Nascut pe 25 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 25 martie , faci parte din zodia Berbecului si esti sub ocrotirea planetei Marte si Neptun.

Faci foarte multe pentru a-i multumi pe cei din jurul tau si , uneori , aceasta preocupare te face sa iti neglijezi chiar si propriile interese .Este posibil sa ai abilitati de medium sau capacitati de clarviziune ce iti permit sa absorbi ca un burete vibratiile celor apropiati.Nu toti oamenii sunt la fel de inocenti precum par.Foloseste-ti talentele innascute si ratiunea pentru a descoperi cu cine ai , de fapt, de a face.
Probabil ca ai o fascinatie fata de meleaguri si culturi indepartate si ti se intampla sa visezi cu ochii deschisi la posibilitatea de a trai intr-un alt timp si spatiu.Astfel de aspiratii isi pot gasi , in cele din urma , o implinire , dar numai prin autodisciplina si simt al planificarii ai sansa de a-ti transforma visele in realitate.

Culorile tale norocoase sunt tonalitatile inchise de verde.

Pietrele tale norocoase sunt crisoberilul , ochiul pisicii si turcoazul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt sambata si luni.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 25 martie : Ana Blandiana , Aretha Franklin, Arturo Toscanini, , Bela Bartok, Cezar Bolliac , Dinu Adamesteanu , Elton John, George Lesnea , Henry Malineanu , Ion Pavelescu , Sarah Jessica Parker , Simone Signoret.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Nascut pe 23 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 24 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 25 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 25 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 25, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Am vrut să scriu că astăzi era și ziua lui Elton John, iar în timp ce scriam am văzut că ai scris și de el :p.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.