Costumul de baie potrivit corpului tau | Costume de baie pentru femei

Se spune ca femeile isi aleg cu o mai mare grija costumul de baie dacat sotul sau iubitul.De fapt , in ambele cazuri , regulile sunt aceleasi : vrei sa te simti frumoasa, iubita si sa te simti bine.
Desigur , aceasta nu este decat o mica gluma , dar descoperirea costumului de baie sau plaja adecvat te poate face sa te simti mai increzatoare in tine si in imaginea pe care o transmiti celor din preajma ta. Oricum , citind aceste mici sfaturi despre cum sa iti alegi costumul de baie potrivit corpului tau , te vei putea simti sigura pe tine atunci cand inoti sau lenevesti sub razele soarelui si vei emana in jurul tau o aura sexy , care iti va pune in valoare punctele forte ale trupului tau.

Daca ai forme generoase , cel mai bun costum de baie pentru tine trebuie sa ...

Iti accentueze talia , slipul asezandu-se pe tine in asa fel incat sa iti micsoreze soldurile .Foloseste slipuri cu partea laterala neagra sau cu niste decoratiuni laterale de culoare neagra , de tipul unor funde .Pentru a atrage privirile catre partea superioara a corpului tau fa apel la un sutien cu snururi legate la gat sau cu un decolteu profund tip "V" , care este capabil sa creze senzatia de subtiere a corpului.Pentru a pune in evidenta voluptatea formelor tale , utilizeaza costume de baie avand modele cu linii in diagonala sau sau in zig-zag.Orice costum care nu iti sustine sau ridica sanii ampli sau posteriorul generos ori care atrage atentia catre soldurile tale trebuie sa fie eliminat fara nici o ezitare din alegerile tale.

Daca ai umerii largi , costumul de baie cel mai potrivit pentru tine ar trebui sa cuprinda ...

Un model textil format din linii verticale , diagonale sau tip zig-zag , astfel incat sa creeze impresia de alungire a corpului tau.Alege un tip de costum cu bretele largi , care sa se aseze la jumatatea umerilor tai.Pentru a-ti largi torsul , poti selecta un costum de baie cu sutien cu cupe sau cu linia gatul in forma de V.O femeie cu umerii largi trebuie sa evite sutienele cu snururi sau foarte deschise la spate.

Daca ai sanii mari , cel mai adecvat costum de baie pentru tine ar trebui sa aiba ...

O tesatura de sarma , cu armaturi ("underwire bra") si un sprijin aditional pentru sanii tai.Incearca sa gasesti un costum din lycra , eventual cu decoratiuni mari in jurul sutienului.Atrage privirile catre partea de jos a corpului tau folosind volanase sau gofreuri in jurul bustului.Fereste-te de orice fel de costum de baie cu snururi in jurul taliei , exceptand cazul in care ai un tors lung si un mijloc subtire.

Daca ai un bust mic , cel mai avantajos costum de baie pentru tine ar putea fi unul ...

Care sa iti inalte sanii , cu un sutien tip bikini triunghiular si un slip bikini cu snururi.Poti alege un un sutien cu tesatura de sarma ("underwire top") , un sutien cu efect de ridicare ( "push-up swim top") ori unul buretat ori cu mici adaosuri.Fa apel la imprimeuri indraznete , cu culori stralucitoare si tivuri paralele , astfel incat sa creezi senzatia unor sani mai mari.Selecteaza costume de baie cu o linie joasa in partea superioara , avand forma tip V .Evita tankini (costumul de baie intermediar intre cel dintr-o singura piesa si cel din doua piese) si orice alt costum ce poate accentua utilizarea umpluturilor la sani.

Daca ai burtica sau nitica grasime pe abdomen atunci ar fi de recomandat ...

Sa folosesti un costum de baie cu dungi sau alte modele grafice verticale , de preferinta unul uni , cu partile laterale de culoare neagra. Daca porti totusi , un costum din doua piese gen bikini sau tankini , atunci ar trebui ca slipul sa fie de o culoare inchisa , avand atasat un cordon lat.Incearca sa gasesti un costum de baie intreg din lycra , mai ales unul care incorporeaza captuseli avand scopul de a-ti micsora abdomenul.

Daca ai un posterior mare , cel mai bun costum de baie pentru tine ar putea fi unul ...

Cu cat mai multe decoratiuni in jurul bustului.O femeie cu un fund marisor ar trebui sa poarte un ansamblu cu o deschidere tip V in dreptul bustului si dungi verticale care sa ii lungeasca torsul.Poti selecta un costum cu snur , cu o culoare deschisa la partea superioara (bust) si o culoarea inchisa pentru partea inferioara (posterior).Un costum de baie fara snururi este perfect pentru o femeie cu corpul in forma de para , intrucat ii echilibreaza trupul prin conturarea unei linii verticale ferme in jurul corpului.

Inca cateva mici trucuri despre costumul de baie care se potriveste cel mai bine corpului tau :
- Apeleaza la culori inchise in zonele pe care ai vrea sa le reduci sau subtiezi.
- Imprimeurile si modelele pe fond negru ori inchis au darul de a te face mai zvelta.
- Costumele de baie stralucitoare ori "reflectorizante" au capacitatea de a "adauga kilograme" chiar si celui mai subtire trup.
- Majoritatea costumelor de baie te fac sa arati mai corpolenta si nu mai slaba.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Marea in citate , aforisme, maxime, statusuri
Costumul de baie potrivit corpului tau | Costume de baie pentru femei Costumul de baie potrivit corpului tau | Costume de baie pentru femei Reviewed by Diana Popescu on iunie 17, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Un articol bine venit pentru ca urmeaza perioada in care plecam la plaja. Fetele sunt cele care probeaza cateva costume in diferite magazine pana ajung la costumul de baie ideal.

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarul e ca, iti convine sau ba, trebuie sa fii foaaarte cinstita in ceea ce priveste formele corpului tau si modelul costumului de baie ;)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.