Horoscop zilnic 4 martie 2011| Horoscop azi 04.03.2011

"Norocul nu daruieste niciodata ; el nu face decat sa imprumute."
Proverb suedez

Berbec

Este vremea sa scapi de tot ce iti infraneaza dezvoltarea. Asta inseamna o eliberare de niste obiceiuri daunatoare sau o schimbare benefica legata de slujba.Pot apare niste sanse sau idei de a face un ban in plus.O parte dintre Berbeci, mai ales cei ce lucreaza in domeniul vanzarilor , sunt insotiti de un noroc de zile mari. Tinzi sa fii in preajma oamenilor insufletiti de o atitudine pozitiva.Dupa amiaza sau diseara se intrevede un prilej de placere alaturi de persoana iubita sau prieteni apropiati.Sa fie vorba despre o petrecere ?

Taur

Comunicarea fara echivoc pare a deveni foarte importanta pentru tine astazi. Daca ridici niste pretentii exagerate la serviciu , lucrurile sunt pe punctul de a lua o intorsatura neasteptata. Sarcinile cotidiene iti ofera o stare de echilibru, dar in plan emotional ai nevoie de o legatura mai apropiata cu rudele ori oamenii apropiati. De altfel, relatiile cu amicii par a fi tot mai puternice si mai lipsite de conformism.Seara aceasta te poate gasi alaturi de partenerul tau in mijlocul unui grup galagios.

Gemeni

O zi in care ai tendinta de a te simti foarte bine , poate si datorita intrarii in contact cu niste adevaruri subtile , care nu pot fi folosite insa in viata de zi cu zi. Puterea de concentrare iti este de mare ajutor, mai ales ca ai vrea sa evadezi sau sa te invoiesti de la serviciu.Simti nevoia sa iei o gura de aer proaspat , la propriu si la figurat , iar un prilej de a-ti indeplini aceasta nazuinta este de natura a apare catre dupa amiaza.Diseara este ocazia aproape perfecta de a incepe o noua relatie sau de a dezvolta o poveste de dragoste abia inceputa.

Rac

Persoanele cu o minte ingenioasa sau grupurile animate de idei idealiste pot juca un rol foarte important in viata ta. Interesele din cariera iti sunt favorizate , dar asta nu inseamna ca nu vei purta niste discutii amicale cu colegii tai. Cauta sa elimini situatiile jenante sau inutile ce par a se aseza in calea ta. Catre sfarsitul zilei te-ai putea confrunta cu o problema financiara neprevazuta. O seara acasa sau in mijlocul familiei poate fi foarte placuta , mai ales ca isi poate face aparitia un musafir.

Leu

Independenta in profesie sau intr-un sector legat de cariera este pe punctul de a-ti aduce niste privilegii. Cu atat mai mult, esti pe cale sa pretuiesti o viata confortabila si lipsita de vitregii. Nu ezita sa analizezi in ce fel poti profita cat mai mult de conjunctura actuala , mai ales ca stii ce vrei cu adevarat.Ca si o cale de a-ti echilibra fiinta , idealismul te poarta pe aripile visarii .Dragostea si intimitatea pot deveni niste dorinte coplesitoare si esti cat pe ce sa ghicesti aspiratiile secrete ale partenerului tau.

Fecioara

Continua sa actionezi ca si pana acum , mai ales ca oamenii din jur par a te vedea intr-o pozitie mai inalta sau mai avantajoasa. Daca esti invitat la un eveniment social , ar fi indicat sa accepti fara vreo ezitare. De fapt, relatiile cu oamenii din preajma se pot dovedi foarte folositoare zilele astea. Incearca sa nu neglijezi sau sa dai uitarii unele din sarcinile de pe ordinea de zi. O activitate sportiva sau relaxanta alaturi de un amic sau un grup de prieteni se intrezareste in a doua parte a zilei.

Balanta

Esti capabil sa dovedesti o mare receptivitate fata de nevoile celor din jur. Cu toate acestea , o persoana aflata pe o pozitie de conducere este pe punctul de a iti pune niste piedici. In acest caz, nu trebuie sa renunti cu una cu doua , si ai putea pune niste intrebari binevoitoare. Prietenii continua sa te sprijine , iar obiectivele tale iti sustin ambitiile. Poate apare nevoia unei schimbari , mai ales in legatura cu niste chestiuni vizand trecutul. Optimismul pune stapanire pe tine, mai ales dupa ce pleci de la slujba.

Scorpion

Esti gata sa te confrunti cu noile provocari ale acesti zile si , din fericire , sunt pe cale sa se iveasca multe oportunitati anuntand un deznodamant fericit. Esti interesat de un nou proiect sau o noua activitate. Astazi poti descoperi niste probleme financiare care nu te ameninta direct pe tine , cat pe unii din preajma ta. Poate ca ar trebui sa schimbi ceva in insiruirea monotona a zilelor , iar lucrul asta iti sare in ochi gratie intalnirii cu niste persoane pe care nu le-ai mai vazut demult.

Sagetator

Astazi esti foarte comunicativ , asa ca se anunta un schimb fertil de idei .Persoanele din jur te cauta mai frecvent pentru a-ti cere parerea. Dupa amiaza ai putea iesi in aer liber sau te-ai putea lasa antrenat de o activitate fizica ori distractiva alaturi de buni amici. Catre seara , mintea ti se poate focaliza asupra unor planuri privind curatenia de primavara sau renovarea casei.

Capricorn

Inca de dimineata esti preocupat de felul in care ti-ai putea schimba look-ul.Mintea iti este limpede la serviciu si ai putea fi solicitat sa iei parte la luarea unor decizii profesionale. Banii sunt gata sa iti intre in portofel, intr-un fel sau altul. Multimea de idei care iti cutreiera prin cap fac mai mult decat necesara comunicarea cu oamenii apropiati. In acelasi timp , pari a avea nevoie de o stimulare intelectuala , dar si de o mica iesire din oras.

Varsator

Pofta de munca si dorinta de a-ti perfectiona abilitatile iti sunt stimulate de aspiratia de a reusi pe plan profesional. Noi perspective financiare te umplu de speranta si te fac sa rasufli usurat la gandul datoriilor pe care le mai ai de platit.Cooperarea cu ceilalti te stimuleaza si iti daruieste cateva oportunitati. Tocmai de aceea, prietenia devine foarte pretuita .Daca nu ai programata nici o vacanta in curand, ofera-ti cel putin o seara romantica .Este timpul sa te bucuri de compania persoanelor apropiate sau a fiintei iubite.

Pesti

Munca te motiveaza azi , iar un compromis financiar pare sa iti surada in curand. Comunicarea si contactul cu oamenii din preajma si cei apropiati ajunge intr-o faza de mare efervescenta. O veste buna despre un lucru care te intereseaza indeaproape este pe cale sa apara astazi. Este vremea sa vezi luminita de la capatul tunelului. Atitudinea ta prietenoasa ii impresioneaza pe ceilalti , dar mai ales pe oamenii indragiti , alaturi de care esti gata sa traiesti momente de neuitat.Se prevede o calatorie, chiar daca nu este una foarte indepartata.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop zilnic 3 martie 2011| Horoscop azi 03.03.2011

Numerele magice din Kabbala

Ingerii zodiilor | Care este ingerul tau pazitor ?
Horoscop zilnic 4 martie 2011| Horoscop azi 04.03.2011 Horoscop zilnic 4 martie 2011|  Horoscop azi 04.03.2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 03, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Sper sa am o zi buna maine asa cum ai scris tu in articol la zodia gemeni. nu am mai avut demult o zi buna in care sa ma simt bine.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.