Nascut pe 1 iulie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti aniversarea zilei de nastere pe data de 1 iulie , zodia ta este Racul si esti sub guvernarea Lunii si Soarelui.

Ai un caracter complex , penduland intre energie , dinamism si optimism pe de o parte , si indoiala sau dependenta fata de placerile tale , pe de alta parte.Emotia te strabate adeseori si pari a fi nu o data derutat de intentiile si aspiratiile tale.Pentru a te afirma in societate , trebuie sa iti definesti prioritatile ca persoana si ca rol in lume lume.Oricum , pari a nu te multumi cu putin si a te zbate pentru a iesi cat mai mult in evidenta.Ai fost daruit cu o mare intelegere a universului tau inconjurator , astfel incat instinctele tale nu au cum a gresi fata de tendintele oportuniste ale altor oameni.
Orienteaza-te catre construirea fiintei tale , spre aparenta ta exterioara si originalitate.
Nu te lasa prada autocriticismului , preaplinului autoanalizei si obiceiurilor autodistructive.

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoasse si anii tai de referinta sunt : 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82 .

Personalitati nascute in ziua de 1 iulie : Aimee Iacobescu, , Alfred G. Gilman , Alvino Rey , Carl Lewis , Costache Olareanu , Dan Aykroyd, Dan Verona , Deborah Harry , Delaney Bramlett , Fred Schneider , George Sand, Gottfried Wilhelm Leibniz , James Cotton , John Farnham , John Ford , June Monteiro , Leon Chancler , Liv Tyler , Marc Benno , Olivia de Havilland, Pamela Anderson , Printesa Diana de Wales , Shishi Bunroku, , Sydney Pollack , Vito Bratta .


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 30 iunie – Horoscop general Profil astrologic

Nascut pe 29 iunie – Horoscop general Profil astrologic

Mesaje zi de nastere Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 1 iulie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 1 iulie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on iulie 01, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.