Nascut pe 26 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 26 martie , faci parte din zodia Berbecului si esti sub ocrotirea planetelor Marte si Saturn.

Conjunctura astrala a zilei tale de nastere iti prefigureaza un destin special .Esti stimulat mai ales de dorinta de a reusi in cariera si a acumula cat mai multe bunuri materiale. Ai posibilitatea de a-ti atinge telurile in masura in care reusesti sa iti disciplinezi personalitatea. Inzestrarea de a observa ce se ascunde sub aparenta persoanelor din jur iti favorizeaza reusite profesionale intr-o cariera legata de relatiile cu oamenii.
Uneori esti foarte critic si chiar pedant , dar acesta nu este decat un efect secundar al priceperii tale de a interpreta si analiza detaliile.Stii cand anume trebuie sa privesti in perspectiva si cand este necesar sa te apleci asupra amanuntelor.

Culorile tale norocoase sunt albastrul si negrul.

Piatra ta norocoasa este safirul .

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 26 martie : A.E. Housman , Alan Arkin, Diana Ross, Joseph Campbell, Leonard Nimoy , Mircea Ivanescu , Patrick Suskind , Principesa Margareta a României , Robert Frost, Tennessee Williams, William Milliken.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 24 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 25 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 26 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 26 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 26, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.