Nascut pe 11 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 11 martie , soarta iti este guvernata de zodia Pestilor si ai drept astre stapanitoare pe Neptun si Luna.

Ai o atitudine stoica fata de viata si incerci sa nu te lasi afectat de greutati si dificultati.Posezi calitati de lider innascut , iar uneori felul tumultuos in care abodezi existenta pare a ascunde o sensibilitate emotionala profunda.
Luna guverneaza peste cea de-a cincea ta casa sugerand ca tot ce tine de copii poate constitui o prioritate in existenta ta.Infraneaza-ti ambitiile si nu evita sa te implici in nevoile oamenilor tineri care iti intersecteaza drumul vietii.Incearca sa deslusesti un inteles mai adanc al vietii si rolul pe care ti-l atribuie prezenta ta karma pe pamant.

Culorile tale norocoase sunt alb si verde.

Pietrele tale norocoase sunt piatra lunii si perla.

Zilele tale norocoase sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura in viata sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 11 martie : Ion Besoiu , Ion Bogdan Lefter , Iosif Naghiu , Iustin Moraru , Rupert Murdoch, Torquatto Tasso.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 9 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 10 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 11 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 11 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 11, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. eu sunt nascuta in 11 martie si consider ca sunt un Peste pe cat se poate de tipic, am ascendentul in Gemeni si asta mi se potriveste in unele privinte, desi destul de putin, in legatura cu ziua de 11 martie, eu nu pot zice decat ca sunt de multe ori distanta si neclintita, cer ordine si disciplina, e mare siferenta intre asprimea mea de dinafara si "apele mele" adanci de dinauntru, cei care ma cunosc imi spun mereu ca "apele line sunt adanci", profunde..cred ca esti influentat de mai multe lucruri decat te astepti..diversitate..

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.