunci cand este cazul.Cu atat mai mult , nu este indicat sa iti planifici lucruri importante , sa iti cauti o noua slujba ori sa te prezinti la examene si teste.

Pe aceeasi data de 3 aprilie , Luna noua se iveste pe cerul Berbecului , oferindu-ti o predispozitie pentru negocieri si diplomatie, foarte necesara avand in vedere influentele anterioare. Un alt efect al Lunii pline , si anume nevoia de a te sprijini pe o persoana apropiata te poate aduce in pragul dezamagirii .

Necesitatea de a veghea asupra responsabilitatilor tale zilnice este pusa la incercare din 4 aprilie de catre prezenta lui Neptun in Pesti. Visarea cu ochii deschisi sau o atmosfera confuza din viata cotidiana te indreapta catre o lentoare ce iti rapeste puterea de concentrare si te face sa iti iesi din ritm.

Din 9 aprilie , Pluton devine retrograd in Capricorn , prilej cu care pari a fi motivat in a face un nou pas in asigurarea stabilitatii vietii tale , eventual prin mutarea intr-o noua casa sau printr-un plan legat de o noua locuinta. Este vremea sa reflectezi cu seriozitate la siguranta ta materiala si la proaspete mijloace de asigurare a prosperitatii. De asemeni, este posibil sa te concentrezi asupra transformarii relatiei tale cu parintii.

Impresia ca te aservesti prea mult dorintelor ori vointei celorlalti tinde sa te cotropeasca din 17 aprilie , ca urmare a Lunii pline din Balanta.Incerci sa gasesti alte modalitati de a-ti exprima personalitatea , de a te afirma si a-ti satisface propriile placeri , insa ar fi potrivit sa nu depasesti masura si sa ingradesti astfel libertatea de miscare a celor din preajma.

Opozitia dintre Marte si Saturn de pe 18 aprilie accentueaza influentele de mai inainte .Pari a deveni mult mai marcat de limitarile ori blocajele asezate in calea ta , iar lucrul asta poate da nastere unor frustrari sau chiar unei stari de stres.Tot ce tine de conventii , reguli scrise si nescrise sau forme fara fond tinde sa te puna pe jar , starnindu-ti iritarea.Intr-o astfel de conjunctura , cel mai bun lucru pe care il poti face este sa nu fortezi nota si sa nu te mai agati de rezultate imediate , focalizandu-te pe obiectivele pe termen lung.

Vreme de circa o luna , Soarele strabate teritoriile Taurului si sectorul transformarii , sexualitatii, evolutiei personale, regenerarii , banilor si resurselor celorlalti , dependentelor si obligatiilor financiare. Felul in care iti conduci viata intra sub vizorul criticii si analizei , si acorzi o sporita atentie abilitatilor tale mentale. Mai mult decat in orice alt moment al anului, nazuiesti la o schimbare profunda si la o explorare atenta a secretelor vietii. In acest fel, ai ocazia de a ajunge la o intelegere subtila a existentei si la o relevare a esentelor ascunse sub pielita aparentelor.

Incepand cu 23 aprilie, iesirea lui Mercur din aspectul retrograd din Berbec te deschide intru totul comunicarii cu cei din jur, in special cu persoanele apropiate. Gandurile ti se clarifica in dialogurile cu ceilalti , iar prietenia devine o valoare extrem de pretuita. Cuvintele par a-ti fi unse cu mierea diplomatiei , si esti adesea dispus sa imprastii conflictele si sa acorzi un sfat inspirat.

O distantare emotionala , ezitari si inhibari in a-ti exprima sentimentele si interesele apar din 30 aprilie , datorita opozitiei dintre Venus si Saturn. Nu mai esti sigur cat de mult esti apreciat sau iubit de ceilalti , si esti chiar in stare sa te crezi respins si nedreptatit de catre oameni. In acest fel , viata sociala pare a stagna .Incearca sa iti depasesti subiectivismul si sa intelegi ce se intampla cu adevarat in jurul tau.


Horoscopul dragostei Balantei in martie 2011


Incepand cu 2 aprilie , Marte isi insinueaza agresivitatea de-a lungul tranzitului sau in cea de-a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) , provocand aparitia unei atmosfere contradictorii in dragoste si legaturile de cuplu.Certurile se alterneaza frecvent cu impacarile , iar izbucnirile intempestive cu dorinta de a aplana diferentele de opinie.

Pe 3 aprilie , opozitia dintre Soare si Saturn , precum si Luna noua dina saptea ta casa te pot determina sa iti cauti refugiul in iubire , alaturi de o persoana de care te leaga statornice sentimente.

O usoara retragere din involburarea lumii exterioare , o perioada de liniste sau de adancire a intimitatii cu partenerul tau se intrezareste din 20 aprilie, ca efect al parcursului Soarelui in a opta ta casa. Tot ce tine de aspectul personal al vietii dar , mai ales iubirea si impartasirea profunda acesteia , iti mobilizeaza resursele mintii si ale sufletului.

De pe 21 aprilie , se intrevede o atentie speciala catre sau dinspre persoana iubita , sub influenta tranzitului initiat de Venus in Berbec. Iti doresti sa evadezi din grupuri ori colectivitati pentru a-ti dedica timpul relatiei tale de cuplu. Armonizarea conexiunii cu fiinta draga te face fericit si , in acest scop, esti gata sa apelezi la compromisuri si negocieri. Balantele singure nazuiesc si au sansa de a se implini intr-o noua poveste de dragoste.

Sentimente imaginare de dragoste neimpartasita iti pot captura in mod nefast inima odata cu ziua de 30 aprilie , atunci cand Venus ajunge in opozitie cu Saturn.Straduieste-te sa nu aduci acuze nejustificate si sa sa nu iti ranesti partenerul prin capricii si gelozia ta lipsita de temei.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in aprilie 2011


De pe 4 aprilie, Neptun isi aseaza pecetea asupra celei de-a sasea tale case (casa muncii si sanatatii) si iti invaluie sectorul profesiei intr-o ceata a confuziei si ambiguitatii.In astfel de conditii , evenimentele de la serviciu par a-ti da, pe rand, sperante si perspective sumbre asupra viitorului.

Intrarea Soarelui in a opta ta casa iti ofera, odata cu 20 aprilie, oportunitatea de a iti pune la punct un realist plan financiar si de a scapa de modul pagubos in care iti cheltuiesti banii. Probabil ca vei avea de a face mai des cu chestiuni privind finantele impartasite intr-un parteneriat , fie el de cuplu sau de afaceri.


Horoscopul sanatatii Balantei in aprilie 2011


Tranzitul lui Neptun in a sasea ta casa te predispune , din 4 aprilie , unei sensibilitati marite fata de efectele secundare ale unor medicamente si substante chimice .In acelasi timp , stresul poate pune stapanire peste tine cu o mai mare usurinta.

Nevoia imperioasa de a te dezbara de obisnuinte si tabieturi nesanatoase este pe cale sa te acapareze incepand cu 20 aprilie, sub impactul tranzitului Soarelui in a opta ta casa.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Balanta martie 2011

Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Balanta aprilie 2011 Horoscop Balanta aprilie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 25, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. si horoscop pentru zodia fecioara pe luna aprilie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu îi văd cu ochi buni pe cei din balanță, luna asta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. in zodia balanta este cumnatul meu. ii doresc sa aibe o luna placuta, linistita si plina de realizari pentru ca merita. Este cel mai bun cumnat pe care l-am avut.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.